Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 2 ay oldu hala bedava whatsapp'ın aramasını ve mesajını kullanabiliyorum. Paketim yok tl yok internete veya googleplay vs. hiç bir yere girmiyor fakat whatsapp normal çalışıyor. Sizde de öyle mi?
olmaz öyle şey
zaten oyle degil miydi?
Whatsapp internet üzerinden size veri aktarımı yapıyor yani, whatsapp zaten ücretsiz ama internetsiz hiç bir yazılım mesaj veya arama yaptıramaz
valla öyle hocam.
Öylemiydi valla bilmiyorum pek telefon kullanmam 3-4 aydır adam akıllı elime aldım.
---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------
Valla hocam bende takır takır çalışıyor biraz yavaş ama çalışıyor.
Sizin dediğiniz imkansız bişey, internet hattı olmayan bir programın, internet üzerinden görüşme yapması mümkün değil, bi bakın bakıyım 3 g falan mı açık yoksa bedava wireless mi buldu telefonWhatsapp ın bu şekilde çalışması akla mantığa ters, youtube bile ofline çalışma sistemi için milyon dolarlık yatırım yaptı hala hayata geçiremedi, onun çalışması sistemi de verileri arka planda yazıp sabit tutabilmekti ama whatsapp dediğim gibi yanlışınız var doğru bilgi ile geri dönüş sağlarsanız herkesin kafasındaki soru işareti kalksın
![]()
Hocam dediğiniz gibi paket veriyi açınca 3g çalışıyor fakat 2 aydır bu ne paket böyle ben 7-8 aydır tl bile yüklemedim.
Tamam işte sonuçta whatsapp çalışması için bağlantı olarak senin hattın internetini kullanıyor, Sen Tl yüklememiş olabilirsin fakat hattına bağlı Telekomünikasyon firmasının Whatsapp ücretisiz diye bir uygulaması olabilir, Örneğin; vodafone da bir ara vardı hatta internet olmasa bile facebook ücretsiz çalışırdı, bu da ona benzer birşey dir
iyi forumlar,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.