Wiriless Açamıyorum 1!!1!!

edenart

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar grundig 1010 marka bir notbook var elimde fakat klavyesi bozulduğundan wrilessı açamıyorum nasıl açabilirim. Sanal Klavyede FN tuşunu kullandığımız halde olmadı.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

[MENTION=5161]edenart[/MENTION] bilgisayarım özellikler donanım aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına girip kablosuz ağınıza sağ tıklayıp etkinleştir yapamıyor musunuz?

tam olarak sorunu yazarsan daha yardımcı olabiliriz. klavyenin hiçbir tuşu mu çalışmıyor yoksa wireless açmak için gereken fn + f2 tuşları gibi fonksiyonel tuşlar mı çalışmıyor? eğer öyle ise bios ayarlarından aktif hale getirmen gerekiyor tekrar.

tam olarak sorunu yazarsan daha yardımcı olabiliriz. klavyenin hiçbir tuşu mu çalışmıyor yoksa wireless açmak için gereken fn + f2 tuşları gibi fonksiyonel tuşlar mı çalışmıyor? eğer öyle ise bios ayarlarından aktif hale getirmen gerekiyor tekrar.

hocam kalvya hiç çalışmıyor ekran kalvyesi kullanıyorum yane şimdi biosdan mı düzeltmem gerek *?

Team Viewer kullanıyorsanız. [email protected] adresine ID ve Sıfrenizi gönderin beraber bakalım. Yazılı olarak anladığım şeye arkadaş [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] cevap vermiş ama alakasız demişsin. Wİ-Fİ arızalı yada Driverlerinin normal olduğunu doğrulayabilirmisin ? veya ne yaptında bu duruma geld ? gibi.

Bu detayları sağlarsan tahminlerde bulunabiliriz veya yukardaki maile bilgilerini gönder bğlanıp bakıyım.

klavye çalışmıyorsa biosa da giremezsin.senin yapman gereken ekstra bi klavye almak olacaktır muhtemelen, sorun klavyede ise bu şekilde halledebilirsin, yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorsan biosa girmen gerek yada driver ları silip tekrar yüklemen gerekecek.
ama donanımsal olduğunu düşünüyorsun.

---------- Mesaj saat 17:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:26 civarında gönderildi. ----------

Team Viewer kullanıyorsanız. [email protected] adresine ID ve Sıfrenizi gönderin beraber bakalım. Yazılı olarak anladığım şeye arkadaş [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] cevap vermiş ama alakasız demişsin. Wİ-Fİ arızalı yada Driverlerinin normal olduğunu doğrulayabilirmisin ? veya ne yaptında bu duruma geld ? gibi.

Bu detayları sağlarsan tahminlerde bulunabiliriz veya yukardaki maile bilgilerini gönder bğlanıp bakıyım.

yani tam olarak sorunu ben de anlamadım ama dediklerinin cevapları ortada sanırım. team ile bi bakmak gerek.

Team Viewer kullanıyorsanız. [email protected] adresine ID ve Sıfrenizi gönderin beraber bakalım. Yazılı olarak anladığım şeye arkadaş @buhar41 cevap vermiş ama alakasız demişsin. Wİ-Fİ arızalı yada Driverlerinin normal olduğunu doğrulayabilirmisin ? veya ne yaptında bu duruma geld ? gibi.

bilgisiyarın herşeyi tamam format attık diriverler güncel ama olmuyor. @burhan41 arkadaşımızın dediği ni yaptık ağ etkin ama pcnin alttaki menüsünde wirless sembolünün üstünde x işareti var ne denediysem olmadı.

bilgisiyarın herşeyi tamam format attık diriverler güncel ama olmuyor. @burhan41 arkadaşımızın dediği ni yaptık ağ etkin ama pcnin alttaki menüsünde wirless sembolünün üstünde x işareti var ne denediysem olmadı.

Yanlış driver olabilir. Verdiğim mail adresine bilgilerinizi gönderin bağlanıp bakalım.

Bilgisayarın sağında solunda köşesinde wirilesi açıp kapama tuşu varmı bakarmısınız genelde sağ ve sola hareket eden bir tuştur.

klavye çalışmıyorsa biosa da giremezsin.senin yapman gereken ekstra bi klavye almak olacaktır muhtemelen, sorun klavyede ise bu şekilde halledebilirsin, yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorsan biosa girmen gerek yada driver ları silip tekrar yüklemen gerekecek.

---------- Mesaj saat 17:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:26 civarında gönderildi. ----------

yani tam olarak sorunu ben de anlamadım ama dediklerinin cevapları ortada sanırım. team ile bi bakmak gerek.

Bakalım sorun neymiş :)

hocam harici takıyorum fakat oda normal masaüstü klavyesi yane FN komutu yok. biosa girdim fakat öyle bir ayar yok. sil yüklede yaptık.

ağ simgesine sağ tıklatıp ağ ve paylaşım merkezi ni açın. sol taraftan kablosuz ağları yönet i tıklatın. orada ağınızın ismini bulup sağ tıklayın ve ağı kaldır deyin. sonra yeniden bağlanmak için ağ listesini açın. kendi ağınızı seçip bağlan deyin. şifrenizi girin ve bağlanın.

muhtemelen sorun bununla alakalı o zaman :) ağı sistem iki defa algılamış olabilir ;)

---------- Mesaj saat 17:27:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:10 civarında gönderildi. ----------

hocam harici takıyorum fakat oda normal masaüstü klavyesi yane FN komutu yok. biosa girdim fakat öyle bir ayar yok. sil yüklede yaptık.

biosa nasıl girdiniz klavye çalışmıyorken?

http://img641.imageshack.us/img641/7810/c02035200.jpg burdaki ayara bakmanız gerek?

ağ simgesine sağ tıklatıp ağ ve paylaşım merkezi ni açın. sol taraftan kablosuz ağları yönet i tıklatın. orada ağınızın ismini bulup sağ tıklayın ve ağı kaldır deyin. sonra yeniden bağlanmak için ağ listesini açın. kendi ağınızı seçip bağlan deyin. şifrenizi girin ve bağlanın.

muhtemelen sorun bununla alakalı o zaman :) ağı sistem iki defa algılamış olabilir ;)

---------- Mesaj saat 17:27:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:10 civarında gönderildi. ----------

http://img641.imageshack.us/img641/7810/c02035200.jpg burdaki ayara bakmanız gerek?

hocam harici kalvye takarak girdik. + ortada ağ yooki bağlanak :D hiç wifi çalışmıyor :D

harici takıyorum diyor ya mübarek

wifi yokken neden bu soruna çözüm arıyorsun :D

hocam kafanızmı iyi anlamadım buraya dalga geçmeye gelmediniz her hal ? wifi den kastım bağlanacak ağlar gözükmüyor wirless mi yazam illa ?? ben anlarsınız diye düşündüm ama ?

---------- Mesaj saat 17:33:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:31 civarında gönderildi. ----------

harici takıyorum diyor ya mübarek

ne dememi istiyosun bilader ortada kalvye yok biosa zihin gücüylemi gircem.

hocam kafanızmı iyi anlamadım buraya dalga geçmeye gelmediniz her hal ? wifi den kastım bağlanacak ağlar gözükmüyor wirless mi yazam illa ?? ben anlarsınız diye düşündüm ama ?

---------- Mesaj saat 17:33:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:31 civarında gönderildi. ----------

ne dememi istiyosun bilader ortada kalvye yok biosa zihin gücüylemi gircem.

yardımcı olmaya çalışıyoruz ama verdiğin tepkiye bak? üsluba biraz daha dikkat edersen sevinirim.

neyse önemli değil olur böyle yanlış anlaşılmalar. ya ben tam sorunu anlamadım yada farklı bir soruna çözüm aramaya çalışıyorum. etc nin tavsiyesi ile team programı ile bakabilirsiniz o zaman.benim yapabileceğim pek birşey yok bu şekilde.

kolay gelsin.

Arkadaş yardımlara ters tepki gösteriyor. Mesleğim Network ve Sistem sorunun çözümünü çok rahat bir şekilde halledecek bilgiye sahibim. Fakat bu davranışlarınızdan dolayı yardımcı olmuyacağım. Sürekli herkese ağresif ve ters davranışlarınıza anlam veremedim açıkçası.

kolay gelsin.

yaw arkadaş niye tartılıyonuz :) bir yanlış anlama var, arkadaş wi-fi çalışmıyor demiş :) diğerleri ağ arat demiş :) durun sakin.!

Kardeşim benim işim bu, Teknik servis ayağına gelmiş. Team gönder bakalım diyor ( ÜCRETSİZ ) Sen hala derdini anlatmaya çalışıyorsun :)

Derdini anladım ben senin ama bakarak müdale etmek daha iyi olur. Bekliyorum mailini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri