Windows Azure ve Kredi Kartından Çekilen Para

kiltuy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam.

Şu başlığı biliyorsunuz:

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/19339-windows-azure-1-ay-ucretsiz-10.html

Bu başlığı okuduktan sonra sahip olduğum ININAL kartım ile Ücretsiz olan 1 aylık Azure denemesi için ilgili adresten başvuru yapmış, ama sürekli olarak hata mesaj almıştım.

Bugün kart hareketlerime bakarken bi anda şöyle bi manzara ile karşılaştım:
2hqfb0m.jpg

Gördüğünüz gibi hesabımda olan 8 tl çekilmiş. Ve dediğim gibi 1 aylık Ücretsiz deneme sürümünü almaya çalışırken istediği kart kısmına bu kartı tanıtmaya çalışmış ama sürekli hata almıştım.

Şimdi bu çekilen paralar neyin nesidir?

İşin garibi deneme sürümüne de sahip değilim.

Ne yapmam lazım bu durumda? Ne gibi bi tavsiyede bulunursunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynisini denedim bugun 6 lira çekti ve onaylamadi hesapları

Ne yapıcaz bu durumda?

Azure desteğe yazdim ama cevap atan olmadı. Gitti para buyuk ihtimalle. Isim olarak ininal kart mi girdiniz siz de? Belki cok alan olduysa multi uyelikten engelliyordur sistem.
Sanal Kart sağlayabilecek arkadaş varsa güzel olur. Bu gece ihtiyacim var vds ye.

Ben sanal kart ile teks eferde yaptım oldu. Dediğim gibi asla kredi kartlarıyla alışveriş yapmayın böyle ücretsiz kampanyalardan yararlanmaya çalışmayın.

Azure desteğe yazdim ama cevap atan olmadı. Gitti para buyuk ihtimalle. Isim olarak ininal kart mi girdiniz siz de? Belki cok alan olduysa multi uyelikten engelliyordur sistem.
Sanal Kart sağlayabilecek arkadaş varsa güzel olur. Bu gece ihtiyacim var vds ye.

Evet. aynen öyle yazdım.

Destek kısmının mailini atarsan ben de bi şeyler yazayım.

Mail degil de forum tarzinda bir yer var su an mobilden giriyorum link veremem malesef

Bende denemiştim bir ara benden de kesmiştir.Monuyu gördüğüm iyi oldu meblağya bakayım. :)

Hiç bir zaman asıl kredi kartınızla alış veriş yapmayın hep sanal kartla yapın ben öyle yapıyorum ve herkese öyle tavsiye ediyorum.

bende de 6 kere 2 tl olmak üzere 12 tl çektiler uzun uğraşlar sonucu desteğe mesaj atıp bekledim daha sonra destekten aradılar fakat şahıs ingilizce konuşuyordu bende üstelemedim para gatesin cebine gitti :)

Arkadaşlar bende bugün 1 deneme hesabı açtım ancak serverı kurduktan sonra kullanıcı adı ve şifrem ile bir türlü bağlanamadım. Yapılması gereken farklı bir şey mi var acaba bağlantı kurabilen birisi yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar selam.

Şu başlığı biliyorsunuz:

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/19339-windows-azure-1-ay-ucretsiz-10.html

Bu başlığı okuduktan sonra sahip olduğum ININAL kartım ile Ücretsiz olan 1 aylık Azure denemesi için ilgili adresten başvuru yapmış, ama sürekli olarak hata mesaj almıştım.

Bugün kart hareketlerime bakarken bi anda şöyle bi manzara ile karşılaştım:
2hqfb0m.jpg

Gördüğünüz gibi hesabımda olan 8 tl çekilmiş. Ve dediğim gibi 1 aylık Ücretsiz deneme sürümünü almaya çalışırken istediği kart kısmına bu kartı tanıtmaya çalışmış ama sürekli hata almıştım.

Şimdi bu çekilen paralar neyin nesidir?

İşin garibi deneme sürümüne de sahip değilim.

Ne yapmam lazım bu durumda? Ne gibi bi tavsiyede bulunursunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostum bunu bende daha önce defalarca yaşadım sürekli telefon onayını gectikten sonra kartı tanıtıp hata alıyordun sanırım olmadı gibisine ama o almıs oldugun hata karttan para cekilmediğinden değil mobil onaydan kaynaklı oluyor her seferinde karttan parayı cekiyor ama mobil onayı gecemediği için karttan cektiği parayla kalıyor hesap bunun sebebide normalde daha önce telefon dogrulamasını yapmıs oldugun bi no ile tekrar onay yapmaya kalktıgında dogrulama kodu geliyor girip oke dendiğinde confrimed tarzı bişi yazıor yani onaylandıgını gösteriyor ama onaylanmıyor tek sebebi bu ... nasıl bukadar emin olabiliyorsun dersen suan elimde 60 a yakın azure hesabı var hepsi calısır vaziyette ...

Yalnız bir üye işyeri kredi kartından çektiği tutarı istediği zaman karta tekrardan aktarabiliyor, belki kullanımınız bittikten sonra tekrar gönderirler.

Dostum bunu bende daha önce defalarca yaşadım sürekli telefon onayını gectikten sonra kartı tanıtıp hata alıyordun sanırım olmadı gibisine ama o almıs oldugun hata karttan para cekilmediğinden değil mobil onaydan kaynaklı oluyor her seferinde karttan parayı cekiyor ama mobil onayı gecemediği için karttan cektiği parayla kalıyor hesap bunun sebebide normalde daha önce telefon dogrulamasını yapmıs oldugun bi no ile tekrar onay yapmaya kalktıgında dogrulama kodu geliyor girip oke dendiğinde confrimed tarzı bişi yazıor yani onaylandıgını gösteriyor ama onaylanmıyor tek sebebi bu ... nasıl bukadar emin olabiliyorsun dersen suan elimde 60 a yakın azure hesabı var hepsi calısır vaziyette ...

Hocam şimdi ininal kartla alabilir miyim ben ?
Daha önce aynı telefonla sanal kartla üye olmuştum ondan mı kaynaklandı sorun sence

Ininal ile Azure alınabiliyor. Sanal kart ile almak daha garanti yine de. Burada parayı çekmesine rağmen onay vermemesinin tek bir sebebi var o da Türkiye'den bağlandığınızda Türk cep telefon numarası istiyor olması. Siz telefon onayını geçseniz bile herhangi bir telefonla, ya da kendi numaranızla ikinci bir sefer, hiç bir şekilde onay vermiyor kredi kartı yüzünden değil bu telefon numarası yüzünden. Telefon numarası asıl onay sorununu yaşatan. Bunu bilerek deneyin :)

Bu arada ininal ile alınıyor derken, aynı ininalı bir daha kullanamazsınız, sıfır ininal ile sıfır cep tel numarası ile aldım daha önce ancak defalarca. Yine de sanal kart daha verimli ininal arada sapıtıyor.

Not: zaten [MENTION=4970]Avarice[/MENTION] de söylemiş daha önce aynısını :)

Hocam şimdi ininal kartla alabilir miyim ben ?
Daha önce aynı telefonla sanal kartla üye olmuştum ondan mı kaynaklandı sorun sence

ininal ile hiç almadım ama ...
tel onayını yaptıysa o tel noyu tekrar kullanma sıkıntı yaşamazsın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri