Win 10 siyah ekran sorunu

wildwood

Kayıtlı Üye
Bu sorunu nasıl çözebilirim. Gelişmiş seçenekler de başlangıç ayarları görünmüyor. Böyle bir ekran var önümde.

Verileri kaybetmeden, sistemi onarabilir miyiz? Yardımcı olabilecek var mı?

Verileri kurtarmak için HDD söküp başka bir bilgisayara bağla eğer HDD yanmadıysa sıkıntısız taşırsın verilerin.

Verileri kurtarmak için HDD söküp başka bir bilgisayara bağla eğer HDD yanmadıysa sıkıntısız taşırsın verilerin.

ben sanal windows tercih ediyorum daha çok.windows çökmüş,pc açılmıyor olsa dahi içindeki dosyaları sorunsuz taşıyor.hddyi sök,farklı pcye tak filan hiç ugraşmıyorum.

ben sanal windows tercih ediyorum daha çok.windows çökmüş,pc açılmıyor olsa dahi içindeki dosyaları sorunsuz taşıyor.hddyi sök,farklı pcye tak filan hiç ugraşmıyorum.

Hocam bu konuyu anlatan bir video varsa linkini verebilir misin. Şuan pc açılmıyor ve içindeki verileri almam gerek . Sonra format atacağım . Ya da iso ile veri silmeden windos kurmayı biliyorsanız o da olur

Hocam bu konuyu anlatan bir video varsa linkini verebilir misin. Şuan pc açılmıyor ve içindeki verileri almam gerek . Sonra format atacağım . Ya da iso ile veri silmeden windos kurmayı biliyorsanız o da olur

valla hocam detayını bilmiyorum ne yazıkki.yani şöyle anlatayım; elimde bi sanal windows cdsi var benim.netten indirip,cdye yazılmış yani...dedigim gibi windows çöktü,açamıyorum ama içinden belgeler almam gerek.işte o sanal windows cdsini takıyorum bilgisayara,normal windows gibi açılıyor kendisi.ondan sonrada normal bilgisayarımdan almam gereken belgeleri kopyala yapıştır olarak alıyorum başka hddye ve format atıyorum.

kısacası o sanal windows cdsini bulman gerek sadece.gerisi çocuk oyuncagı yani.ama o sanal windows nerden elime geçti,en ufak bi fikrim yok.

Çok teşekkür ederim , ben format atmadan windows'un üstüne yeni bir Windows kurdum. PC'den alacağımı aldım. Yarın tertemiz format atacağım

Çok teşekkür ederim , ben format atmadan windows'un üstüne yeni bir Windows kurdum. PC'den alacağımı aldım. Yarın tertemiz format atacağım

sorunu çözmene sevindim hocam.ama dedigime bak sen yinede istersen bi.o sanal windowsu bulup indir,bi cdye yazdır dursun kenarda.sorun oldugunda kurulum yok,ugraştıracak bişey yok,mis gibi...tak cdyi sürücüye,direkt normal windows gibi açılıyor kendisi.ondan sonrada işte hangi klasörden hangi dosyaları alacaksan al,formatını at.

İlk defa duyuyorum öyle birşeyi, çok pratikmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri