Weidacorp - Youtube Partner

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

hsehan1

Platin Üye
Özgün kanalı olupta bu partneri kullanan var mı ?

https://www.youtube.com/channel/UCVzFqz8W5D1-Z9JXNPfNZrg/about

Kurucusu Funda Şen

​TSK'nin ilk kadın yönetmeni. Toplamda 1600 belgesel, eğitim filmi ve tanıtım filmi yaptı. Düşler Akademisinin ilk Film Atölyesi Eğitmeni. İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi AUZEF Perakende Pazarlama ve Mağaza Yönetimi Bölümünde "e-ticaret ve doğrudan pazarlama", "Marka ve Marka Stratejileri", "Bağımsız Çalışma", "İletişim" derslerini veriyor. YouTube İçerik Yönetim Sistemine sahip ve tamamı Türk ilk MCN ( Multi Channel Network) un Türkiye'deki kurucusu ve YouTube premium iş ortağı. Dijital iletişim, markalaşma, kişisel reputasyon yönetimi, konusunda eğitim ve seminerleri tüm yurt genelinde devam ediyor.

bu etkinlik dikkatimi çekti.

İleri YouTube Eğitimi

Dünyanın ikinci büyük arama motoru YouTube ile ilgili kapsamlı bir eğitim almak ister misiniz? YouTube'a bakış açınızı değiştirecek, videoları doğru kullanarak marka değerinizi arttıracak, dijital hak lisanslamadan, kitle gelişimine ve YouTube SEO ile doğ
Anahtar Kelimeler :
Eğitimci / Konuşmacı :
Funda Şen
Etkinlik Kategorisi :
Eğitim
Konu :
Bilişim ve İnternet
Sektör :
Genel
Dil :
Türkçe
Sertifika :
Var
Tarih :
04 Nisan - 05 Nisan
Süre :
16 Saat
Yer :
Okalip Toplantı Keyfi, Mecidiyeköy
Yemek :
Dahil
Otopark :
Ücretli
Fiyat :
800,00 TL
Kesinleşme Tarihi :
03 Nisan 2015
Son Kayıt Tarihi :
03 Nisan 2015

ayrıca partnerlerin çok az izlenim ve aboneyle rozet alabilmesi dikkatimi çeken diğer yönü..

Son düzenleme:
zaten partnerler de bulunan özgün kanallarda kanalların doğrulanması işlemi artık daha kolay yapılıyor sadece bu partnere özgün bir şey değil bu

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Ayrıca forumun kendi özgün partneri olan gizza varken bunu tercih etmek bence akıl kârı işi değil. Bari aramızdan biri olan [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] kazansın

10-12 tane kanalı vardır.biri de survior cı duygunun youtube kanalı.
nasıl almışsa hayret...

ayrıca partnerlerin çok az izlenim ve aboneyle rozet alabilmesi dikkatimi çeken diğer yönü..

Özel hakka sahip partnerlerin bu hakkı bulunuyor yakın zamandaki değişikliklerden sonra. İstenilen kanala çok kısa zamanda rozet verebiliyoruz.

kendi çektiğimiz flash oyunlara rozet veriyolarsa hemen girerim :D onları zengin ederim :D

kendi çektiğimiz flash oyunlara rozet veriyolarsa hemen girerim :D onları zengin ederim :D

Biraz aboneniz olsun, kenarıda kendiniz olun sesli bir iki şey söyleyin, kanalınızla ilgilenin rozeti hallederiz :)

800 TL ne yahu, gelsin ben yarı fiyatına hallederim :D

Otopark ücreti sandım 800 TL :D

Otopark :
Ücretli
Fiyat :
800,00 TL

Ben ilk kez duydum bu partneri. Etkinlik de güzelmiş ama biraz pahalı gibi, hem İstanbul'da kalacak yerim yok :(

Biraz aboneniz olsun, kenarıda kendiniz olun sesli bir iki şey söyleyin, kanalınızla ilgilenin rozeti hallederiz :)

hocam ses mes önemli değil baştan sona kadar konuşurum da abone sağlayana kadar beni kim koruyacak flagdan :D rozet işte :D

Son düzenleme:
Otopark ücreti sandım 800 TL :D

Ben ilk kez duydum bu partneri. Etkinlik de güzelmiş ama biraz pahalı gibi, hem İstanbul'da kalacak yerim yok :(

aynen pahalı. hele bizim gibiler sıkılır orda. anlatacağı şeyler kısmen etiketlere ne yazılır, açıklamaya ne yazılır gibi gereksiz şeyler. aslında katılacaksın konuşmanın ortasında ben sıfır açıklama sıfır etiketle ilk sayfaya çıkarım diceksin.

aynen pahalı. hele bizim gibiler sıkılır orda. anlatacağı şeyler kısmen etiketlere ne yazılır, açıklamaya ne yazılır gibi gereksiz şeyler. aslında katılacaksın konuşmanın ortasında ben sıfır açıklama sıfır etiketle ilk sayfaya çıkarım diceksin.

Ya da sıkılıp patlayacaksın "Spam candır gerisi heycandır, hadi bana eyvallah" diyerek salonu terkedeceksin :D

Eğitimin zararı olmaz ya severim ben eğitimleri :) Da 2 gün olması işime gelmedi

Ya da sıkılıp patlayacaksın "Spam candır gerisi heycandır, hadi bana eyvallah" diyerek salonu terkedeceksin :D

Eğitimin zararı olmaz ya severim ben eğitimleri :) Da 2 gün olması işime gelmedi

Spamcı uyuma diye bağırıp susacaksın aslında :D şaşırırlar acayip :D

Ne egitimiymis bu 800 liralik? :) Bu forumdan bedava bilginin %95 aynisini gidip de 800 liraya almak coook sacma! :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri