Merhaba Arkadaşlar;
Windows Live Mail ya da Mozilla Thunderbird Kullananlar;
Sizlere bir sorum var. Forumda ve başka yerlerde aradım tam cevabını bulamadım. Bu programlara google hesaplarımızın tamamını tanıtsak bir sorun yaşarmıyız. (POP ya da IMAP etkinleştirerek) Ben ana hesap olarak hotmail hesabımı kullandım.
Merak ettiğim google hesaplarımızdan mail çekerken tüm bilgilerimiz gidiyor mu?
Tüm hesaplarımızın bir bilgisayardan kontrol edildiği anlaşılıyor mu?
Örneğin 50 -60 mail tanıttık buna bağlı olarak yt kanallarımız kapanır mı?
Ben mail yönlerdirme işleriyle uğraşmak istemiyorum bu daha kolay göründü bana ama sakıncası varsa kullanmayacağım. Telif vb. gibi durumları takip etmek için gayet güzel bir yöntem. Zaten bir sakıncası yoksa bu programları kullananlar da vardır forumda.. Tecrübelerinizi aktarırsanız bizleri de bilgilendirmiş olursunuz.
Eminim bu konuyu merak edenler ve benim gibi bilmeyenler vardır.
Not: Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Eğer öyle bir hata varsa lütfen konuyu ilgili yere taşıyınız.
Windows Live Mail ya da Mozilla Thunderbird Kullananlar;
Sizlere bir sorum var. Forumda ve başka yerlerde aradım tam cevabını bulamadım. Bu programlara google hesaplarımızın tamamını tanıtsak bir sorun yaşarmıyız. (POP ya da IMAP etkinleştirerek) Ben ana hesap olarak hotmail hesabımı kullandım.
Merak ettiğim google hesaplarımızdan mail çekerken tüm bilgilerimiz gidiyor mu?
Tüm hesaplarımızın bir bilgisayardan kontrol edildiği anlaşılıyor mu?
Örneğin 50 -60 mail tanıttık buna bağlı olarak yt kanallarımız kapanır mı?
Ben mail yönlerdirme işleriyle uğraşmak istemiyorum bu daha kolay göründü bana ama sakıncası varsa kullanmayacağım. Telif vb. gibi durumları takip etmek için gayet güzel bir yöntem. Zaten bir sakıncası yoksa bu programları kullananlar da vardır forumda.. Tecrübelerinizi aktarırsanız bizleri de bilgilendirmiş olursunuz.
Eminim bu konuyu merak edenler ve benim gibi bilmeyenler vardır.
Not: Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Eğer öyle bir hata varsa lütfen konuyu ilgili yere taşıyınız.