wmz bozum yaptırılacak

purepower

Kayıtlı Üye
kategori olarak webmoney/bozum yeri bulamadığım için buraya açma gereksimi duydum inşallah sorun yoktur :)

webmoneyden tüm partnerler tek tek çekiliyordu tek webmoneyalsat kalmıştı kendilerine sorduğumda sizde çekilecekmisiniz diye biz devam ediyoruz demişti.
bende ona göre ayar çekmiştim ödeme alacağım yere. webmoneyalsat sitesindeki duyuruyu görmeyince wmz elimde kaldı. konumuz bu değil ama gerçekten merak ediyorum neden tüm partnerler tek tek çekildi.

evet. 45 wmz bozdurmam lazım bozum işlemi yapan varmı ? :)

aslında bana 5 wmz lazım. 5 wmz satmayı düşünürsen skype ekle hocam. karşılığında banka hesabına 20 tl gönderebilirim.

Son düzenleme:
5 wmz satın alındı. hızlı bir şekilde işlem yapıldı. teşekkürler.

WMZler BTCye çevrilip çekilebiliyomuş, deneyen varmı?

WMZler BTCye çevrilip çekilebiliyomuş, deneyen varmı?

çok zarar oluyor 10$ +%3 komisyon +%0.8 gönderim ücreti + normalden %10 fazla fiyattan satıyor. Bide 2 gün felan bekletiyor. Ben komisyonları görmek içi denedim tavsiye etmiyorum :D Ayrıca ben bozum yapıyorum ihtiyacım oldukça.

kategori olarak webmoney/bozum yeri bulamadığım için buraya açma gereksimi duydum inşallah sorun yoktur :)

webmoneyden tüm partnerler tek tek çekiliyordu tek webmoneyalsat kalmıştı kendilerine sorduğumda sizde çekilecekmisiniz diye biz devam ediyoruz demişti.
bende ona göre ayar çekmiştim ödeme alacağım yere. webmoneyalsat sitesindeki duyuruyu görmeyince wmz elimde kaldı. konumuz bu değil ama gerçekten merak ediyorum neden tüm partnerler tek tek çekildi.

evet. 45 wmz bozdurmam lazım bozum işlemi yapan varmı ? :)

https://www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve-onaylama/117975-webmoney-bozum-yaptirilacak.html

şurada bişeyler yazıyor denedniz mi?

[MENTION=58596]Lifemaster[/MENTION] ile bozum gerçekleştirdim anında ödeme yaptı sıkıntısız oldu teşekkürler.

partnerlerin neden tek tek çekildiği bilinmiyor herhalde :)

merhaba;

bir miktar wmz bozum yapacağım yardımcı olabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri