- Web sitesi
- aeminkyr.com
Merhabalar. Web siteme nedense herhangi bir ağa wifi ile kendi bilgisayarımla bağlanınca erişim sağlayamıyorum. Telefon üzerinden wifi hotspot yapınca bile tarayıcı fark etmeksizin siteme giremiyorum. Aynı ağa kendi telefonum bağlı iken siteye çok rahat giriyor...
Ama telefonu pc ye usb tether olarak bağlayınca sorunsuz giriyor ya da wifi da iken vpn açınca da giriyor.
Aşağıdakileri denedim sorunsuz resetliyor ağı ama br türlü olmuyor. Her yere giriyor bir benim siteme girmiyor.
Hata olarak ta *****.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. ya da Ağ değişikliği algılandı. diyor.
Web sitesi
Acaba neden böyle bir sorun oluyor anlamadım, dün olmaya başladı siteye fazla sorgu göndermişimdir ondan dolayı geçici olarak bir engelleme yapılmıştır sanmıştım ama şuan sorunun benim pc de olduğunu anladım..
Yardımcı olursanız sevinirim ...
Edit: Sistem geri yükleme yaptım yine işe yaramadı ya kafayı yiyeceğim..
---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------
Çok garip bir şekilde Mac adresimi değiştirince sorun çözüldü. Web sitelerinin mac engeli gibi bir olayı mı var mış dedirtti bana ....
Ama telefonu pc ye usb tether olarak bağlayınca sorunsuz giriyor ya da wifi da iken vpn açınca da giriyor.
Aşağıdakileri denedim sorunsuz resetliyor ağı ama br türlü olmuyor. Her yere giriyor bir benim siteme girmiyor.
Hata olarak ta *****.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. ya da Ağ değişikliği algılandı. diyor.
Web sitesi
Kod:
netsh int ip reset resetlog.txt
netsh winsock reset
ipconfig /registerdns
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
Yardımcı olursanız sevinirim ...
Edit: Sistem geri yükleme yaptım yine işe yaramadı ya kafayı yiyeceğim..
---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------
Çok garip bir şekilde Mac adresimi değiştirince sorun çözüldü. Web sitelerinin mac engeli gibi bir olayı mı var mış dedirtti bana ....
Son düzenleme: