Wmwareden anlayan bir uzman arkadaş yardımcı olabilir mi?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
bilgisiyarıma win 10 kurdum wmware kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum hep.

bu sorunu nasıl aşabilirim hatanın kaynağı sizce ne olabilir uzman bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Hocam benim bilgisayar leptop. Extra tplink in sinyal alıcısını aldım. vmware tanımadı. Meğer sürücü yokmuş. Kod ile yükleme yaptım. Backtrack 5 R3 için kurmuştum ben

Hocam çok iyi bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olayım.

Vmware kurulumu tamamlandı anladım. Orada sanal switchler var. Kendi kurmuş ya da sizin sanal makine açarken kurduğu olabilir. Sorun ne şu anda?

Hocam çok iyi bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olayım.

Vmware kurulumu tamamlandı anladım. Orada sanal switchler var. Kendi kurmuş ya da sizin sanal makine açarken kurduğu olabilir. Sorun ne şu anda?

Sorun sanal serverde net yok vpn kullanamıyorum connection problems diyor yani net yok resimde anlaşılacağı gibi wmareler nete bağlanmamış:S

Sorun sanal serverde net yok vpn kullanamıyorum connection problems diyor yani net yok resimde anlaşılacağı gibi wmareler nete bağlanmamış:S

Yönetim konsolu üzerinden o sanal makine ayarlarında network adapter kısmında bağlaman yeterli olur.

O kısımın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Yönetim konsolu üzerinden o sanal makine ayarlarında network adapter kısmında bağlaman yeterli olur.

O kısımın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Tam olarak anlamadım hocam nerenin görüntüsünü istiyorsun
win 8.1 kurdum hata yine aynı :(

Eğer ethernet driverlarınızı kurduğunuz halde bağlantı alamıyorsanız, workstation'un ethernetiyle ana etherneti köprülemeyi deneğin. Driver yüklemediyseniz yükleyin, wmware otomatik yüklemez.

Eğer ethernet driverlarınızı kurduğunuz halde bağlantı alamıyorsanız, workstation'un ethernetiyle ana etherneti köprülemeyi deneğin. Driver yüklemediyseniz yükleyin, wmware otomatik yüklemez.

Bunu nasıl yapıcaz hocam::( win 10 kurdum bu ssitem win 8 e geri döndüm ama hata yine aynı:(

Merhaba arkadaşlar

bilgisiyarıma win 10 kurdum wmware kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum hep.

bu sorunu nasıl aşabilirim hatanın kaynağı sizce ne olabilir uzman bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Aynı sorun bendede vardı wmware bazı ethernet kartlarını görmüyor aynı backtrak gibi ben bu sorunu rtl8187 ethernet kartıyla aştım Wmwareyi yüklerken doğru seçenekleri seçtiğinden emin ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorun iso kaynaklı bir sorundu sorunu çözdük arkadaşlar [MENTION=35085]Ordinary[/MENTION] uzmanlığına ve yardmına teşekkürler çok yardım sever bir ustam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri