Windows10 disk %100 hatasi !

Rammstein

Kayıtlı Üye
Arkadaslar yokmu bu problemin kesin bir cozumu ?

Biktirdi iyice, 1 haftadir nette bulabildigim bircok cozum onerisini denedim, ama genede disk %100 oluyor ve laptop resmen hicbirsey yaptirmiyor !

Kesin bir cozumunu bilen varsa yazarsa sevinirim.

https://prnt.sc/igyrfe

igyrfe

Son düzenleme:
Arkadaslar yokmu bu problemin kesin bir cozumu ?

Biktirdi iyice, 1 haftadir nette bulabildigim bircok cozum onerisini denedim, ama genede disk %100 oluyor ve laptop resmen hicbirsey yaptirmiyor !

Kesin bir cozumunu bilen varsa yazarsa sevinirim.

https://prnt.sc/igyrfe

igyrfe

Hijackthis programı ile tarayın çıkanların hepsini tek tek elle seçin fix checked diyin muhtemelen düzelecek ben çok yaşadım 100% sorunlarını hep o kurtardı.

Çok büyük bir sorun. Sıfır notebook aldım lisanslı sıfır kurulum yaptım daha pc de bir şey yok disk %100 oluyor. Ben yazılımsal olarak kalıcı bir çözüm bulamadım, bu sorunu iki bilgisayarımda da ssd ile çözebildim. Bu olay windows 8 de olmaya başladı aslında. Tek kesin çözüm ssd...

Bence hdd yavaş bak 1-2 işlemde bile tıkanıyor ssd al rahat et diye mesaj vermek amaçlı, ciddi ciddi ticari bir amaç olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
https://www.youtube.com/watch?v=FHgKqfObPf8

geçen başıma böyle birşey gelmişti benimde ....

Aynen uyguladim hocam, 1-2 saat icerisinde belli olur. Tesekurler.

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Hijackthis programı ile tarayın çıkanların hepsini tek tek elle seçin fix checked diyin muhtemelen düzelecek ben çok yaşadım 100% sorunlarını hep o kurtardı.

Deniyorum hocam. Tesekurler.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:12 ----------

Çok büyük bir sorun. Sıfır notebook aldım lisanslı sıfır kurulum yaptım daha pc de bir şey yok disk %100 oluyor. Ben yazılımsal olarak kalıcı bir çözüm bulamadım, bu sorunu iki bilgisayarımda da ssd ile çözebildim. Bu olay windows 8 de olmaya başladı aslında. Tek kesin çözüm ssd...

Bence hdd yavaş bak 1-2 işlemde bile tıkanıyor ssd al rahat et diye mesaj vermek amaçlı, ciddi ciddi ticari bir amaç olduğunu düşünüyorum.

SSD Simdilik cok pahali hocam. 1TB ssd 300 euro civari.

5 laptop var, hepsini degistirmeye kalksam, bobregin birisi yetmez ikisini satmak lazim :confused:

Aynı sorun bendede oldu hocam. önce windows 10 u güncelle. Ayarlardan ve Servis ayarlarından aşırı önemli olmayan tüm servisleri herşeyi devre dışı bırak. buna windows defender/firewall da dahil. hangi servislerin devre devre dışı bırakılacağını googleden ingilizce arayıp bulabilirsin.

Aynı sorun bendede oldu hocam. önce windows 10 u güncelle. Ayarlardan ve Servis ayarlarından aşırı önemli olmayan tüm servisleri herşeyi devre dışı bırak. buna windows defender/firewall da dahil. hangi servislerin devre devre dışı bırakılacağını googleden ingilizce arayıp bulabilirsin.

Windows guncelledim hocam, Servis ayarlarinda olan butun hepsini devre disi biraktim. Cozum olmadi malesef. Mesajin icin tesekurler.

Problem devam ediyor, 1-2 dk %100 oluyor sonra normale donuyor.Eskiye gore iyilesme var ama henuz problem cozulmus degil.

Klasik windows update sorunu. Bütün çıkan updateleri uygulayın çözülecektir

Benim laptoptada var asus. açılınca 5 dakika %100 oluyor sonra düzeliyor

win 7 kullananlar sakın win 10 geçmesin 1 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim.Olayın alışmakla alakası yok

Klasik windows update sorunu. Bütün çıkan updateleri uygulayın çözülecektir

Malesef degil. Laptop'u ac-kapa gene ayni durum.

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

win 7 kullananlar sakın win 10 geçmesin 1 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim.Olayın alışmakla alakası yok

Aynen katiliyorum. En iyisi, problemsiz'i Win 7.

Bu Win10 sinirlenip laptop'u duvara carpsinlar diye yapmislar galiba !

Son düzenleme:
Hocam o sorunu ben de yaşıyordum bir türlü çözüm bulamadım. Sürekli disk dolu diye hata veriyordu köşeden tıklayıp diski temizle yapıp bir miktar yer açıyordum. Sonrasında Farklı bir windows 10 sürümü ile bilgisayarı formatladım. Şuan öyle bir sorunum kalmadı

Ayni sorun benimde basima geliyor ve kitleniyor kesin cözümünü bilen varsa cok iyi olur.

asus var bende de aynı sorun allah belasını versin ya windows 10

görev yöneticisinden işlemlere bakın hocam ençok hangi uygulama diski kullanıyor.ss sini atın bakalım bi.

Ayni sorun benimde basima geliyor ve kitleniyor kesin cözümünü bilen varsa cok iyi olur.

asus var bende de aynı sorun allah belasını versin ya windows 10

görev yöneticisinden işlemlere bakın hocam ençok hangi uygulama diski kullanıyor.ss sini atın bakalım bi.
[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] ; https://prnt.sc/iityrr

Beyler gecici bir care olarak asagidaki resimdekini uygulayinca disk kullanimi normal'e donuyor.

Ama pc ac kapa gene problem devam ediyor. Kalici cozumunu bulan yazsin.

iitsgr

https://prnt.sc/iitsgr

---------- Spam Engelliyici 19:00 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

Hocam o sorunu ben de yaşıyordum bir türlü çözüm bulamadım. Sürekli disk dolu diye hata veriyordu köşeden tıklayıp diski temizle yapıp bir miktar yer açıyordum. Sonrasında Farklı bir windows 10 sürümü ile bilgisayarı formatladım. Şuan öyle bir sorunum kalmadı

Hocam windows'un bazi surumlerinde bu hata var diye okumustum. Farkli bir windows yuklemem mumkun degil. Onlarca program vs.. yuklu.
Mecbur kalirsamda Win7 yuklerim. Sevemedim bu win10'u.

Son düzenleme:
Hızlı getir hizmetini kapatın o da olmazsa windows search hizmetini sorununuz yüksek ihtimal düzelecektir

Aylarca internette yazan her türlü çözümü denemiştim hepsi geçici. tek çözüm yolu SSD harddisk almanız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri