Webmastersitesi Davetiye Kodu Acil Yardım

T
  • Kullanıcı Tahacel1k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R10 varsa banada lazim.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Twitter takipçi kardeşim.. Şuanda bir panelim var vb.net yoluyla kodladıgım program ile admin paneli kiraya veriyorum ban yemem . önce ki hesabımın şifresini unuttum o yüzden arıyorum

Ve internetten para kazanma yerlerini kontrol ediyorum tehlike içermez

Webmastersitesine üyeliğim yok bende alabilirim elinde fazla davetiye kodu olan birinden. ara sıra lazım oluyor.

K@No post felan kastıgım yok.. Davetiye kodu arıyorum konuyu güncel tutuyorum istersen sil mesajları. Davetiye kodu lazım.. Yollayacak varsa bekliyorum arkadaşlar acil lazım.. karşılıgında twitter userli panel programı hwid verebilirim.

Hadiyin artık post kasmıyorum koskoca forumda 1 tane ws üyesi yokmu.. Post ise silin yorumu banlamayın

Kardeşim mesaj sayın çok az ve ticaretin ve benzeri herhangi bir güven verici objen de yok. Siz banlandığınızda davet verdiğimiz için biz de banlanıyoruz otomatikmen!

Eğer büyük bit forumda 3-5 ticaret puanlı hesabın varsa güven unsuru sayar davetiye yollarım, başka türlü yardımcı olamam.

Çok özür dilerim cidden hayır gelen mesajlardan rahatsız değilim ama daha fazla gelmesin diye bu mesajı yazıyorum.
-*-
Arkadaşlar ne kadar çok üye olmak isteyen varmış, oysa yıllardır duruyordu kimse ilgilenmiyordu sanıyordum ben :)) Neyse lütfen artık özel mesaj atmayın.

İlk özel mesaj atan arkadaş @MtnOzd i üye yaptım, ticaret puanı yüksek, bir başka wm forumunda. Konusuna yazdığım arkadaşa da yardımcı olacağım o da başka bir wm forumunda 3-5 ticaret yapmışsa bunun dışında ve de son mesaj atan arkadaşa da yardımcı olacağım antalyadan m* ye dolayısı ile bitti :) davetiyeler...
-*-
Saygılar...

Beyler lütfen adamına göre muhamele yapmayınız.. Adam mod die yolluyorsunuz , Bu forumda takılmıyorum üyeliği Davetiye kodu için açtım o yüzden mesaj sayım düşüktür doğrudur. PayPay'dan ticaret yapıyorum 5 TL bile yollayabilirim davetiye koduna. ÖM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri