wiziq.com video indirme

by_tmrci

Kayıtlı Üye
işin içine iyice dalinca fark ettim videolar live.wiziq.com/aliveext/Recorded.aspx gibi bir ortamda çalışıyor sanırım yani aslında aradığımız şey değil de sanırım wiziq videoarı indirebilecek bir şey olmalı

aslında mantık olarak adobe connect vidolarında gibi geldi bana
...
Arkadaşlar online eğitim alıyorum ve ne yaptıysam aldığım eğitimin videolarını indiremedim. Dersler 2 saatten oluşuyor ve aslında canlı online ders değil daha önce canlı olarak yapılmış dersi ben kayıttan izliyorum.

hypercam ile ekran kayıt edebiliyorum ama herbir ders 2 saat olduğu için bu benim için uygun olmuyor hem hem de internetim yavaş olduğu için sıkıntı oluyor video yüklenmiyor falan tam verim alamıyorum.

Bu konuda tavsiyesi ve yardımı olabilecek arkadaş varsa inanın beni çok mutlu edecek...

----
idm ve diğer video indirme programları nafile malesef...., Hulu Downloader diye bir program indirdim deneme sürümü evet bu program işe yaradı ama sadece sesi indiriyor bu da görüntü yok malesef.. sürümü indirdim onla indiriyor
firefox video indirme eklentileri falan işe yaramıyor

--

işi bileceğini düşündüğünüz arkadaşları etiketlerseniz sevinirim benim için önem arz ediyor

Son düzenleme:
idm den yapabiliyorsun diye biliyorum hocam eskiden canlı yayın indirdiğimi hatırlıyorum idm ile istersen bi de hatta katılımsız idm diye yazarsan cracksiz hemen kurar denersin

idm den yapabiliyorsun diye biliyorum hocam eskiden canlı yayın indirdiğimi hatırlıyorum idm ile istersen bi de hatta katılımsız idm diye yazarsan cracksiz hemen kurar denersin

hocam idm ve diğer video indirme programları nafile malesef....

hocam idm ve diğer video indirme programları nafile malesef....

hocam idm indirme yeri mi yakalamıyor yoksa indirme yerini yakalayıp indirmede mi hata veriyor

1. ise eklentisi kurulması lazım
2. ise ayarlar sıkmından idm ye öncelik verme diye bi ayar var tuş tanımlıyorsun ona basarak indire biliyorsun

çok küçük bi ihtimal de şey var hocam da ben hiç denemedim önbellek kaydı izlediğiniz videolar hafızada belli süre kayıtda tutuluyor gizli dosya olarak istersen bi de onu araştır belki bişey çıkar

adobe connect videolarını indirmek mümkün değil idm işlmeiyor arkadaşlar onda zamanında bende uğraştım ama nafile eğer yöntemini bulan olursa benimde çok işime yarar

hocam idm indirme yeri mi yakalamıyor yoksa indirme yerini yakalayıp indirmede mi hata veriyor

1. ise eklentisi kurulması lazım
2. ise ayarlar sıkmından idm ye öncelik verme diye bi ayar var tuş tanımlıyorsun ona basarak indire biliyorsun

çok küçük bi ihtimal de şey var hocam da ben hiç denemedim önbellek kaydı izlediğiniz videolar hafızada belli süre kayıtda tutuluyor gizli dosya olarak istersen bi de onu araştır belki bişey çıkar

yakalamıyor bazen bazen yakalıyor ama yakaladığı şey video değil bi hata veriyor yani idm işe yaramıyor zannımca yaramaz da bu kadar kolay indirtmezler yani o videoları bana öyle geliyor.

Bu indirme işini prof arkadaşlar yapabilir belki yöntemini bilen vardır illa indirilebilir olması lazım sonuçta izleyebiliyorsak indiredebiliriz zaten izlediğimiz sey inmiş demek oluyor ama bu adobe connect biraz farklı mantıkta galiba çözemedim.

işi bilen varsa yardımcı olursa benden epey dua almış olacak zira ücretli olarak aldığım eğitimi zaman dolayısıyla izleyemiyorum ve yakında kredim dolacak sistem kapanacak ne yapacağım bilmiyorum açıkçası.

işi bileceğiini düşündüğünüz arkadaşları etiketlerseniz sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri