Windows 10 Fiyatı Açıklandı. Win7 ve Win8 Kullanıcıları 1 Sene Bedava Kullanacak

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Microsoft, aylardır Windows 10'a yükseltmenin ücretsiz olacağından bahsetse de, lisansı olmayanların ne kadar ödeyeceği konusunda sessiz kalmıştı. Ancak firma sonunda sessizliğini bozdu ve Windows 10'un fiyatlarını açıkladı.

Yapılan duyuruya göre Windows 10 Home'un fiyatı 119 dolar olacak. Windows Home'dan Pro'ya yükseltmenin ücreti ise 99 dolar olacak. Windows 10 Pro'nun perakende fiyatıysa 199 dolar olacak.

haberin devamı : Windows 10 Fiyatı Açıklandı

Hocam bilgisayarıma ücretsiz yükseltmenize rezerve edin diye bir şey geldi. windows 10 için halada yerinde kalıyor .Yükseltim mi beyler ?

вαттυѕαу;1018738' Alıntı:
Yalan mıymış tüm ücretsiz olcak haberleri :D

bende seviniyordum 8.1 kullanıcısı olarak win10 a bedava sahip olacam diye ama maalesef microsoft son dakika golü çaktı.

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

Hocam bilgisayarıma ücretsiz yükseltmenize rezerve edin diye bir şey geldi. windows 10 için halada yerinde kalıyor .Yükseltim mi beyler ?

aynı şekilde bana da geldi ama ben cesaret edip güncellemedim ve şimdi de böyle 1 sene sonra tekrar lisans gerektireceğini duyunca, sanırım güncellemeyeceğim win8.1 candır :)

bende seviniyordum 8.1 kullanıcısı olarak win10 a bedava sahip olacam diye ama maalesef microsoft son dakika golü çaktı.

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

aynı şekilde bana da geldi ama ben cesaret edip güncellemedim ve şimdi de böyle 1 sene sonra tekrar lisans gerektireceğini duyunca, sanırım güncellemeyeceğim win8.1 candır :)
O değilde benim ki windows 7. 7e bile gelmiş.

1 yıllık geçiş süreci bedava olabilir yani 1 yıl içinde bedava 10 lisansı verilir gibi geliyor.öteki türlü 1 yıllık bedava 10 mantıksız geldi

1 yıllık kullanımı bedava olacağını okumuştum..
yükseltme bi gelsin hele. beğenirsek zaten netten kırılmış halini buluruz :D

korsan windows sürümlerinden geçiş yapılabilecekmiş bildiğim kadarıyla tabi korsan olduğu için defender ve güncelleme desteği olmayacakmış

Orjinal kullanmak her zaman daha iyidir hem emeğe saygi hem guvenligin acisindan

Telefondan gönderildi.

Emeğe saygı? Şirketin kurucusunun cebinde $75 milyar dolar, Microsoft kendi başına bu 2014 yılında $85 milyar dolar kazanmış. Sen, ben almasak birşey olmaz, merak etme.

Bende 8,1 var kenarda uyarı verdi dedim bu neymiş tıkladım. İşte rezervasyon felan yapın ücretsiz yükseltin. Ben 8,1 kurulu hergün sövüyorum (xp ve win7 kullanıcısıyım) adamlar utanmadan bide win10 yüklüceklermiş :D

Arkadaşlar Rezerve Etmek Ucretsiz Update'de ücretsiz Bildiğim kadarıyla Microsoft un Sitesinde okudum 15 Ağustos tu Sanırım o Ay İçerisinde Update Gelicek Şuanki Çıkan Win 10 a Yükseltin Bildirimi Bişey Değil Sadece Mesaj Göndermiş Oluyosun Bende Update Yapmak ıstıyorum Dıye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri