Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar modem bana 2 oda uzaklıkta ama 1diş çekiyor...
Wifi Sinyal artırıcı program felan varmı?
sana amplifier lazım dostum
2W 2.4ghz Wifi Sinyal Güçlendirici Amplifier Amplikatör - Sinyal Yükselteci ilanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 171183136
geçen bundan + tp link 8db anten aldım bir haftada yaklaşık 10 wifi kırdım
sana amplifier lazım dostum
2W 2.4ghz Wifi Sinyal Güçlendirici Amplifier Amplikatör - Sinyal Yükselteci ilanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 171183136
geçen bundan + tp link 8db anten aldım bir haftada yaklaşık 10 wifi kırdım
Wifi kirmak zor degil arkadaslar modem wps destekliyse wep sifrelemesinden daha kolay kiriliyor youtube da bir cok video var ben 13 katli apartmanda oturdugum icin 100e yakin wifi yakalayabiliyorum sizin isiniz daha zor olabilir
hacı o aldığn aparat sayesinde mi kırıyorsun sen bende çatı katındayımayrıca masa üstü pc var bunun için aparat flen var mı masaüstü için
Dostum benim sadece wifi kırmak için aldığım alet edavatları görsen bu işe hiç başlamazsın
Ama bunlara ihtiyacın yok 20 tllik bir wifi adapter, kali linux işletim sistemi ve şarjı dayanan bir laptop işini görür
Arkadaşlar modem bana 2 oda uzaklıkta ama 1diş çekiyor...
Wifi Sinyal artırıcı program felan varmı?
Wifi kirmak zor degil arkadaslar modem wps destekliyse wep sifrelemesinden daha kolay kiriliyor youtube da bir cok video var ben 13 katli apartmanda oturdugum icin 100e yakin wifi yakalayabiliyorum sizin isiniz daha zor olabilir
dostum 60 saniye cezasını geçmenin yolunu biliyormusun pin denemesinde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.