win 8.1 lisanssız kullananlar bakabilirmi

ugs9305

Yasaklanmış
beyler sa bu windows 8.1 de windows orjinal yap hatası çıkıyor habüre mavi şekilde mesela bir film izlerken tak diye bu hata geliyor birşey yağarken tak bu hata geliyor 7 8 saatte bir freedos laptop için bu sorunu çözebileniniz varmı

win 7 kurucam laptop desteklemior driverlerini bulamadım bir çözümü olan varmı acaba

şöle mavi ekran geliyor pat diye

Son düzenleme:
Bende lisansız kullanıyorum ama hiç böyle hata vermiyor.

Bende lisansız kullanıyorum ama hiç böyle hata vermiyor.

bende mavi ekran geliyor orjinal yap diye sonra daha sonra hatırlat diye bir seçenek geliyordu galiba onlan çıkıyordum geri benim gibi sorunu olan yoku acaba hiç forumda

bende mavi ekran geliyor orjinal yap diye sonra daha sonra hatırlat diye bir seçenek geliyordu galiba onlan çıkıyordum geri benim gibi sorunu olan yoku acaba hiç forumda
Windows 8.1 pro son sürüm türkçe key filan sormuyor bende istersen atarım onu yükle hiç key sormaz

Torrenlerde bir sürü crack mevcut.Ben Turktorrentten Office 2013 indirdim.İkisini birden etkinleştiriyor.

Windows 8.1 pro son sürüm türkçe key filan sormuyor bende istersen atarım onu yükle hiç key sormaz

bende pro 8.1 indirmiştim torrentten ama bu yükeldiğim direk 8 di

yani bidaha format atarken 8.1 pro yükleyiyimi aynı orjinal gibi hiç bir hata uyarı çıkmadan sorunsuz kullanılıyormu

dostum bak şimdi aniden tak diye çıktı 8.1 proda böle bişey çıkmıyormu hiç lisanssız 8.1 windows proda ayrıyetten herhangi bunun gibi kullanımı engellicek bişey çıkartıyormu

dostum bak şimdi aniden tak diye çıktı 8.1 proda böle bişey çıkmıyormu hiç lisanssız 8.1 windows proda ayrıyetten herhangi bunun gibi kullanımı engellicek bişey çıkartıyormu

Kardeş şimdi baktım indirdiğim isoya oto aktivasyon varmış ondan uayarı çıkmıyor bende.

beyler sa bu windows 8.1 de windows orjinal yap hatası çıkıyor habüre mavi şekilde mesela bir film izlerken tak diye bu hata geliyor birşey yağarken tak bu hata geliyor 7 8 saatte bir freedos laptop için bu sorunu çözebileniniz varmı

win 7 kurucam laptop desteklemior driverlerini bulamadım bir çözümü olan varmı acaba

şöle mavi ekran geliyor pat diye

Draver scanner programının full sürümünü bul, ethernet kartının draverini bul. güzelce win7 kur, etherneti kur ve draver scanner gerisini halleder, yada Ubuntu 14v kur tüm draverleri oto yüklüyor :)

Deneme sürümünün bir süresi var o süre bitince bu ekran gelir.

Çözümü ise Crack

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Draver scanner programının full sürümünü bul, ethernet kartının draverini bul. güzelce win7 kur, etherneti kur ve draver scanner gerisini halleder, yada Ubuntu 14v kur tüm draverleri oto yüklüyor :)

eyv kardeşim teşekkürler işde aradım ilk ben w7 kurmuştum driverlerini aradım hiç biryerde bulamadım ethernet driveride yok işde net olmadan driver programı nasıl bulucak ubuntuv14 buluyormu net olmadan

Deneme sürümünün bir süresi var o süre bitince bu ekran gelir.

Çözümü ise Crack

bi ton şey var internette her dosyayıda indirip denemek istemiyorum bi ton dosya var bi tane buldum galiba inş çözüm olurmu bakayım bi buna

bi ton şey var internette her dosyayıda indirip denemek istemiyorum bi ton dosya var bi tane buldum galiba inş çözüm olurmu bakayım bi buna

hocam yaptiginiz dosya Crack olacak temiz olmasini mi bekliyorsunuz :D

Pm attım [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] Ubuntu kullanıyorum şuan sadeliği seviyosan kullan internete bağlı olduğu zaman tüm driverları kendi yüklüyor.

Pm attım [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] Ubuntu kullanıyorum şuan sadeliği seviyosan kullan internete bağlı olduğu zaman tüm driverları kendi yüklüyor.

anladım yanı windows 7 yükleyip ethernet driverini bulursam ubuntu programı diğer kalan Programları kesin bulurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri