webmoneyalsat kapandımı

Reina

Yasaklanmış
arkadaşlar webmoneyalsat sitesine ne giriyor ne skypeları açık günlerdir. türkiyeden ayaklarını çektilermi acaba bileniniz varmı

turkmoney.net'in sayfasında da şöyle bir yazı var.

Uzun zamandır yapmış olduğumuz webmoney bozum işlemlerine bir süreliğine ara verilmiştir. Lütfen bozum işlemlerinizi sitemiz üzerinden yapmayınız. Webmoney satış ve diğer işlemlerimiz devam etmektedir

bu ara bi yogunluk,bi sorun var onlarda ama hayırlısı...fakat sitelerinde ben hiç sorun görmedim.biraz aksasa da paraları gönderiyorlar.

Webmoney satış sayfasında sadece 2 ülke vardı İsrail ve Türkiye sanırım bu terör den dolayı incelemede

Haydaa dün akşam 8'de bozum yaptım. Neyapmam gerekiyo şimdi?

kapanma gibi bir durum olduğunu zannetmiyorum, 2 gün önce çekim yaptım arı gibi çalışıyorlar 1 saat sonra hesaba geçer dedi skype görevlisi 1 saat dolmadan hesaba düştü para.

Az önce geldi yattı hesaba. Bir sıkıntı yok demekki.

paralar hesaba yatıyor zaten,adamlara ulaşmak biraz sıkıntılı.bu ara neyle ugraşıyorlarsa artık,gören yok arkadaşları ortalıkda :)

edit : dün gece saatlerinde çekim talebinde bulundum,bugün ögle saatlerinde gelmiş enpara hesabıma.

Son düzenleme:
vpn ile giriş yasak. TR ip adresi ile girmeyi deneyin

Son 1 haftadır 2 çekim yaptım siteden. Ama nedense indexten düşmüş görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri