Website işine nasıl girebilirim, nasıl başlarım?

alcakucus18

Kayıtlı Üye
Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

İlk olarak ne yapmalıyım. Website bilgim sıfır olarak düşünülecek olursa.

Wordpress ile denemeler mi yapılmalı. Hemen hızlıca bir site kurup onun üzerinde mi öğrenmeli yoksa altyapı oluşturup mu başlamalı?

yani tutup da e-ticarettir ya da o tarz şeyler hakkında site kurmayacaksan düzenli makale girip yazımı yazıp adsense ekleyeceğim ben diyorsan wordpress tek seçim

Web site demek para demek değildir hocam bu aklınızda olmasın yeni başlayanlar için.

Wordpress ile başlayın, ilk olarak kavrayın ne nasıl olur ne ür makaleler eklemeliyim gibi deneme yanılma yöntemi ile kendinizi geliştirmeye bakın. Bloglarda yazılan makaleleri okuyun tavsiyemdir..

Wordpress ile denemeler mi yapılmalı. Hemen hızlıca bir site kurup onun üzerinde mi öğrenmeli yoksa altyapı oluşturup mu başlamalı?

Amaç eğer 2 ayda tutturup paraya para dememekse Website ile bu zor bilgin yoksa wp ile başlarsın içerik için yazarlar bulursun ben yazarım deme olmuyor diğer işlemler sonra

Kesinlikle wp ile başlayın düzenli içerik girerseniz iyi yerlere gelirsiniz
Yabancı diliniz varsa o dilde daha iyi olur

Amaç elbette para kazanmak, ancak 1 ayda 2 ayda tutturayım demiyorum. Bi yerden başlamak gerek diye düşünüyorum.

5-6 ayda toparlanıp para kazanmayı veya gelirli bir site alıp devam ettirmeyi düşünüyorum aslında.

Amaç elbette para kazanmak, ancak 1 ayda 2 ayda tutturayım demiyorum. Bi yerden başlamak gerek diye düşünüyorum.

5-6 ayda toparlanıp para kazanmayı veya gelirli bir site alıp devam ettirmeyi düşünüyorum aslında.

Site al o zaman ilgi alanın ile ilgili olsun aynı zamanda ilgi çeksin ama site zor masraflı sabır isteyen bir iş ben en sonunda biktim uğraşmaktan ama bu gidişle tekrar uğraşacağım gibi

Site al o zaman ilgi alanın ile ilgili olsun aynı zamanda ilgi çeksin ama site zor masraflı sabır isteyen bir iş ben en sonunda biktim uğraşmaktan ama bu gidişle tekrar uğraşacağım gibi

Satın almadan önce de biraz bilgim olsun istedim hocam bende. Teşekkür ederim cevaplar için.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
galiba yanlış yere yazdınız hocam:D

Kod bilgim var ama ilgi alanın ile ilgili olsun kısmında sıkıntı yaşıyorum ben de :)

10yıldır web ıslerıyle ıle ugrasıyorum 5kurus kazancım olmadı,
10 yakın aktıf sitem var yıne kazanc 0, adsense bıle onaylamıyor,
takii ticarete baslayıp e-ticaret sitesi kurdum 3-5 gelıyor sukur,

10yıldır web ıslerıyle ıle ugrasıyorum 5kurus kazancım olmadı,
10 yakın aktıf sitem var yıne kazanc 0, adsense bıle onaylamıyor,
takii ticarete baslayıp e-ticaret sitesi kurdum 3-5 gelıyor sukur,

Hocam bir de satış ortaklığı dene :) Satış ortaklığı yeri gelir adsenseden bile daha fazla kazandırır. İnternetten para kazanma konusunda favorim satış ortaklığıdır. Adsenseden de kazananlar var fakat Türkçe içeriğin az kazandırdığı çoğu zaman dile getiriliyor. Satış ortaklığı, internetten para kazanma konusunda en önemli yöntemlerden biridir bence. İster yabancı olsun ister Türk satış ortaklığı siteleri ile blog yazarak para kazanabilirsiniz. Zaten blog ve website kurmayı biliyorsanız zaten daha avantajlısınız bu konuda. İnsan severek yaptığı bir işe, verdiği emekle ve gösterdiği sabırla başarılı olabilir. Satış ortaklığını size öneririm, mutlaka deneyin. Yabancı diliniz yoksa Türk satış ortaklığı sitelerinin anlatıldığı şu yazıyı okumanızı öneririm En Sağlam Türk Satış Ortaklığı Siteleri (Sürekli Güncel) | Blogdan Para Kazanma Rehberi BLOGMAVİSİ iyi çalışmalar.

Hocam bir de satış ortaklığı dene :) Satış ortaklığı yeri gelir adsenseden bile daha fazla kazandırır. İnternetten para kazanma konusunda favorim satış ortaklığıdır. Adsenseden de kazananlar var fakat Türkçe içeriğin az kazandırdığı çoğu zaman dile getiriliyor. Satış ortaklığı, internetten para kazanma konusunda en önemli yöntemlerden biridir bence. İster yabancı olsun ister Türk satış ortaklığı siteleri ile blog yazarak para kazanabilirsiniz. Zaten blog ve website kurmayı biliyorsanız zaten daha avantajlısınız bu konuda. İnsan severek yaptığı bir işe, verdiği emekle ve gösterdiği sabırla başarılı olabilir. Satış ortaklığını size öneririm, mutlaka deneyin. Yabancı diliniz yoksa Türk satış ortaklığı sitelerinin anlatıldığı şu yazıyı okumanızı öneririm En Sağlam Türk Satış Ortaklığı Siteleri (Sürekli Güncel) | Blogdan Para Kazanma Rehberi BLOGMAVİSİ iyi çalışmalar.

tesekkur ederım bılgılendirme ıcın

Wordpressle başlayın.
Kurulum videoları youtube'da var.
Wordpress seo ayarları olsun, kurulacak eklentiler olsun yine youtube'da mevcut.
Siteyi bilgili olduğunuz, özgün içerik üretebileceğiniz bir kategoride açın. (Youtube'deki yt-to-yt mantığı site işlerinde işlemiyor. Kopya içerikle hit alamıyorsunuz.)
Siteye içerik girme aşamasında "seo uyumlu makale nasıl yazılır" google araması ile seo uyumlu nasıl yazılır öğrenin. Makalelerinizi seo uyumlu yazın.
Girdiğiniz içeriklerin google'da üst sıralarda çıkması için siteye - içeriklerinize seo yapmanız gerekecek. Bunun için de seo nedir, seo nasıl yapılır, yeni sitelerde seo nasıl olmalıdır - yapılmalıdır gibi terimleri arayın. Uzman makalelerini derleyin - toparlayın - denemeler yapın. Denemeleriniz sonucunda nihayetinde hitli bir site sahibi oldunuz..!

Site işi ha deyipte olacak bir süreç değil. Wordpress sistemine hakim olmanız, seo öğrenmeniz vs. zaman alacaktır. Bu işe girerken hemen para kazanayım mantığınız olmasın. Youtube yt-to-yt ile veyahut nette başka alanlardan kazanç sağlayın. Bir yandan da site işlerinde kendinizi geliştirmeye çalışın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri