Windows Azure Kapanma Sorunu

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar azure kullanan varmı acaba benim son 2 haftadır açtığım her hesap 1 gün dolduktan sonra iptal oluyor sanal kartla alıyorum hesap açmada sorun yok 3 gün önce mail attım bana gerçek biri olmadığımı :) 48 saatte dönüş yapıcaklarını söylediler ama hiç bir dönüşte olmuyor pat pat hesaplar iptal ediliyor :( sorunsuz kullanan varmı acaba şuanda?

vds'lerde render yapıyor musun. yoksa sadece upload mı ?
bide aynı sanal kartla mı yapıyorsun işlemleri ?
ayrıca kullandığın telefonlarda önemli... callromaina'dan onaylıyordum hesapları.. ama adres bilgi ile pek eşleşmediği için sorun olduğunu düşünüyorum

bende uzun süre azure kullandım sonra dediğin gibi, hesap açtıktan 1-2 gün sonra kapatıyorlar ve tekrar açılması mümkün olmuyor..

çözüm olarak bi süre amazonun 1$'lık vdslerini kullandım.. gerçi onda da mimlendim galiba :)

şimdi tekrar azure açtım ve sadece download/upload için 11gündür kullanıyorum

vds'lerde render yapıyor musun. yoksa sadece upload mı ?
bide aynı sanal kartla mı yapıyorsun işlemleri ?
ayrıca kullandığın telefonlarda önemli...

bende uzun süre azure kullandım sonra dediğin gibi, hesap açtıktan 1-2 gün sonra kapatıyorlar ve tekrar açılması mümkün olmuyor..

çözüm olarak bi süre amazonun 1$'lık vdslerini kullandım.. gerçi onda da mimlendim galiba :)

şimdi tekrar azure açtım ve sadece download/upload için 11gündür kullanıyorum

Genelde ünlem için Camtasia ile sürekli render alıyorum up-down pek yok işlemci %95te kullanıyor.

Sanal kartlar sıfır sürekli iptal edip yeni sıfır CVV ve numara ile alıyorum ama tel numaraları evde 4 tel var onları dönüşümlü kullanıyorum işin kötü yanı pat diye kapanınca hiç birşey elde kalmıyor 0 oluyorsun renderlanan videolar gidiyor :( niye kapatıyorlar anlamıyorumki ne yapıcağız bilemedim ne güzel A4 paketini kuruyordum 8 çekirdek 14 gb ram 10 gün gidiyordu net hızı çok yüksek kasmada yok süperde render alıyordu üstelik ücretsiz.

Genelde ünlem için Camtasia ile sürekli render alıyorum up-down pek yok işlemci %95te kullanıyor.

Sanal kartlar sıfır sürekli iptal edip yeni sıfır CVV ve numara ile alıyorum ama tel numaraları evde 4 tel var onları dönüşümlü kullanıyorum işin kötü yanı pat diye kapanınca hiç birşey elde kalmıyor 0 oluyorsun renderlanan videolar gidiyor :( niye kapatıyorlar anlamıyorumki ne yapıcağız bilemedim ne güzel A4 paketini kuruyordum 8 çekirdek 14 gb ram 10 gün gidiyordu net hızı çok yüksek kasmada yok süperde render alıyordu üstelik ücretsiz.

azurede render almak mı sorun sadece ? cpu kullanımı az olunca sağlam kalıyorsa bende alarım hemen :D up down yapıyorum sadece :D

azurede render almak mı sorun sadece ? cpu kullanımı az olunca sağlam kalıyorsa bende alarım hemen :D up down yapıyorum sadece :D

Vallaha bende sorun yok çok beğendim 6 aydır kullanıyordum azureyi :D ama son zamanlarda kapatmaya başladılar 1 hafta hesap açmayı düşünmüyorum bakalım kapanıcakmı o zaman.

Torrent kullaniyor isen o yuzden kapatiliyor. Dun kuzene gittim azure actim ona benim yeni sanal karttan girdim chrome indiriyordum ki direk kapandi. Adres tel no ve en cok kredi karti ile alakasi oluyor

6 aydir bende kullaniyorum. Ama bidaha kapanirsa vds alcam. En onemlisi torrent kullanamiyorum artik direk kapatiyor torrentte suan 4. Gunumdeylm

Torrent kullaniyor isen o yuzden kapatiliyor. Dun kuzene gittim azure actim ona benim yeni sanal karttan girdim chrome indiriyordum ki direk kapandi. Adres tel no ve en cok kredi karti ile alakasi oluyor

Nasıl yani sence kredi kartı adres tel no sadece hesap içinmi önemli ondan kapanmıyormu?Yani sadece torrentten kapanıyor diyorsun?Haklı olabilirsin hocam torrentten 2 film indirdim izledim.Ama torrentten dolayı neden kapatsınlarki?Ben mail attığımdada 2 gün önce o zamanki hesap için sizin gerçek olmadığınızı düşündük dediler o zamanda torrentten program indirmiştim.

Nasıl yani sence kredi kartı adres tel no sadece hesap içinmi önemli ondan kapanmıyormu?Yani sadece torrentten kapanıyor diyorsun?Haklı olabilirsin hocam torrentten 2 film indirdim izledim.

Hocam adrese kadar her şey çok önemli. Azure'de youtube gibi oldu. Önlem arttı. Geçen aynı tel no ile açayım dedim. Hesabı kullanmama rağmen aynı gün kapattılar.

Torrenti yakalarlarsa direk kapatıyorlar. Daha 2 ay önce full torrent kullandım sorun yoktu. Ama geçen ay 2 hesabımı torrent yükledikten sonra 5 dakika içinde kapattılar. Şuan sadece render yapıp dl/up yapıyorum.

Adresi mantıklı gir. Kredi kartı sanal ise hep yeni sanal kart olsun. Tel no kesinlikle farklı olsun. Posta koduna kadar her şey doğru olsun. Bir yazdığın ismi tekrar yazma.İlk gün dinlenmeye bırak azure'yi. uTorrent yükleme. Torrent'den uzak dur. Render serbest. Youtube upload falan serbest.

Sadece birden çok yüklenme. İşin bitince pc'yi kapat. (Bunlar benim uydurduğum efsaneler, çoğu işe yarar ama)

Şuan açtıklarım kapanmıyor mesela.

Hocam adrese kadar her şey çok önemli. Azure'de youtube gibi oldu. Önlem arttı. Geçen aynı tel no ile açayım dedim. Hesabı kullanmama rağmen aynı gün kapattılar.

Torrenti yakalarlarsa direk kapatıyorlar. Daha 2 ay önce full torrent kullandım sorun yoktu. Ama geçen ay 2 hesabımı torrent yükledikten sonra 5 dakika içinde kapattılar. Şuan sadece render yapıp dl/up yapıyorum.

Adresi mantıklı gir. Kredi kartı sanal ise hep yeni sanal kart olsun. Tel no kesinlikle farklı olsun. Posta koduna kadar her şey doğru olsun. Bir yazdığın ismi tekrar yazma.İlk gün dinlenmeye bırak azure'yi. uTorrent yükleme. Torrent'den uzak dur. Render serbest. Youtube upload falan serbest.

Sadece birden çok yüklenme. İşin bitince pc'yi kapat. (Bunlar benim uydurduğum efsaneler, çoğu işe yarar ama)

Şuan açtıklarım kapanmıyor mesela.

Çok sağol hocam adresi sallıyordum ama sallıyordum derken internetten bir semtin adresini alıp biraz değiştirip kullanıyordum posta kodunuda öyle sanal kart sıfır zaten ama her seferinde teli nasıl bulucamki üstte arkadaş callromania demiş onu kullansam acaba zararı olurmu?Birde sürekli render aldığı için makine %95lerde kullanıyor.

İlk açışımda 4-5. gün torrent indirdim. Ertesi gün kapattılar.

Aradan 1 hafta geçti, USA IP'li VDS'imden sanal kart ile başvurdum ertesi gün kapattılar. Ben de bir daha bulaşmadım.

Torrent'ten dolayı bir şekilde mimlendim ama neyi dikkate alıyorlar bilmiyorum. Tahminim elbette ki isim soy isim yönünde.

Birinden kredi kartı bulda, bilgilerini gir de bi ton iş.

Mutlaka doğru bilgi istiyorlar artık.Ben son aldığımda bütün bilgilerimi doğru girdim Microsoft İstanbul'dan araladılar teli.
Ne için kullanacaksınız şu şu servislerimiz var 5 dakka muhabbet.Torrent kullanmadım 1 ay kapanmadı.3 tane aynı anda vps çalıştırdım.

İlk açışımda 4-5. gün torrent indirdim. Ertesi gün kapattılar.

Aradan 1 hafta geçti, USA IP'li VDS'imden sanal kart ile başvurdum ertesi gün kapattılar. Ben de bir daha bulaşmadım.

Torrent'ten dolayı bir şekilde mimlendim ama neyi dikkate alıyorlar bilmiyorum. Tahminim elbette ki isim soy isim yönünde.

Birinden kredi kartı bulda, bilgilerini gir de bi ton iş.

Torrente niye mimliyip kapatıyorlar ben onu anlamadım bence bahane arıyorlar kapatmak için :(

Çok sağol hocam adresi sallıyordum ama sallıyordum derken internetten bir semtin adresini alıp biraz değiştirip kullanıyordum posta kodunuda öyle sanal kart sıfır zaten ama her seferinde teli nasıl bulucamki üstte arkadaş callromania demiş onu kullansam acaba zararı olurmu?Birde sürekli render aldığı için makine %95lerde kullanıyor.

Bende de çok render oluyor. Telefonu ise orjinal telefon olmalı. Vpn telefonları kabul etmiyor zaten. K7 olsun 3cx olsun. (Youtube'ye bu özellik gelirse yandık zaten) Ben kırgizistan telefonu veren bir arkadaştan alıyordum. Tanesi 1.5 Tl. Youtube onayı da yapıyordum. Azure için lazım oldu gerçi :)

Kaliforniya olabilir tabi. Sadece önceden azure için kullanılmamış olması yeterli.

Mutlaka doğru bilgi istiyorlar artık.Ben son aldığımda bütün bilgilerimi doğru girdim Microsoft İstanbul'dan araladılar teli.
Ne için kullanacaksınız şu şu servislerimiz var 5 dakka muhabbet.

Bıktım artık aradıkları gün zaten teli uçak moduna alıyorum hep :D

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

Bende de çok render oluyor. Telefonu ise orjinal telefon olmalı. Vpn telefonları kabul etmiyor zaten. K7 olsun 3cx olsun. (Youtube'ye bu özellik gelirse yandık zaten) Ben kırgizistan telefonu veren bir arkadaştan alıyordum. Tanesi 1.5 Tl. Youtube onayı da yapıyordum. Azure için lazım oldu gerçi :)

Kaliforniya olabilir tabi. Sadece önceden azure için kullanılmamış olması yeterli.

Yok şöyle mesela tel +44 İngiltere numarası onu deneyeceğim başka tel yok :D

Bıktım artık aradıkları gün zaten teli uçak moduna alıyorum hep :D

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

Yok şöyle mesela tel +44 İngiltere numarası onu deneyeceğim başka tel yok :D

3cx diyorsan olmaz büyük ihtimal o :)

Aramasını istemiyorsan üye olurken altta ki seçeneklerde aranmak istemiyorum gibisinden bir seçenek var. Onu tıkla.

3cx diyorsan olmaz büyük ihtimal o :)

Aramasını istemiyorsan üye olurken altta ki seçeneklerde aranmak istemiyorum gibisinden bir seçenek var. Onu tıkla.

Tamam hocam deniyeceğim o seçeneği 3CX değil free numaralar var lokasyon olarak internette onu deniyeceğim.

Torrente niye mimliyip kapatıyorlar ben onu anlamadım bence bahane arıyorlar kapatmak için :(

Artistik işte :D

Bir kaç sebep çıkartırsan, birini de bana söyle ben de onu dikkate alarak hesap açayım, deneme yanılmayla çözelim sorunu hocam.

Beleş vds iyi oluyordu.

Artistik işte :D

Bir kaç sebep çıkartırsan, birini de bana söyle ben de onu dikkate alarak hesap açayım, deneme yanılmayla çözelim sorunu hocam.

Beleş vds iyi oluyordu.

Tamam hocam bir yol bulucam Azure gibi bir sistem görmedim daha parayla alsam böyle bir sunucu yok :D ben deniceğim 1 hafta sonra olursa sana pm atarım kapanmaz inşallah bu sefer.

Cimri biri olarak bedava imkanı oldukça azure'yi kolay kolay bırakmayacağım. Milyalarda kazansam Azure'ye devam.

Ayrıca şu verdikleri 450 liralık paket 70-80 tl bile etmez. Fiyatları çok fahiş.

Normalde ben 6 ayda 500 lira verirdim vds'ye bu sayede toplamda 15'e yakın vds açtım aynı anda 2 tane kullandığım oldu. Çok pratik. Ayrıca makina da sağlam :) 8 çekirdekli makina tam render canavarı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri