Website başlangıç için yardım.

• Kullanıcı mj23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

mj23

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 2 3 hafta sonra inşAllah Veteriner hekim oluyorum. Hobi olarak da website açmayı düşünüyorum. Kedi, köpek, muhabbet kuşu, papağan vs gibi hayvanların hastalıkları bakımları beslemeleri özellikleriyle ilgili bir site düşünüyorum.
1. Kodlama bilgim olmadığı için wix gibi siteler üzerinden hazırlayıp açmayı düşünüyorum bu mantıklı mı?
2. Hobi olarak dedim ama ek gelir fena olmaz. Sizce bu alan kazandırır mı?
3. Kendi açınızdan düşündüğünüzde bu tarz siteleri ziyaret ediyor musunuz?
4. Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar

1- domain + host alıyorsun.
2- wordpress kuruyorsun.
3- tema satın alıyorsun(themeforest veya r10 dan yerli tema alabilirsin)- ücretsiz temalarda mevcut araştırabilirsin.
4- aldığın tema themeforest ise kurulum dosyasını içinde veriyorlar zaten kendin kurarsın olmadı youtubeden wordpress kurulum yaz binlerce video vardır.
5- para olayıda siteye giren olursa alırsın reklamı koyarsın siteye kazanırsın ;)
6- bunları ben yapamam diyorsan forumda bu ücretli olarak kurulumu yapacak birçok arkadaş konu açmıştı onları incelebilirsin.

Son düzenleme:
1- domain + host alıyorsun.
2- wordpress kuruyorsun.
3- tema satın alıyorsun(themeforest veya r10 dan yerli tema alabilirsin)
4- aldığın tema themeforest ise kurulum dosyasını içinde veriyorlar zaten kendin kurarsın olmadı youtubeden wordpress kurulum yaz binlerce video vardır.
5- para olayıda siteye giren olursa alırsın reklamı koyarsın siteye kazanırsın ;)
6- bunları ben yapamam diyorsan forumda bu ücretli olarak kurulumu yapacak birçok arkadaş konu açmıştı onları incelebilirsin.

Çabalayarak yapabilceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımın için :)

---------- Spam Engelliyici 14:52 ---------- Önceki Mesaj 13:52 ----------

Değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Akşam yemeğimi ısmarla kurayım ben sana site hocam :p Şaka bir yana gerçekten kurmak çok basit iş önemli olan içini yararlı ve kaliteli içeriklerle doldurmak. O yüzden kurulumda takıldığın bir nokta olursa veya tema kurulumunda yardımcı olurum.

Akşam yemeğimi ısmarla kurayım ben sana site hocam :p Şaka bir yana gerçekten kurmak çok basit iş önemli olan içini yararlı ve kaliteli içeriklerle doldurmak. O yüzden kurulumda takıldığın bir nokta olursa veya tema kurulumunda yardımcı olurum.

Ayıp ediyorsun hocam sen site kurma ben sana yine akşam yemeğini ısmarlarım :D Hocam site kısmında ziyade yazdığım kategori benim için en uygun ve en soluklu kategori. Makale konusunda bu alanda bilgili olduğum için kendime güveniyorum. Yani hem hobi hem para olarak görüyorum mesleğimde olduğu gibi. aylık bir süre sonra 1.xxx bıraksa bile bana kafidir ama bırakır mı o kısım beni düşündürüyor. Ayrıca teşekkür ederim :)

Çabalayarak yapabilceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımın için :)

---------- Spam Engelliyici 14:52 ---------- Önceki Mesaj 13:52 ----------

Değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Merhaba,
Hayırlı olsun mezuniyetiniz.

Web sitenizi ücretsiz olarak Wordpress + Tema ile biz yapabiliriz. ( Mezuniyet Hediyesi )

Alanadı ve hosting satın almanız yeterli ve bunları illa ki bizden almanıza gerek yok dilediğiniz yerden alıp bilgi vermeniz yeterli.

Tebrikler tekrar.

Hocam site kurma işlerini halledersin ama önemli olan sitene ziyaretçi çekebilmek, bunu da sosyal medya aracılığıyla halledebilirsin. Sosyal medyada çok fazla hayvanlarla ilgili sayfalar mevcut bu sayfalarla iletişime geçip sitenin reklamını yaptır. Facebook ta hayvanlarla ilgili gruplarıda öneririm.

Merhaba,
Hayırlı olsun mezuniyetiniz.

Web sitenizi ücretsiz olarak Wordpress + Tema ile biz yapabiliriz. ( Mezuniyet Hediyesi )

Alanadı ve hosting satın almanız yeterli ve bunları illa ki bizden almanıza gerek yok dilediğiniz yerden alıp bilgi vermeniz yeterli.

Tebrikler tekrar.

İlk tebrik mesajı için özellikle teşekkür ediyorum. Ve değerli hediyeniz için de teşekkür ederim. Biraz kendim çabalayıp denemek istiyorum. Ve sizden bunu yapmanızı istersem de parasını mutlaka vereceğim. her emeğin karşılığı olmalı. tekrar teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Hocam site kurma işlerini halledersin ama önemli olan sitene ziyaretçi çekebilmek, bunu da sosyal medya aracılığıyla halledebilirsin. Sosyal medyada çok fazla hayvanlarla ilgili sayfalar mevcut bu sayfalarla iletişime geçip sitenin reklamını yaptır. Facebook ta hayvanlarla ilgili gruplarıda öneririm.

Fikirlerin için teşekkür ederim. Tavsiyeni mutlaka uygulayacağım.

Ayıp ediyorsun hocam sen site kurma ben sana yine akşam yemeğini ısmarlarım :D Hocam site kısmında ziyade yazdığım kategori benim için en uygun ve en soluklu kategori. Makale konusunda bu alanda bilgili olduğum için kendime güveniyorum. Yani hem hobi hem para olarak görüyorum mesleğimde olduğu gibi. aylık bir süre sonra 1.xxx bıraksa bile bana kafidir ama bırakır mı o kısım beni düşündürüyor. Ayrıca teşekkür ederim :)

Eyvallah hocam :) Yani aylık 1k Türkçe içerikte orta zorlukta bir hedef. Tahmini olarak günlük 2500 ile 3500 arasında bir ziyaretçi kitleniz olursa ve tıklama başına 15 kuruş alırsanız aylık 1000 lira civarında kazanırsınız. Ancak reklama tıklamalar vs hepsi değişebilir aylık 2000 de kazanabilirsiniz :)

Ve işiniz bence kolay instagramda bi kedi sayfası açsanız içerikleri takipçileriniz yollar zaten size, sizde onları sitenizdeki makalelere yönlendirirsiniz.

hocam wix falan düşünme, hem kendini geliştiremezsin hemde çok amatör durur

Eyvallah hocam :) Yani aylık 1k Türkçe içerikte orta zorlukta bir hedef. Tahmini olarak günlük 2500 ile 3500 arasında bir ziyaretçi kitleniz olursa ve tıklama başına 15 kuruş alırsanız aylık 1000 lira civarında kazanırsınız. Ancak reklama tıklamalar vs hepsi değişebilir aylık 2000 de kazanabilirsiniz :)

Ve işiniz bence kolay instagramda bi kedi sayfası açsanız içerikleri takipçileriniz yollar zaten size, sizde onları sitenizdeki makalelere yönlendirirsiniz.

Ki acelem yok 6 ay para gelmese de olur :) Güzel fikir hocam bunu da dikkate alıp uygulayacağım teşekkür ederim :)

Kur bakarsın site tutar 5 sene sonra muayenenin açarsın sitenden muayene müşteri devsirirsin böyle bı planın varsa site ziyaretçilerinin zengin tayfaya hitap eden web 2.0 temali içerikler doldur faceden filan ziyaretçilerle bağ kur ve muayene açmak isteyin yeri hedefleyen içerikler ile doldur reklamdan ek gelir olsun diyorsan daha fazla hit alan içerikler doldur önce amacını belirle . Site kurmaya ne var al bı domain cpanelden wordpress kur seç bı tema al sana site
Yt kanal açmadan daha kolay

Kur bakarsın site tutar 5 sene sonra muayenenin açarsın sitenden muayene müşteri devsirirsin böyle bı planın varsa site ziyaretçilerinin zengin tayfaya hitap eden web 2.0 temali içerikler doldur faceden filan ziyaretçilerle bağ kur ve muayene açmak isteyin yeri hedefleyen içerikler ile doldur reklamdan ek gelir olsun diyorsan daha fazla hit alan içerikler doldur önce amacını belirle . Site kurmaya ne var al bı domain cpanelden wordpress kur seç bı tema al sana site
Yt kanal açmadan daha kolay

böyle bir düşüncem var hocam yakında başlayacağım inşallah. teşekkür ederim fikirlerin için

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

takıldıgınız yerde yardımcı olabilirim...

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri