Wİ-Fİ'de Süreli Durmak ?

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun Öncelikle;
Arkadaşlar Şöyle Bir Şeye Şahit Oldum Örnek Veriyorum Ytpara.com'un wi-fisine bağlandınız sonrasında işte wifiye bağlandınız örnek veriyorum 1 saat içinde otomatik olarak wifi bağlantısını kesiyor ve o gün boyunca daha bağlanamıyosunuz böyle bir şey var evde nasıl yapılır bilen varmı ?

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Bir şey anlamadım :D

:) Normal Baya Karmaşık Anlatmışım :) Kardeşim Şimdi Evdesin ve wi fi ye bağlandın fakat ben senın wi fi de 1 saat durmanı istiyorum yani 1 saat süreden fazla durma diye sonra wifi otomatik olarak senin bağlantını kesiyor böyle bir sistem var bunu diyorum evde yapabilirmiyiz bilen varmı ?

Yapılabilir bir şey bence de. Ama paralı üyelik falan gerektiren bir şeydir muhakkak.

:) Normal Baya Karmaşık Anlatmışım :) Kardeşim Şimdi Evdesin ve wi fi ye bağlandın fakat ben senın wi fi de 1 saat durmanı istiyorum yani 1 saat süreden fazla durma diye sonra wifi otomatik olarak senin bağlantını kesiyor böyle bir sistem var bunu diyorum evde yapabilirmiyiz bilen varmı ?

Evet sanırım bahsettiğin şey ebeveyn kontrolü modem arayüzünde böyle bir şey vardı sanırım

Merhaba belirttiğiniz işlemi Mikrotik cihaz ile yapabilirsiniz hatta elimizde vardı geçen hafta sattık ve üst modelini aldık :)

Mikrotik ile : Wifinize süre koyabilirsiniz login sayfası yapabilirsiniz kullanıcılara kota ve hız sınırı koyabilirsiniz. [MENTION=30956]Lydios[/MENTION]

Aşağıda resimdeki gibi bi giriş sayfası tanımlayıp kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptırılabilir ;

Cihaz şu mantıkta çalışır..

Sizin Wi-fi ağınız şifresiz olur ve bunu gören kişi şifresizmiş diye hemen bağlanmaya çalışır ancak öyle kolay olmaz. Bağlandı gibi gözükür ve örneğin google chrome'yi açar ardından örnekt resim'de verdiğim gibi bi site gelir kullanıcı adı ve şifre girmesini ister. Şayet o adımları tamamlayamazsa imkanı yok interneti kullanamaz :)

Fiyatı : Biz genelde Datacenter'de kullandığımız için büyük modellerini tercih ediyoruz ancak ev kullanıcıları için 200 TL olan modeli iş görecektir.

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki : Kesinlikle kurulumu aşırı zor'dur şahsen biz 10 gün geceli gündüzlü uğraştık cihazı öğrenmek için.

Ücretli kuran firmalar var team view ile bağlanıyorlar yaklaşık 150 $ gibi bir ücret talep ediyorlar.

login-page-silau.jpg

Son düzenleme:
asus DSL-N12E_C1 modem alırsan misafir ağı ile kolayca yapabilirsin. Sadece modem arayğzünde 3 yere tıklamanız gerekiyor o kadar.

şey yap internet kafelere yüklenen akınsoftun fln programı var ya kendine 1 saatlik süre aç sonra 1 saat bitince kapatırsın istersen süreyi uzatırsın :D
not: küçükken yapmıştım böyle 1 saat ayarlamıştım süre bitti şifre sordu program sonra şireyi de bilmiyorum çünkü zar zor internet cafe sahiplerinden öğrenmiştim açmıştım pcyi :D

Merhaba belirttiğiniz işlemi Mikrotik cihaz ile yapabilirsiniz hatta elimizde vardı geçen hafta sattık ve üst modelini aldık :)

Mikrotik ile : Wifinize süre koyabilirsiniz login sayfası yapabilirsiniz kullanıcılara kota ve hız sınırı koyabilirsiniz. [MENTION=30956]Lydios[/MENTION]

Aşağıda resimdeki gibi bi giriş sayfası tanımlayıp kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptırılabilir ;

Cihaz şu mantıkta çalışır..

Sizin Wi-fi ağınız şifresiz olur ve bunu gören kişi şifresizmiş diye hemen bağlanmaya çalışır ancak öyle kolay olmaz. Bağlandı gibi gözükür ve örneğin google chrome'yi açar ardından örnekt resim'de verdiğim gibi bi site gelir kullanıcı adı ve şifre girmesini ister. Şayet o adımları tamamlayamazsa imkanı yok interneti kullanamaz :)

Fiyatı : Biz genelde Datacenter'de kullandığımız için büyük modellerini tercih ediyoruz ancak ev kullanıcıları için 200 TL olan modeli iş görecektir.

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki : Kesinlikle kurulumu aşırı zor'dur şahsen biz 10 gün geceli gündüzlü uğraştık cihazı öğrenmek için.

Ücretli kuran firmalar var team view ile bağlanıyorlar yaklaşık 150 $ gibi bir ücret talep ediyorlar.

maxresdefault.jpg

Yani Bu Resmi Yerler İçin geçerli olan bi sistem evde ne işi var anladım teşekkür ederim :)

Yani Bu Resmi Yerler İçin geçerli olan bi sistem evde ne işi var anladım teşekkür ederim :)

Belirttiğiniz işlemleri bu cihazın haricinde ancak hotspot yazılımları ile yapabilirsiniz, tabi bu yazılımın çalışabilmesi için sürekli bir bilgisayarın çalışması gerekecek

Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Var Var MacFit Spor Salonuna Giden Bilir Adam 3 Saatlik Sistem Yapmış Sonra Wifi Oto Kesiyo Bende Evdeki Kardeşim İçin Yapıcam Aynısını Eline Alıyor Telefonu Bırakmıyor Saatlerce Alamıyorumda Derslerine İlgisini İyice Yok Etti Dye !!!

Türk telekomun android uygulaması var.
ister wifi kapa, ister interneti kapa, ister sadece sosyal medya sitelerini kapa :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri