Windows Azure hatası? resimli

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar 2saat önce kurdum vdsyı ıdm chrome falan ayarladım toplu video indiriyordu 1saat sonra bıadna hata geldı tekrra tıkladım gırmedı sonra siteye geldım hata bu?

Stopped olan yer açılmıyorda napıcam buna :D

x0JABD.jpg

sorunu bende yaşadm. takipteyim

Hadi yokmu bi çaresi 8bin video indiriyordu ne guzel kapandı bianda gitti gitti inş açılır

Kredin bitmiş yada aboneliği sonlandırmışlar

Kredi bitmesi değil bu olay. 2-3 saat açılıyr vds 2,3 saat sonra hata veriyor deneme süreniz bitti diye.

Yaptığın upload ve download lar kredini çabuk bitiriyor maalesef.

Daha alalyı 2saat oldu dostum ne kredi bitmesi nasıl krediymiş bu 2saate bitiyor :D 56gb ram lide almadım bilerek 14gb ramlı aldım

1) Kayıt olurken kullandığın kredi kartı daha önce kullanılmıştır.
2) Telefon numaran daha önce kullanılmıştır.
3) Windows görevlileri insiyatif kullanarak kendileri kapatmıştır.

Ayarlara gel aboneliğine göz at orada iptal edildi veya sonlandırıldı yazar.İptal edildiyse üst tarafta yazdığım nedenlerden biri yüzünden iptal edilmiştir.

1) Kayıt olurken kullandığın kredi kartı daha önce kullanılmıştır.
2) Telefon numaran daha önce kullanılmıştır.
3) Windows görevlileri insiyatif kullanarak kendileri kapatmıştır.

Ayarlara gel aboneliğine göz at orada iptal edildi veya sonlandırıldı yazar.İptal edildiyse üst tarafta yazdığım nedenlerden biri yüzünden iptal edilmiştir.

Bu var?

KqOn63.jpg

---------- Mesaj saat 01:08:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:58 civarında gönderildi. ----------

Yaptığın upload ve download lar kredini çabuk bitiriyor maalesef.

Yoyok oyle 1saat bitmez bence mıllet 6 7 gun yetıyormus 1satate bıtmezdı ben sıdmı bosunamı adama 10tl attım cvv nosunu versın ıdye gıttı 10tl boşa gitti

Credit kısmından kredin varmı bak eger sorun kredi değil ise o makineyi sil ve tekrar kurulum sorun kredi de ise zaten yapıcak birsey yok

Bu var?

KqOn63.jpg

---------- Mesaj saat 01:08:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:58 civarında gönderildi. ----------

Yoyok oyle 1saat bitmez bence mıllet 6 7 gun yetıyormus 1satate bıtmezdı ben sıdmı bosunamı adama 10tl attım cvv nosunu versın ıdye gıttı 10tl boşa gitti

Orası değil sağ üst köşede e-mail adresinin yazdığı yere gel view my bill'e tıkla abonelik kısmına gel oradan kontrol et

Üzgünüz, bu işlemi tamamlayamadık. diyor 1sattir hep bu yazı :D :D

---------- Mesaj saat 01:16:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:24 civarında gönderildi. ----------

Orası değil sağ üst köşede e-mail adresinin yazdığı yere gel view my bill'e tıkla abonelik kısmına gel oradan kontrol et

evet buldum durum : DURDURULDU yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri