⭐ Winterest ⭐ Pinterestte Kazanmayan Kalmasın V1.0 Her Şey Dahil Tam Hizmet ⭐

baris13

Kayıtlı Üye
5Mdv7I.png

txXw72.png

Pinterest Özgünleştirme Eklentisi İçin [MENTION=37735]FurkanOymak[/MENTION]; ile çalışılacaktır.Eklenti Linki

Ödeme Yöntemleri
Ziraat Bankası
Enpara
Papara

TÜM PAKETLER 5'er KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
Daha sonrasında alınan işler bitirilecek, diğer siparişler, aktif işler sonuçlandıktan sonra başlayacaktır.
Dileyen kişilere +KDV olarak Şahsıma ait Web şirketimden Fatura kesilebilir.

Yorumlar
1 adet başlangıc paketi alındı.arkadaş işlemlere basladı. her 2mızıde hayırlısı olur insallah.

Çalışmaya başladık oldukça ilgili ++

Başlangıç paketi için çalışmaya başladık.. Arkadaş gayet ilgili.. Gelişmeleri buradan belirteceğim.. Tekrardan Hayırlı Satışlar [MENTION=76811]Baris13[/MENTION];

Arkadaş güzel işler çıkarıyor , tam paket sektöre girmek isteyenlere öneririm :folded:

R10 Konumuz için Tıklayınız

r10 üyeliğim yok konunuzu orada gördüm ulaşmayı düşünüyordum iyi oldu buraya da açtığınız. İlerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum detaylarda koşullarda anlaşabilirsek.

r10 üyeliğim yok konunuzu orada gördüm ulaşmayı düşünüyordum iyi oldu buraya da açtığınız. İlerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum detaylarda koşullarda anlaşabilirsek.

Selamlar, iyi denk gelmiş sevindim :)

Yoğundu ilk 2 günde 3 satış yaptık. Henüz buraya açabildim konuyu, her zaman beklerim. Ytpara üzerinden iletişime geçebiliriz

Öncelikle hayırlı satışlar. Adsense satışı yapan birisi olarak merak ediyorum. Şimdi ben size 3 tane domain göndersem bunu %100 onaylatıyor musunuz 3-5 gün içinde.. Ben şahsen 4 yıldır bu işi yapıyorum. Bazı başvurularım aylar sürdü bazıları 1 kaç hafta.. Yani böyle birşey yapabiliyorsanız tebrik ediyorum hakikaten... Ben sizin gibi %100 onay alabilsem şu anda sadece adsense satış işinden bile zengindim... Bilemiyorum yani bilemiyorum..

Bu arada hiç bir garantiniz yok sanırım. Yani anlaştığınız kişiye daha işin başında adsense onayı alamazsanız bile direk adamın para çöp oluyor sanırım. Veya domain ban yerse veya hesap ban yerse paralar çöp.

Selamlar ;

Başvuruların 3-5 gün sürdüğü gibi bir ibare konuda yok. Google max. 2 hafta içerisinde sonuçlandırır başvuruları. Bizler de yüzlerce kişiye adsense onay almış, R10 moderatörlerinden biri ile çalışıyoruz ve onaylama işini kendisi yapıyor. 3-5 gün gibi bir süreyi uydurmanıza gerek yoktu. %100 onay alan onlarca insan var, artık bir sektör haline geldi. Kaldı ki benim elimde de belirli yedekler var ve tüm sitelere büyük ihtimalle onay geliyor. Yenilikleri takip etmeyi kaçırmışsanız, zengin olamazsınız. Bu yüzden biraz daha araştırabilirsiniz, işinizde iyi olduğunuzdan şüphem yoktur fakat daha iyi olabilirsiniz. Bu benim işim değil ama artık bir sektör oldu.

Garanti olayına gelelim, öyle kalın harflerle yazmanıza gerek yok. Garanti var. %100 geri ödemeli garanti var. Fakat R10 da konu açtığımda, üyelere ''garantili, %100 ödemeli'' hizmet satışı yasak olduğu için ''garanti'' olayını kaldırmam istendi.

Ben yaptığım işin arkasındayım, faturanızı da kesebilirim, bu forumda ''garanti'' vermek yasak değilse ''%100 geri ödemeli'' garanti içeriklerini de ekleyebilirim, sorun yok :)

Alıcı iseniz bunları dert etmenize gerek yok, alıcı değilseniz bu tarz sorularınızı bana özelden iletin ki konu baltalamış gibi olmayın.

Hayırlı Bayramlar tüm forum halkına

Winterest olarak bayramınızı kutlarız

Toplam 150 site satışı yapıldı. Son 2 paket için uygunluk vardır, daha sonrasında işlemler bitene kadar satış durdurulacaktır

Başlangıç paketini alsak tahmini ortalama aylık gelirimiz ne olur acaba ?

15 site kurulacak toplam başlangıç paketinde.

Özel mesaj olarak yazabilirdim, başka merak edenlerde buradan yazardı konuya konu uplanmış olurdu ama herkesin göreceği şekilde yazayım. Herkes bilgi edinsin paket hakkında.

Adsense onayları geldikten sonra ortalama 20-30 gün arasında pinterest, hesaplarımızı hitlendirmeye başlar. Genelde bu süre içerisinde de bir iki panonun bir iki pini baya etkileşim alır ve viral olur.

Ben minimal rakamları verip, boş yere ümit vermemek hayal satmamak için düşük olarak kazanç miktarlarını ileteyim.

15 site olacak
3 tanesi iyi tutar genelde ve yüksek hit alır, kendine başına günde 10 tl kazandırır. Ama biz buna günlük 1 tl diyelim.

Kalan 12 siteden bir kaç tanesi shadowa düşer. Daha düşen olmadı ama %100 başarı yakalayacağız sözü kimse veremez her ticarette yanılma payı vardır

4 siteyi böyle elesek (ki shadow olanların yenileri ücretsiz kurulacaktır)

Kalan 8 site de günde 5-6 tl getirse, günlük 8-10 tl arası kazanç net olur

Aylık 250-300 tl demek. 3 ayda masrafı çıkartmanız demek.

Ve her ay her gün, pinler paylaşıldığı için tıklamalarınız da gelirlerinizde artış olur.

Ben en ölünün en ölüsünü yazdım.
Bazen tek site 20 Tl getiriyor günlük, 15 site olacağını düşünüp hesap yapın. Aklınıza yatarsa görüşelim

Hocam 15 siteyi ne kadar sürede hazırlıyorsunuz?

Hocam 15 siteyi ne kadar sürede hazırlıyorsunuz?

İşin zorlu kısmı Adsense onay.

Adsense den sitelere onay geldikten birkaç gün sonra siteleriniz hazır hale gelir

Ama adsense onay 2 haftaya kadar sürebiliyor bu Google'ın kendi açıklaması

Adsensten siteye sadece grafik yani resim ekleyerek mi onay alıyorsunuz? Yoksa belli sayıda kelime ile makale yazıp onay aldıktan sonra mı resimleri çakıyorsunuz?

Adsensten siteye sadece grafik yani resim ekleyerek mi onay alıyorsunuz? Yoksa belli sayıda kelime ile makale yazıp onay aldıktan sonra mı resimleri çakıyorsunuz?

Adsense için R10 da ki bir moderatör ile çalışıyoruz.

Kendisi sitelere içerikler ile adsense onay alıyor , daha sonra onay gelince domaine ben pin sistemini kuruyorum

Öncelikle kolay gelsin herkese bol kazançlar.

Hizmeti satın alanlar olumlu-olumsuz yorum yapabilirmi acaba.
Yakın zaman da bende düşünüyorum arkadaşla çalışmayı, kendisinin de müsait olduğu bir zaman da tabiki.

Öncelikle kolay gelsin herkese bol kazançlar.

Hizmeti satın alanlar olumlu-olumsuz yorum yapabilirmi acaba.
Yakın zaman da bende düşünüyorum arkadaşla çalışmayı, kendisinin de müsait olduğu bir zaman da tabiki.

Selamlar,

Şuan için toplam 270 site siparişi aldık. R10 da ki konuyu bu yoğunluktan dolayı durdurmuştum, YTpara içinde geçerli.

Elimde 4 müşterimin işi var şuan. 2sini tamamladım sayılır

Kalan 2si için adsense onayları bekleme sürecindeyiz.

Sizlere ancak sitelerin yapım aşaması bittikten sonra yardımcı olabilirim.

Eğer yine de talebiniz olursa, hangi paketi seçtiğinizi bilmiyorum fakat başlangıç paketi için belki yardımcı olabilirim. Şuan aktif olarak çok sayıda site yapıp, elimde ki işlerin verimini düşürmek istemiyorum.

3 domainli 15 siteli başlangıç paketi için konuşabiliriz, dilerseniz. Tabii dediğim gibi ona da söz vermiyorum. İşleyiş hakkında merak ettiklerinizi bana iletin, uyarsa iki taraf içinde o zaman konuşur, başlarız :)

Bu mesaj vesilesiyle, şuanlık iş alımının yoğunluktan dolayı durdurulduğunu da iletmiş olayım diğer arkadaşlara.

2 adet 120-120 bekleyen büyük paket var.

En azından 1 tanesini tamamlamaya başladıktan sonra tekrar aktif edeceğim.

sistemin garantisi ve ömrü

hocam sistemle ilgiliyim. yalnız garanti durumunu ve ömrünü öğrenebilirmiyim.
yani şimdi 300 tl aylık kazanç sundunuz peki bu nezamana kadar yani sisteme nekadar süre garanti veriyorsunuz. garanti süresi sona erdiğinde sizin desteğiniz olmadan biz kendimiz sistemi nekadar sürdürebiliriz. yani kısacası balık tutma ömrü nekadar.

hocam sistemle ilgiliyim. yalnız garanti durumunu ve ömrünü öğrenebilirmiyim.
yani şimdi 300 tl aylık kazanç sundunuz peki bu nezamana kadar yani sisteme nekadar süre garanti veriyorsunuz. garanti süresi sona erdiğinde sizin desteğiniz olmadan biz kendimiz sistemi nekadar sürdürebiliriz. yani kısacası balık tutma ömrü nekadar.

Şuan yoğunluktan dolayı alım yapmıyorum.

1 sene boyunca ben karşılıyorum.

Aylık 300 tl değil, kısa bir hesapla 250-300 arası dedim. Fazlası olur, azı olur değişir. Net bir rakam verip müşterinin aklını karıştırmak olmaz.

Ömrünün ne kadar süreceğini siz seçiyorsunuz. Benden eğitimli paleti alırsanız, işlemler bittikten sonra onlarca site açabilirsiniz kendinize.

Ben size ilk iki pakette hazır balığı getirip bırakıyorum. Doyana kadar yiyorsunuz.

Son pakette ise tıka basa doyana kadar balık getiriyor ve tutmayıda öğretiyorum

Son düzenleme:
Hocam zengin paketini 3800 luk olani aldik diyelim 10 adsense tek ip de ya farkli iplerde olsun banlanmazmi acaba ? Tek bir banka hesabiyla bu kadar web adsense acmak mantiklimi . Web adsense banlanma nedenleri neler bunlara cevap verirseniz sevinirim.
Son olarak tekrar iş alımı nezaman acilacak acaba ?

Hocam zengin paketini 3800 luk olani aldik diyelim 10 adsense tek ip de ya farkli iplerde olsun banlanmazmi acaba ? Tek bir banka hesabiyla bu kadar web adsense acmak mantiklimi . Web adsense banlanma nedenleri neler bunlara cevap verirseniz sevinirim.
Son olarak tekrar iş alımı nezaman acilacak acaba ?

Selamlar, 100 küsür civarı web siteli adsense olanlar biliyorum.

Hatta bazı medya/dijital şirketlerinin bir çoğunda müşterilerin siteleri de var.

2-3 hesaba bölebilirsiniz, dilerseniz. Biz siteleri onaylatıyoruz. Onaya gönderen sizlersiniz. Yani hangi adsense hesabınızdan onaylatmak isterseniz oradan onaya gönderebilirsiniz.

Adsense kapanma sebeplerine gelirsek

-Geçersiz Tıklama
-Reklama tıklamaya teşvik edecek belirteçler
-Aşırı reklam yerleşimi
-Kullanıcıyı yanıltma

Gibi gibi etkenler göz önüne alınabilir.

Aktifliğe gelirsek, 2 müşterimin işi bitti. Diğer 2 müşterimin adsense onaylarını bekliyorum.

Merhaba hocam mümkünse skype den iletişime geçmek isterim.
Başlangıç paketi için düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var onlar için sana ordan yazayım, cevaplar cevaplamaz işlemlere başlayabiliriz tabiki müsaitlik durumuna göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri