Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yat artık yat bro 4'e geliyor saat
O tarz filmlere gelince bütün babalar nedense öyle kovboy filmleri izliyor onlarla tartış![]()
bende o kervandayım kardeskonu iceriğinin western union sandım
bir tek ben böyle anlamıssam ya süper zekiyim ya da idiot![]()
Client Eastwood filmlerini izlerim. Çok fena ya. Adamlar yapmış yani.
Django.
Bir Avuç Dolar![]()
90 lı yıllardan sonrakileri zevkle izledim. Ama daha önceki eskiler falan tutmaz.![]()
Hele Lee Van Cleef ile birlikte oynadıkları filmler muhteşem ötesi.Ayrıca Lee Van'ın tek başına oyadığı westernlerde inanılmaz kalitelidir.
---------- Mesaj saat 17:39:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:16 civarında gönderildi. ----------
1966 mı 2013 mü
---------- Mesaj saat 17:40:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:51 civarında gönderildi. ----------
45likli bir adam tüfekli bir adamla karşılaşırsa 45likli adam ölü bir adamdır
---------- Mesaj saat 17:42:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:23 civarında gönderildi. ----------
Önce dolar üçlemesini izle bir avuç dolar,birkaç dolar için ve iyi kötü çirkin.Eğer bu üçünü beğenirsenki beğenmeme gibi bir ihtimalin yok (belki 1.yi beğenmeyebilirsin ama 2.ve 3. de inanılmaz ilerleme var) bunları beğenirsen il mercenario,the big gundown,day of anger ' i izleyebilirsin.Gelmiş geçmiş en iyi westerndir bunlar1970lerden sonra çok nadir western çekildi kaliteli.Keoma var 1977 yapımı.Django Unchained 2013 ve 3:10 yuma var kaliteli diyebileceğimiz.Ama 60-70 arası çekilen westernler tarihin gördüğü en iyi westernlerdir.
2013. Izle hayatında bir iz bırakacak bu film. )
Önce dolar üçlemesini izle bir avuç dolar,birkaç dolar için ve iyi kötü çirkin.Eğer bu üçünü beğenirsenki beğenmeme gibi bir ihtimalin yok (belki 1.yi beğenmeyebilirsin ama 2.ve 3. de inanılmaz ilerleme var) bunları beğenirsen il mercenario,the big gundown,day of anger ' i izleyebilirsin.Gelmiş geçmiş en iyi westerndir bunlar1970lerden sonra çok nadir western çekildi kaliteli.Keoma var 1977 yapımı.Django Unchained 2013 ve 3:10 yuma var kaliteli diyebileceğimiz.Ama 60-70 arası çekilen westernler tarihin gördüğü en iyi westernlerdir.
İzledim zaten izlemez olurmuyumMüzikleri 1966 yapımından kalan müzikler.Ennio Morricone üstadın.Cristoph Waltz yardırmış filmde zaten
Tutmaz derken efsane olanları izledim tabiki. Mesela iyi kötü çirkin.O kadarda değil yani..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.