Website tema etkisi ?

Queen

Kayıtlı Üye
Merhabalar.ben bir websitesi açtım fakat wordpress.acaba 0dan Tema kodlayıp kullansam ilk sayfaya çıkmasını etkiler mi ? Binevi özgün bir tema olmuş olacak ve buda seo gibi etki gösterir mi ?

Merhabalar.ben bir websitesi açtım fakat wordpress.acaba 0dan Tema kodlayıp kullansam ilk sayfaya çıkmasını etkiler mi ? Binevi özgün bir tema olmuş olacak ve buda seo gibi etki gösterir mi ?

Merhaba,

Etkisinin o kadar uğraşmanıza değeceğini düşünmüyorum. Zaten wordpress'te satın aldığınız veya kullandığınız temanın da bir çok kodunu değiştirebilme yetkiniz var.

Null temalar hariç güzel bir tema satın alıp, sağlam iç seo ve kaliteli backlinkler alarak, özgün ve özenli makaleler girerek çok kısa sürelerde olmasa da çalıştığınız kategoride iyi yerlere gelebilirsiniz.

Merhaba,

Etkisinin o kadar uğraşmanıza değeceğini düşünmüyorum. Zaten wordpress'te satın aldığınız veya kullandığınız temanın da bir çok kodunu değiştirebilme yetkiniz var.

Null temalar hariç güzel bir tema satın alıp, sağlam iç seo ve kaliteli backlinkler alarak, özgün ve özenli makaleler girerek çok kısa sürelerde olmasa da çalıştığınız kategoride iyi yerlere gelebilirsiniz.

Bu backlinkleri nasıl sağlayacağız peki oda mı ücretli şekilde yapılıyor hocam?

Bu backlinkleri nasıl sağlayacağız peki oda mı ücretli şekilde yapılıyor hocam?

Backlink'de işler çok karmaşıklaştı hocam, özellikle yeni algoritmanın duyurulmasından sonra. Normalde r10'dan 10 tane news kayıtlı haber sitesinden tanıtım yazısı almak sitenizi uçururken şimdi çok büyük etki etmemekte açıkçası.

Tavsiyem edu.tr/gov.tr backlinkleri.
Diğer tavsiyelerimi yukarı mesajımda belirtmiştim.

Selametle.

Selamlar..
Benim yaptığım hataya sakın düşmemen için hayat kurtarcak bir anektod veriyim
ilk sitemi sanırım 2010 yılında açtım sıfır bilgiyle inanılmaz bir şekilde tuttu 3D film indirme üzerineydi bir çok populer sitede insanlar 3d film indircekseniz bu siteden diyip sitemin adını veriyorlardı.. Baştada dedim sıfır bilgiyle site açmışıtım ve site anlamsız bir şekilde 8-9 ay sonra düşüş yaşamaya başladı nedir diye düşünürken seo paketleri onlar bunlar derken seocuyum adı altında herkeze parmatlattık siteyi sen 100 at ucururuz siteyi sen 200 at kopar gider site 500 at rakibin olmaz diyen her seocu işin sonunda google güncellme yaptı dalgalanma var şu an indirme sitelerine googlenin yaptırımları var diyip paralarını alıp arkalarına bakmadan gittiler klasik 5 alırsa ben yaptım 1 alırsa hoca verdi olayları.. Sana diycegim birilerini kızdırabilirim ama seo paketlerinden uzak dur hemen herkeze 20 -40-60 tl bronz silver gold platin paketleri altında satılan şu paketlerden yani uzak dur backlink işleri karışık kendi katagorinden kaliteli siteden alırsan işe yarar atıyom beyaz eşya üzerine siten var film izlme sitesinden alma yani.. Googlenin aptal olduğunu düşünme yanıltıcı iş yapma makalelerini özgün gir
benden yıllardır mkv film indir, kelimesinde zirveyi alamadı hatta ilk 2 deki siteler benim şimdi hedefim 3d film indir, hd film indir bunlardada sitelerim ilk sayfaya geldi bir kelimede 3. yüm bir kelimede 4. yada beşinci.. Bunun tek sebebi googleyi aptal yerıne koymuyorum

Selamlar..
Benim yaptığım hataya sakın düşmemen için hayat kurtarcak bir anektod veriyim
ilk sitemi sanırım 2010 yılında açtım sıfır bilgiyle inanılmaz bir şekilde tuttu 3D film indirme üzerineydi bir çok populer sitede insanlar 3d film indircekseniz bu siteden diyip sitemin adını veriyorlardı.. Baştada dedim sıfır bilgiyle site açmışıtım ve site anlamsız bir şekilde 8-9 ay sonra düşüş yaşamaya başladı nedir diye düşünürken seo paketleri onlar bunlar derken seocuyum adı altında herkeze parmatlattık siteyi sen 100 at ucururuz siteyi sen 200 at kopar gider site 500 at rakibin olmaz diyen her seocu işin sonunda google güncellme yaptı dalgalanma var şu an indirme sitelerine googlenin yaptırımları var diyip paralarını alıp arkalarına bakmadan gittiler klasik 5 alırsa ben yaptım 1 alırsa hoca verdi olayları.. Sana diycegim birilerini kızdırabilirim ama seo paketlerinden uzak dur hemen herkeze 20 -40-60 tl bronz silver gold platin paketleri altında satılan şu paketlerden yani uzak dur backlink işleri karışık kendi katagorinden kaliteli siteden alırsan işe yarar atıyom beyaz eşya üzerine siten var film izlme sitesinden alma yani.. Googlenin aptal olduğunu düşünme yanıltıcı iş yapma makalelerini özgün gir
benden yıllardır mkv film indir, kelimesinde zirveyi alamadı hatta ilk 2 deki siteler benim şimdi hedefim 3d film indir, hd film indir bunlardada sitelerim ilk sayfaya geldi bir kelimede 3. yüm bir kelimede 4. yada beşinci.. Bunun tek sebebi googleyi aptal yerıne koymuyorum

zaten copy paste değil kendi tecrbelerim bilgilerim notlarımdan yola çıkarak yazacağım.Ne bi alıntı ne kopya olmayacak.Ve mesleki bir site açacağım.aslında biraz eğlence tarzıda.ve herşeyi özgün usülüne göre yapmak istiyorum..Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim :)

tema özgün oldu mu mutlaka seo'ya olumlu etkisi oluyor. bizzat kendimden biliyorum.

hocam konuyla alakalı sayılmaz ama ytde calıstıgım ıcerıkle ılgılı bır sıte actım artık yuklledıklerımı bu sıtedende paylasıyorum ama soyle bırsey var benım sıtede paylastıgım vıdeoları ızlemek ıcın konu baslıgına yada one cıkarılmıs fotografa basdıktan sonra bırde playbuttona basmak gerekıyor vıdeonun baslaması ıcın ama bır baskasıda benım gıbı bu ısı yaomıs onda oyle bırseye gerek kalmıyor resme basıyosun paylastıgı vıdeo artık dmdenmı ytdenmı nerden paylastıysa vıdeo kendılıgınden oynamaya baslıyor bırde sıteden ytye gecılmesın ıstıyorum onu nasıl yaparım mesela buradada vıdeo paylasıncasag altta ytden ızle yazısı cıkıyor ama ben bu olsun ıstemıyorum sıteye gıren sıtede kalsın vıdeoyu ızlemeye sıteden devam etsın ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım umarım anlatabılmısımdır :D

Merhaba,

Selam hocam, güzel noktalara değinmişsin. Benimde var aklımda böyle bir iş ama en çok takıldığım nokta özgün içerik üretme kısmı. Ben makale yazamıyorum. Dışarıda da çok pahalı. (ingilizce için). Türkçeninde ondan kalır yanı yok pek. Bu işe nasıl çözüm buluyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri