Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VCC derken sanal kartmı demek istiyorsunuz ?
İşe yarıyor arkadaşlar ama asıl olay sanal kartta değil, cep telefonu numarasında. Türkiye için Türkiye'de yaşayan ve +90 alan koduna sahip telefonlardan onay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde onay yapılmış gözüküyor ama ödeme alınmamış gözüküyor ama bunun asıl sebebi cep telefonu numarasından kaynaklı, sanal kartın çok bir önemi yok.
İşe yarıyor arkadaşlar ama asıl olay sanal kartta değil, cep telefonu numarasında. Türkiye için Türkiye'de yaşayan ve +90 alan koduna sahip telefonlardan onay yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde onay yapılmış gözüküyor ama ödeme alınmamış gözüküyor ama bunun asıl sebebi cep telefonu numarasından kaynaklı, sanal kartın çok bir önemi yok.
Sen bana işe yaramıyor demiştim![]()
![]()
Tr numara kolay evde 5-6 numara varda 1dolar çektiğini söylüyolar konusunda ilk defa deneyecem. Acilen rami yüksek vds lazım.
Bilgi için saolun hocam 2-3 günlük işim var zaten.Bendekiler yaramıyorbendekiler VCC değildi. Ininal Kart'tı
Hocam rami yüksek tutarsanız kısa zamanda bitiyor Azure bilginize![]()
aynı sanal kartla iki kez alınabiliyor mu?telefon nosunu ve maili değişik yazsak.
Ben Paypal Nakit kartımı kullanarak üye olmaya çalıştım ama olamadım bir türlü
VCC'de rastgele isim sallayabilirsinizTel problem, eğer oluyorsa aynı tel onda da problem yok. Ama 2 hesaba aynı anda girince hemen yakalıyorlar o ayrı.
Kart üzerinde ki ismi soruyor. Rastgele isim salladığımızda olduğuna emin misiniz ? Çünkü normalde olmuyor. Vcc ile olacağını da tahmin etmiyordum. Eğer öyle oluyor ise o zaman işte sorunsuz açılabilir kullanıcı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.