Webmaster Arkadaşların Dikkatine Google Güncellemesi Nisan 21'de

• Kullanıcı KaanYGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

KaanYGT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinvebayan.com
Google 21 Nisan gibi planladığı güncellemeyi geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Nisan güncellemesi mobil ağırlıklı olacağından mobil görünüm ön planda olan sitelerin trafiğinde yükselme olabilecek. Mobil uyumlu olmayan sitelerin mobil trafiği aşağı düşebilecektir. Google artık mobilarama özelliğini'de devreye alacak kişi mobil cihazlardan arama yapıyorsa mobil aramaözelliği devrede olacak ve mobil içeriği iyi olan siteler daha iyi sonuçlarda yerini alacak.

Google Deep Link güncelleme ile oluşacak sorunlar: Mobil uyumlu olmayan sitelerin mobilde aldığı trafikde düşüş olacak. Google mobil cihazlarda dolaşan kullanıcıların daha rahat hareket etmesi için web sitesi sahiplerine artık mobil görünüm için gereğini yapın demek için yaptığı bir çalışmadır.

Google Webmaster bölümünde sol tarafta yer alan Arama Trafiği alt dizininde bulunan Mobil Kullanılabilirlik test aracından sitenizin mobil görünümünde bulunan sorunlar ile ilgili bilgi ve öneri alabilirsiniz. Sorun kontrolü https://www.google.com/webmasters sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını test etmek için https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=tr kontrol edebilirsiniz
Google’ın arama algoritmalarına oluşacak büyük değişiklikler 21 Nisan’dan itibaren başlayacak. Google yaptığı duyuruda mobil ortamda arama yapan kişilerin artık kullanıcı dostu sitelere yönlendireceğini açık bir şekilde duyurdu. Mobil ağırlıklı kullanıcılar bu güncellemeyi çok beğeneceği beklenmektedir.

WordPress alt yapısı kullanan site sahipleri eğer temaları mobil uyumlu değilse WP Mobile Plugin eklentisi ile sitelerini mobil uyumlu hale getirebilirler.. Bilgilendirme amaçlı bu konuyu açtım

Google 21 Nisan gibi planladığı güncellemeyi geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Nisan güncellemesi mobil ağırlıklı olacağından mobil görünüm ön planda olan sitelerin trafiğinde yükselme olabilecek. Mobil uyumlu olmayan sitelerin mobil trafiği aşağı düşebilecektir. Google artık mobilarama özelliğini'de devreye alacak kişi mobil cihazlardan arama yapıyorsa mobil aramaözelliği devrede olacak ve mobil içeriği iyi olan siteler daha iyi sonuçlarda yerini alacak.

Google Deep Link güncelleme ile oluşacak sorunlar: Mobil uyumlu olmayan sitelerin mobilde aldığı trafikde düşüş olacak. Google mobil cihazlarda dolaşan kullanıcıların daha rahat hareket etmesi için web sitesi sahiplerine artık mobil görünüm için gereğini yapın demek için yaptığı bir çalışmadır.

Google Webmaster bölümünde sol tarafta yer alan Arama Trafiği alt dizininde bulunan Mobil Kullanılabilirlik test aracından sitenizin mobil görünümünde bulunan sorunlar ile ilgili bilgi ve öneri alabilirsiniz. Sorun kontrolü <strong><a href="https://www.google.com/webmasters" onclick="__gaTracker('send', 'event', 'outbound-article', 'https://www.google.com/webmasters', 'buradan');" title="Google 21 Nisan 2015 Deep Link Mobil Güncellemesi Nedir" target="_blank" rel="nofollow">buradan</a></strong> sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını test etmek için <strong><a href="https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=tr" onclick="__gaTracker('send', 'event', 'outbound-article', 'https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=tr', 'buradan');" title="Google 21 Nisan 2015 Deep Link Mobil Güncellemesi Nedir" target="_blank" rel="nofollow">buradan</a></strong> kontrol edebilirsiniz.</div>
Google’ın arama algoritmalarına oluşacak büyük değişiklikler 21 Nisan’dan itibaren başlayacak. Google yaptığı duyuruda mobil ortamda arama yapan kişilerin artık kullanıcı dostu sitelere yönlendireceğini açık bir şekilde duyurdu. Mobil ağırlıklı kullanıcılar bu güncellemeyi çok beğeneceği beklenmektedir.

WordPress alt yapısı kullanan site sahipleri eğer temaları mobil uyumlu değilse WP Mobile Plugin eklentisi ile sitelerini mobil uyumlu hale getirebilirler.. Bilgilendirme amaçlı bu konuyu açtım

eklentinin tam adı WPtouch Mobile Plugin, bu arada ben mobil olmayan sitelerin düşeceğini hiç sanmıyorum türkiyede mobili olmayan çok büyük siteler var hep lider hep lider yine aynısı olucak o kadar güncelleme geldi hala hacklink kasanlar lider, spam haber yapan büyük siteler ilk sırada googledan adam olmaz aldığı paraya bakar.

yt analizde bakıyorum yüzde 40 mobilden giriyor mobildede reklam video başlarken çıkıyor, orta videolar görünmüyor kazançlarda haliyle düşüyor mobile ağırlık versin google

eklentinin tam adı WPtouch Mobile Plugin, bu arada ben mobil olmayan sitelerin düşeceğini hiç sanmıyorum türkiyede mobili olmayan çok büyük siteler var hep lider hep lider yine aynısı olucak o kadar güncelleme geldi hala hacklink kasanlar lider, spam haber yapan büyük siteler ilk sırada googledan adam olmaz aldığı paraya bakar.

Google'dan haber sitelerine büyük şok - Teknoloji Haberleri böyle bir haber okumuştum ama ne kadarı doğru bilemem

Google mobilin önemini çok iyi biliyor her ne kadar blöf yapıyor gibi görünse de gönlü mobilen yana,çünki mobilen daha fazla kazaniyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri