Windows Azure Ücretsiz 360tl'mizi Tasarruflu Kullanma.

• Kullanıcı r1primo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

r1primo

Kayıtlı Üye
Bildiginiz gibi windows azure 1 ay boyunca ücretsiz kullanacagımız 360tl kredi veriyor. 56gb ram gibi yüksek donanıma sahip bir vds 360tl yi 6-7 sürmeden bitiriyor. Ancak ihtiyacınız olmadıgı zamanlar makinayı kapatarak tasarruf edebilirsiniz. Bilmeyenler için resimle gösterdiğim yerden kapatabilirsiniz. Yada tekrar aynı yerden çalıştırabilirsiniz.

Windows azure daha önce denemeyen arkadaşlar için resimli anlatım kayıt linki : TIKLA

Sanal kartı olmayan arkadaşlar bu konudan temin edebilir : http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...fatura-islemleri-bankalar-arasi-transfer.html

Kontrol paneline giriyoruz : https://manage.windowsazure.com

x0JLD9.png

Makinanın açıklığından çok az bir meblağ yiyor en fazla internet kullanımından yiyor. Tabi siz gider rami çok yüksek yaparsanız tabi makinanın açıklığından da fazla para keser. Ben alt düzey bir makine almıştım gayet yeterli geliyordu.

Ben bu azureyi almak istiyorum fakat kullanimi olsun internet hizi olsun pek bir bilgim yok bu konuda yardimci olur musunuz arkadaslar 56gb ram tamam islemci ve hdd ne durumda?

Sent from my HTC One

Internet hızı yarışamaz forumumuzda satılan VDS'ler ile; ancak ücretsiz olması nedeniyle kesinlikle iyi bir alternatif olduğunu söylemek gerekiyor. 56 gb ram ile maksimum 4 gün sürer 360 liralık sistem :) Ben 12 adet XS VDS (en küçüğü 756 mb ramli olanlardan sanırım) alıyorum 1 ay boyunca tam 350-360 lira aralığında harcıyorlar. Ücretsiz 12 tane vds işte ne istersen yap :D

1 ay bitince ip değiştirerek falan tekrar deneme süresi alabiliyormuyuz.

Şunu nasıl alıcaz bizede anlatırmısınız lütfen :D veya bana bırı versın paypaldan 5tl atayım sanırım onaylatmat 1tl miş

Ben bu azureyi almak istiyorum fakat kullanimi olsun internet hizi olsun pek bir bilgim yok bu konuda yardimci olur musunuz arkadaslar 56gb ram tamam islemci ve hdd ne durumda?

Sent from my HTC One

Ben A6 - 4 çekirdek 24gb ram olanı kullanıyorum. İnternet hızı Parayla aldıgım vdsden daha iyi. Üstelik Camtasia gibi her türlü video editleme işlemini bu makinada yapıyorum. 7 gündür kullanıyorum ve 235tl kredim var daha. İşim bitince kapattıgım için tasarruflu oluyor.

Arkadaşlar benim sanal kartım yok yanı uye olamıyorum birisi bana uyelık alabılırmı

İnsana yıne kendisinden hayır gelir :D bi soru sorayım bari kart baglamak olmaz sanal kart olarak pttden alınan İNİNAL kart olurmu acaba neyle yapcaz :D

Ben A6 - 4 çekirdek 24gb ram olanı kullanıyorum. İnternet hızı Parayla aldıgım vdsden daha iyi. Üstelik Camtasia gibi her türlü video editleme işlemini bu makinada yapıyorum. 7 gündür kullanıyorum ve 235tl kredim var daha. İşim bitince kapattıgım için tasarruflu oluyor.

bunu nasıl kullanacagız hocam biri tarif etse iyi olur. Ben aldım suan kapalı ama nasıl kullanacagımı çözemedim

önemli bir soru sormak ıstıyorum SÜREMİZ
KREDİ BİTENE KADARMI SURUYOR YOKSA 30 GUN KADAR MI ?

önemli bir soru sormak ıstıyorum SÜREMİZ
KREDİ BİTENE KADARMI SURUYOR YOKSA 30 GUN KADAR MI ?

Süremiz 30 gün. 30 gün içinde 360tl krediyi bitirmek gerekiyor. 1 ay doldugunda içinde kredi olsun olmasın vds kapanır.

Sanal kartı olmayan arkadaşlar forumda konusu olan arkadaştan temin edebilirler benimde sanal kartım yok ama satan kişiler var.

Konusu : http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...fatura-islemleri-bankalar-arasi-transfer.html

bende bunun onayı yapanlara paypaldan 3 TL atıcam, tel onayı yapanlar pm atabilirmi ?

Arkadaşlar herşey tamam kurdum şifre aldım tamam ama kullanıcı adı ne bunun? :)
Yani vdsye gırıcem Kullanıcı adı parola istiyor Parola tamam da kullanıcı adı kayıtta ıstemediki ?

---------- Mesaj saat 21:02:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:52:08 civarında gönderildi. ----------

Edit: sorunumu çözdüm ohhhh

---------- Mesaj saat 21:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:31 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar pardon tekrar ben ugrastım ama yapamadım bi yardım ederseniz
Free youtube download yuklucektım net frame work 3.5 hatası verdı ındrım kurayım dedım hata verdı 2 yukledım yıne hata verdi nasıl halledicez bunu.

Arkadaşlar herşey tamam kurdum şifre aldım tamam ama kullanıcı adı ne bunun? :)
Yani vdsye gırıcem Kullanıcı adı parola istiyor Parola tamam da kullanıcı adı kayıtta ıstemediki ?

---------- Mesaj saat 21:02:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:52:08 civarında gönderildi. ----------

Edit: sorunumu çözdüm ohhhh

---------- Mesaj saat 21:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:31 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar pardon tekrar ben ugrastım ama yapamadım bi yardım ederseniz
Free youtube download yuklucektım net frame work 3.5 hatası verdı ındrım kurayım dedım hata verdı 2 yukledım yıne hata verdi nasıl halledicez bunu.

Hocam şu konuya bakın. 2.resimde en üstte Net framework 3,5 yazıyor onuda aktişlektirin kendi kurulumu yapar.

http://www.ytpara.com/video-edit-pr...s-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html

Arkadaşlar vds süper gidiyordu video indiriyordum 1saat sonra hata verdı windows azureye gırdım (sanal makıneler) dedim sonra Durumda: Durduruldu yazıyordu yanı start tusu falanda yok napıcaz nıye hep bana denk gelıyorki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri