Webmoney Bankaya Cekim

mm1650

Kayıtlı Üye
Arkadaslar,Bugün webmoney hesabimdaki wmz leri http://www.ytpara.com/837183-post732.html konudaki tarife göre annemin hesabina almak istedim ve islemi tamamladim.Daha sonra bir eksik kaldimi diye skype den @WebMoneyTürkiye ye ulasip hersey tamammi diye sordugumda bana,Gönderen ile Alicinin ''isim ve soyisminin'' ayni olmasi gerektigini dolayisiyla islemin yapilmayacagini söyledi.Ben bu hataya üstte linkini verdigim konunun alt kisminda yazan bu Screenshot by Lightshot yaziya istinaden düstüm.Burada soyadinin ayni olmasi gerekir yaziyor ama isimde ayni olacakmis.Baska arkadaslarinda bu sorunu yasamamalari icin mod arkadaslar o kismi editlesin bir zahmet.Bu arada yasadigim bu sorunu asmamda bana destegini esirgemeyen @WebMoneyTürkiye ye tesekkür ederim

Eskiden aynı soyaddı ama artık deiştirdiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri