Wondershare Video Editor (Lisans bedava).

Rammstein

Kayıtlı Üye
Evet arkadaslar baslikta yazdigim gibi "Wondershare Video Editor" programi az bir sure icin bedava . (9 saat sonra bitecek galiba).
Normal fiyati 49.99$ .
Eminim bircogunuzun isine yarayacaktir.
e-mail adresinizi dogru yazin,cunku anahtar gelicek.

Free Wondershare Video Editor (100% discount) | Daily giveaways and discounts | SharewareOnSale

Ekli dosyayı görüntüle 1321

Ekli dosyayı görüntüle 1319

Ekli dosyayı görüntüle 1322

Gelen ilk e-ailde resimdeki yere gidin.

Ekli dosyayı görüntüle 1323

sonra resimlere bakin. Resim eklemiyor nedense .

http://prntscr.com/3baoyn
http://prntscr.com/3baqao
http://prntscr.com/3baqz3

Converter'ı bile edit işlevi görüyordu,birde buna bakalım, teşekkürler... :)

hocam sureli degil diilmi yanlis anlamadim. suresiz olarak bedava ?

ben zaman zaman kullanıyorum bu yazılımı basit uygulamaların en başarılı olanlarından biri bence tek sorunu 2 ayrı sesi üst üste koymanıza izin vermemesi yani öyle bir mod yok programda :D

zeki hocam dun size sorduktan sonra buldum bunu ama deneme surumdu... Allahin isine bakin :)

dün para verip alsaydım bu gun bedava görseydim, küvette bileklerimi keser, kendime gelinlik giydirir 27 yerimden bıcaklar ormana atardım heralde ...

Hocam emaile mi geliyor lisans kodu anlamadım ?

lisans kodunu eposta adresime göndermedi nedense

YOUR LICENSE KEY(S)
Pleaseread the directions given below to learn how to get your license keyor how to register the program.

diyor ama lisansı nereden bulacağım onu yazmamış

edit: lisansı bu siteden alacakmışız

3313incio5719911.jpg

8876incip6847369.jpg

Beyler ilk mesaji guncelledim. Resimler ekledim. Kendim denedim ve dedikleri gibi program full oldu.

@darall , @nescafe3in1
emaile ilk gelen emaili görmezden gelin işe yaramıyor.
ikinci bir email geliyor aşağıdaki gibi.
"Download is ready: Wondershare Video Editor | Apr 18, 2014‏ "

O mailin içinde download linklerinin altında aşağıdaki gibi belirtilmiş yönlendirme linkine tıklıyorsunuz.

"click here to visit the giveaway page"

Oraya emailiniz @'ten önceki kısmını ve emailinizi yazıp Get License'ye tıklıyorsunuz.
Tekrar e-mail geliyor orada yazılı.
Gerisini halledersiniz sanırım.

Rammstein hocam saol tekrar, programı kurcaladım biraz çok güzel, ancak çok fazla kasıyor neden anlamadım.
PC den kaynaklı olacağını sanmıyorum.
Camtasia yağ gibi akıyor 6 gb ram var.

@flypow3r hocam benim laptop ta 6gb ram 2gb ekran karti var.Bende de biraz kasma yapti 1.6gb bir film de.Ama rahatsiz edici boyutta deyil

@flypow3r hocam benim laptop ta 6gb ram 2gb ekran karti var.Bende de biraz kasma yapti 1.6gb bir film de.Ama rahatsiz edici boyutta deyil

Kod gelmeyenler spam klasörüne bakın oraya düşüyor. Hocam benim bilgisayarda 3gb kıytırık dd2ram var ama kasma hiç olmuyor. Zaten ilaçlı kullanıyordum ama böyle bedava lisansda daha iyi oldu.

lisans key spam kutusuna geliyor arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri