Windows 8 Çalışma Masaüstü

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bir ara vardı fakat artık bulamıyorum windows 10'u incelerken gördüm.Ben mail satıyorum aylardır bilenler vardır :) Çalışma masaüstü yapmak istiyorum kendime 2 masaüstü olucak 2.'si çalışma masaüstüm olucak sadece mailler vs. vs. durucak o özellik windows 10 da var.Windows 8'de de var geçen ilk laptop aldığımda win8 çalışma masaüstü falan filan 4 masaüstü açılıyordu fakat formattan sonra gitti. program falan ile oluyor sanırım bilen arkadaşlar varmı yardımcı olabilirmisiniz

Hocam googledan araştır ordan bulabilirsin istediğini.

Merhaba arkadaşlar bir ara vardı fakat artık bulamıyorum windows 10'u incelerken gördüm.Ben mail satıyorum aylardır bilenler vardır :) Çalışma masaüstü yapmak istiyorum kendime 2 masaüstü olucak 2.'si çalışma masaüstüm olucak sadece mailler vs. vs. durucak o özellik windows 10 da var.Windows 8'de de var geçen ilk laptop aldığımda win8 çalışma masaüstü falan filan 4 masaüstü açılıyordu fakat formattan sonra gitti. program falan ile oluyor sanırım bilen arkadaşlar varmı yardımcı olabilirmisiniz

3d desktop diye aratın hocam ismini hatırlamayadım.

Windows 8 de var aslında ben arada dosya falan sürüklerken hop çıkıveriyor ama neresinden oluyor bilmiyorum. Fakat virtual desktop diye bir program var, bu işi yapan, aşağıda ki linkten bilgi alabilirsin.

Dexpot | Virtuelle Desktops für Windows

yok hocam ben böyle birşey istemiyorum 1 default kendi masaüstüm olucak temiz bir masaüstü daha olucak temiz masaüstünde çalışıcam diğer masaüstü durucak

yok hocam ben böyle birşey istemiyorum 1 default kendi masaüstüm olucak temiz bir masaüstü daha olucak temiz masaüstünde çalışıcam diğer masaüstü durucak

Hocam sen şimdi bu işleri bilen adamsın, kullanıcı açmayı tahmin etmişsindir onu kastetmiyorsun dimi. İkinci bir kullanıcı açsan, bu cümleni yerine getiriyor. Ama anladığım kadarıyla sen aynı anda ikisine de ulaşmak istiyorsun.

Hocam sen şimdi bu işleri bilen adamsın, kullanıcı açmayı tahmin etmişsindir onu kastetmiyorsun dimi. İkinci bir kullanıcı açsan, bu cümleni yerine getiriyor. Ama anladığım kadarıyla sen aynı anda ikisine de ulaşmak istiyorsun.

Evet hocam ikisinede aynı anda ulaşabilicek birşey istiyorum. birkaç program denedim iyide ben bu programların hepsi aynı masaüstünde çalışıyor yani yedek masaüstü gibi birşey olucak masaüstü boş olucak temiz sıfır ondan çalışıcam yan masaüstüne geçicem programların vs. olduğu orada da normal işlerimi yapıcam baktığım tüm programlar istediğim şekilde değil :(

Evet hocam ikisinede aynı anda ulaşabilicek birşey istiyorum. birkaç program denedim iyide ben bu programların hepsi aynı masaüstünde çalışıyor yani yedek masaüstü gibi birşey olucak masaüstü boş olucak temiz sıfır ondan çalışıcam yan masaüstüne geçicem programların vs. olduğu orada da normal işlerimi yapıcam baktığım tüm programlar istediğim şekilde değil :(

Gözünü sevdiğim pardusunda 4 tane vardı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri