Windows 10 ?

cecenistan

Yasaklanmış
Windows Yeni Sürümü 10 & Birlite Olan Yepyeni Cortana Sizlerle :)

Tam arkadasın konusu uzerınden merakımı gıderecek konu kılıtlendı :) Buradan devam edeyım, windows 10 türkçe olarakta sunuluyor mu ? Suanda guncellestırmem var eger yukseltırsem ingilizce olarak mı yoksa normal türkçe olarak mı ısletım sıstemım mevcut olucak ? Ingılızce olarak sunuluyorsa henuz yenı oldugu ıcın, Turkce olarak ne zaman sunulacak arkadaslar bılgısı olan var mı.

Son düzenleme:
Bende az önceki konudan gördüm linux mint indiriyodum 10 u indiriyorum şimdi türkçe desteği var gözüküyor yanlış görmediysem ilk dili seçiyoruz çünkü

güncelleme geldimi mağazaya bende şuan gelmemişte ?

evet hocam bende guncellıyor suanda bılgısayarı yenıden baslattım kuruyor, 2.762, 1 MB boyutunda

Bende az önceki konudan gördüm linux mint indiriyodum 10 u indiriyorum şimdi türkçe desteği var gözüküyor yanlış görmediysem ilk dili seçiyoruz çünkü

yüklemeden önce lütfen tüm gereklilikleri okuyun (şu anda yalnızca İngilizce olarak sunulmaktadır).

dıye yazı var hocam kısmet artık baslattım :)

Test edip görüşlerinizi yazarsaniz torrentlerden indirelim

tabı hocam ısletım sıstemı yukseltılsın kurcalayıp donus saglarım ılk ısım cortanaya bakmak olucak :D

Bende de birşey yok :(

guncelleme kendı gelmedıyse ön plana cıkartabılırsın buradan baslat muhtemel bılgısayarını yenıden baslatır guncellemerı kontrol etmek ıcın ondan sonra sende yukseltebılırsın

https://insider.windows.com/

tabı hocam ısletım sıstemı yukseltılsın kurcalayıp donus saglarım ılk ısım cortanaya bakmak olucak :D

guncelleme kendı gelmedıyse ön plana cıkartabılırsın buradan baslat muhtemel bılgısayarını yenıden baslatır guncellemerı kontrol etmek ıcın ondan sonra sende yukseltebılırsın

https://insider.windows.com/

eyw ingilizceyse söyle indirmeyelim :D

beyler nasıl oluyor bu :D ben windows 8.1 100 euro saydım bunu beleşe mi yükseltiyoruz :D :D

Orijinal windows 7 windows 8 ve windows 8.1 lisansına sahip olanlara windows 10 ücretsiz bir şekilde sunuluyor microsoft tarafından.

Tam arkadasın konusu uzerınden merakımı gıderecek konu kılıtlendı :) Buradan devam edeyım, windows 10 türkçe olarakta sunuluyor mu ? Suanda guncellestırmem var eger yukseltırsem ingilizce olarak mı yoksa normal türkçe olarak mı ısletım sıstemım mevcut olucak ? Ingılızce olarak sunuluyorsa henuz yenı oldugu ıcın, Turkce olarak ne zaman sunulacak arkadaslar bılgısı olan var mı.

Güncelleştirme türkçe, ama tavsiye etmem çok ağır hatalı ve kullanımı pratik değil, bengeri sildim güncellemeyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri