Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans 10 TL

hocam benim win 10 education oldu, bu key i alırsam pro olur mu ? bilginiz var mı?

Eskiden (sanırım 3-4 ay önce) key olarak girince sürüm değişmişti benim ki şimdi ne olur bilmiyorum ama hocam direk 0 kurup pro key de girebilirsiniz , tabi yedek vs uğraşmak istemiyorsunuz sanırım .

Alıntıdır: "Alırsanız kullanmakta sıkıntı olmaz ama başkasına ait lisans kullandığınızı bilin.Bilişim sektöründekiler bilir kutu ve oem lisans dışında open lisans diye bir şey var. siz bu lisanstan firmanıza 1 adet windows 10 pro alırsın size 50 kere kullanma hakkı verir. 30 kullanıcınız varsa da hepsine aynı keyi girersiniz ve portalda bu lisanslar gözükür. zaten pro versiyon olması bir ipucu burda.Muhtemelen bu arkadaşlar firmaların aldığı lisansları satıyorlar. benim de elimde binlerce firmaya ait office,windows,server , sql lisansı var. satıp kullandırsam kimsenin ruhu duymaz ama etik değildir."

hocam benim win 10 education oldu, bu key i alırsam pro olur mu ? bilginiz var mı?

w10 Home'un içine girdim keyi küçük bir güncellemeyle pro yaptı.

orijinal lisans 400 ile 500 tl arası değişken. Ben bu satılana orijinal değil demiyorum. Ancak kaç pc de kullanıldı ve kullanıcak bu lisans? Etik değil bencede [MENTION=15496]Gsbaba[/MENTION] ya katılıyorum...
Ekleme yapayım 999 tane stok koymuş bu satan kişi. Buda demek oluyorki onlarca şirketin lisans artıkları ama habersiz yapıldığına satıldığına bende eminim...
10 tlden koyuyor çünki binlerde stok var. onun için iyi kazanç...

Son düzenleme:
Bunu yapacağınıza gidin kmspico vurun sisteme daha iyi. Ayrıca kurumsal üzerinden satın aldığınız bilgisayarlara bu tarz illegal kullanım yaparak başınızı ağrıtmayın. Çoğu kişi biliyordur bunu ama ben yine de yazmak istedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri