Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@edenart bilgisayarım özellikler donanım aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına girip kablosuz ağınıza sağ tıklayıp etkinleştir yapamıyor musunuz?
tam olarak sorunu yazarsan daha yardımcı olabiliriz. klavyenin hiçbir tuşu mu çalışmıyor yoksa wireless açmak için gereken fn + f2 tuşları gibi fonksiyonel tuşlar mı çalışmıyor? eğer öyle ise bios ayarlarından aktif hale getirmen gerekiyor tekrar.
Team Viewer kullanıyorsanız. [email protected] adresine ID ve Sıfrenizi gönderin beraber bakalım. Yazılı olarak anladığım şeye arkadaş [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] cevap vermiş ama alakasız demişsin. Wİ-Fİ arızalı yada Driverlerinin normal olduğunu doğrulayabilirmisin ? veya ne yaptında bu duruma geld ? gibi.
Bu detayları sağlarsan tahminlerde bulunabiliriz veya yukardaki maile bilgilerini gönder bğlanıp bakıyım.
Team Viewer kullanıyorsanız. [email protected] adresine ID ve Sıfrenizi gönderin beraber bakalım. Yazılı olarak anladığım şeye arkadaş @buhar41 cevap vermiş ama alakasız demişsin. Wİ-Fİ arızalı yada Driverlerinin normal olduğunu doğrulayabilirmisin ? veya ne yaptında bu duruma geld ? gibi.
Bu detayları sağlarsan tahminlerde bulunabiliriz veya yukardaki maile bilgilerini gönder bğlanıp bakıyım.
bilgisiyarın herşeyi tamam format attık diriverler güncel ama olmuyor. @burhan41 arkadaşımızın dediği ni yaptık ağ etkin ama pcnin alttaki menüsünde wirless sembolünün üstünde x işareti var ne denediysem olmadı.
klavye çalışmıyorsa biosa da giremezsin.senin yapman gereken ekstra bi klavye almak olacaktır muhtemelen, sorun klavyede ise bu şekilde halledebilirsin, yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorsan biosa girmen gerek yada driver ları silip tekrar yüklemen gerekecek.
ama donanımsal olduğunu düşünüyorsun.
---------- Mesaj saat 17:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:26 civarında gönderildi. ----------
yani tam olarak sorunu ben de anlamadım ama dediklerinin cevapları ortada sanırım. team ile bi bakmak gerek.
klavye çalışmıyorsa biosa da giremezsin.senin yapman gereken ekstra bi klavye almak olacaktır muhtemelen, sorun klavyede ise bu şekilde halledebilirsin, yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorsan biosa girmen gerek yada driver ları silip tekrar yüklemen gerekecek.
ama donanımsal olduğunu düşünüyorsun.
---------- Mesaj saat 17:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:26 civarında gönderildi. ----------
yani tam olarak sorunu ben de anlamadım ama dediklerinin cevapları ortada sanırım. team ile bi bakmak gerek.
bilgisiyarın herşeyi tamam format attık diriverler güncel ama olmuyor. @burhan41 arkadaşımızın dediği ni yaptık ağ etkin ama pcnin alttaki menüsünde wirless sembolünün üstünde x işareti var ne denediysem olmadı.
hocam harici takıyorum fakat oda normal masaüstü klavyesi yane FN komutu yok. biosa girdim fakat öyle bir ayar yok. sil yüklede yaptık.
ağ simgesine sağ tıklatıp ağ ve paylaşım merkezi ni açın. sol taraftan kablosuz ağları yönet i tıklatın. orada ağınızın ismini bulup sağ tıklayın ve ağı kaldır deyin. sonra yeniden bağlanmak için ağ listesini açın. kendi ağınızı seçip bağlan deyin. şifrenizi girin ve bağlanın.
muhtemelen sorun bununla alakalı o zamanağı sistem iki defa algılamış olabilir
---------- Mesaj saat 17:27:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:10 civarında gönderildi. ----------
biosa nasıl girdiniz klavye çalışmıyorken?
http://img641.imageshack.us/img641/7810/c02035200.jpg burdaki ayara bakmanız gerek?
ağ simgesine sağ tıklatıp ağ ve paylaşım merkezi ni açın. sol taraftan kablosuz ağları yönet i tıklatın. orada ağınızın ismini bulup sağ tıklayın ve ağı kaldır deyin. sonra yeniden bağlanmak için ağ listesini açın. kendi ağınızı seçip bağlan deyin. şifrenizi girin ve bağlanın.
muhtemelen sorun bununla alakalı o zamanağı sistem iki defa algılamış olabilir
---------- Mesaj saat 17:27:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:10 civarında gönderildi. ----------
biosa nasıl girdiniz klavye çalışmıyorken?
http://img641.imageshack.us/img641/7810/c02035200.jpg burdaki ayara bakmanız gerek?
hocam harici kalvye takarak girdik. + ortada ağ yooki bağlanakhiç wifi çalışmıyor
![]()
wifi yokken neden bu soruna çözüm arıyorsun![]()
harici takıyorum diyor ya mübarek
hocam kafanızmı iyi anlamadım buraya dalga geçmeye gelmediniz her hal ? wifi den kastım bağlanacak ağlar gözükmüyor wirless mi yazam illa ?? ben anlarsınız diye düşündüm ama ?
---------- Mesaj saat 17:33:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:31 civarında gönderildi. ----------
ne dememi istiyosun bilader ortada kalvye yok biosa zihin gücüylemi gircem.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.