Windows Kullanıcı Hesapları ile Çerez Temizleme Derdine Son

• Kullanıcı darkhorse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

darkhorse

Kayıtlı Üye
Forumda aradım fakat bulamadım. Yeni fark ettiğim işe yarayacak bir özelliği paylaşmak istiyorum.

Youtube işi yapanların çoğu birden fazla hesap ile çalışıyor. Hesaplara girip çıkmak için defalarca kez browser geçmişi ve çerezler temzleniyor ip değiştiriliyor vs. vs. Ama yine de spamdan hesapları kapananlar oluyor.
Windowsta yer alan bir özellik bu konuda imdadımıza yetişiyor. Kullanıcı hesapları bilindiği üzere bir bilgisayarı birden fazla kullanıcının kendine özel farklı masaüstü ayarlarıyla kullanmasını sağlıyor.

Denetim masasından kullanıcı hesapları ayarlarına girip istediğiniz kadar kullanıcı hesabı ekleyebiliyorsunuz.

Eklediğiniz kullanıcı hesabı ile oturum açtığınızda bütün web browserları sanki format atılmış ve ilk kez kurulmuş gibi açılıyor.

Bu şekilde outloktan aldığım mail adresini ikinci eposta adresi olarak gösterip chrome ile telefon onaysız gmail alıp youtube para kazanmayı aktif ettim.

Browser geçmişini temizlemeye gerek kalmadan başka bir kullanıcı hesabına geçerek yeni kullanıcı hesabının ayarlarıyla devam edebiliyorum. Gerek duyduğumda sadece kullanıcı hesabını değiştirerek eski hesapta kaldığım yerden gmaili kullanmaya devam edebiliyorum. Tabiki ip değiştirmeyi unutmuyorum.

Avantajı
1-Bu şekilde geçmişi temizlemediğim için google bana eski kullanıcı muamelesi yapıyor ve güven duyuyor. Spam hesaplar genelde geride iz bırakmaz ve google bunu biliyor.
2-İnternet temporary klasörleri ayrı klasörlerde saklandığı için çerezler kesinlikle birbirine karışmıyor.
3-Çerez temizlemek zorunda kalmıyorum.
4-Browserlar bana yeni kullanıcı muamelesi yapıyor.
5-İstediğiniz kadar kullanıcı hesabı açabilirsiniz. Hesap takibi kolaylaşıyor. Her gmail için ayrı hesap açılması tavsiye olunur.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:
1-Yeni hesap açtığınızda masaüstü ve belgelerim klasörleri yeni oluşturulacak ve eski masaüstünüzü göremeyeceksiniz. Eski masaüstünüzdeki dosyalara windowsun kurulu olduğu c dizini altında "kullanıcılar" veya ingilizcesi "user" klasörü altında oluşturulan kullanıcı hesabıyla aynı adı taşıyan klasöre girerek erişebilirsiniz.
2-Kullanıcı hesabı değiştirirken eski hesapta oturumu kapatarak geçiş yapın. oturumu kapatmadan geçiş yaparsanız diğer açık olan hesap interneti kullanabilir.
3-İp değiştirmeyi unutmayın.

Şunu da ayrıca belirteyim ki bu sistem kesin bir çözüm değildir. Abartmadan yapılırsa işe yarar. Googlenin asıl işi bilgi toplamak olup bunu en iyi yapan şirkettir. Sizi Mac adresi browser sürümü ekran çözünürlüğü ip adresinin bölgesi ardışık hesap açılışları ve aklımıza gelmeyecek başka yöntemlerle takip ederek bulabilir.

Bugüne kadar hiç çerez falan temizledim 10 tane falan gmaile girip çıkıyorum sürekli aynı tarayıcılardan. Herhangi bir sorun olmadı henüz. Yüzlerce kanalla uğraşanlar var tabii, onlar için yararlı olabilir.

60 mailden fazlasi var, 60 kullanici acsam pc coker heralde ☺ az ve oz calisanlar deneyebilir. Yada her gmail icin degilde her adsense hesabi icin yapilmasi daha iyi olur heralde. Tesekkurler 😊

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle denenmeli bu yöntem. Birden fazla adsense hesabı kullananlar için bire bir. Teşekkürler.

bugüne kadar kaç kanalı aynı ip ile girdim hiçbirşey olmadı mail satanların yalancılığı.

bu konularda biraz geriyim de

standart kullanıcı mı yönetici olarak mı açıyoruz?

Açtığım hesaplar sürekli kapanıyor diyenler ile sürekli çerez temizleyenler denemeli bence

İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. birkaç yüz hesap sıkıntı yaratmaz.

Standart veya yönetici olarak açmak size bağlı. Pek farketmiyor. Yönetici olarak açtığınızda ilave olarak program yükleme vs yapabiliyorsunuz.

yaptım bende tel onayı istedi yine. oturum kapatıp girdim. yoksa PC yi ilk açarken mi yapacaktık

yaptım bende tel onayı istedi yine. oturum kapatıp girdim. yoksa PC yi ilk açarken mi yapacaktık

İp değiştirip Operanın son sürümünü kullandım. Outlok hesabı ile gmaili doğrulamıştım. Başka koşullara göre işe yaramayabilir.

Chrome'da yeni kulanıcı açın gerek yok böyle şeylere.

Benim bildigim acacagınız hesaplar tüm donanımları 2 ye böler.
Örnegin ram 2 gb ise yarıya böler ve diger kullanıcı 1 gb kullanır.

Yine pc den anlayan arkadaslar yorum yaparsa daha güzel olur :)

Son düzenleme:
Benim bildigim acacagınız hesaplar tüm donanımları 2 ye böler.
Örnegin ram 2 gb ise yarıya böler ve diger kullanıcı 1 gb kullanır.

Yine pc den anlayan arkadaslar yorum yaparsa daha güzel olur :)

Kullanıcı hesapları windowsun standart bir özelliğidir.
Windowsun rami ikiye bölmek gibi bir uygulaması yoktur.
Birden fazla oturum açıksa ve oturumlarda programlar açıksa dediğiniz kısmen doğrudur. Yinede windows o anda kullanılmayan ama açık programları hard diske kaydederek kullandığınız programların performansını artırır. Sadece geçiş yaparken hard diskten tekrar yükleme yapıldığı için yavaşlama olur. Oturumları kapatarak geçiş yaparsanız sorun kalmaz.
Bunun dışında kullanıcı ayarları sadece hard diskte yer kaplar. Başka bir etkisi olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri