Wordpress - Blogger XML DB (Satış)

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Bir süredir web işleri ile meşgul durumdayım. Artık sizler için db hazırlamak istiyorum. Yaklaşık 3 sene oldu foruma kayıtlıyım. Pek tanıyan olmasa da beni, bir yamuğum olmamıştır bu forumda kimseye. Güven sorunu çıkmayacaktır, emin olabilirsiniz.

Eğer DB Hazırlatmak istiyorsanız skype adresimden bana ulaşınız (skype: aditiky)

Ufak bir S.S.S. yapalım öyleyse :)

Tamam güzel de hocam dbleri nasıl hazırlıyorsun?
- Öncelikle bana bir kelime listesi vermeniz gerekiyor. Daha sonra ise, bilindik mantığa göre hazırlıyorum, google da kelime aratıyor ve çıkan resimlerden 10 tane (veya kaç tane istiyorsanız) seçip başlıkları ile beraber post içine gömüyorum.

Bir post içine maksimum kaç resim gömüyorsun? Sınırı var mı?
- Evet bir sınır belirledim bu sayı da 20. Daha fazlası sitenin yüklenmesini çok zorlayacağından bu sayı bence gayet makul.

Kelime listesi yok elimde ne yapacağım?
- Hazır db lerimden satın alabilirsin tabiki de :)

Üstelik dilerseniz wordpress deki zamanlama olayını kullanarak istediğiniz zaman aralığına ayarlayabilirim postlarınızı.​

Ücret olarak, post başına 15 kuruş alıyorum.

Ödeme yöntemleri:
- Paypal
- Vakıfbank
(Diğer bankalardan eft geçebilirsiniz)​

Son düzenleme:
"Pek tanıyan olmasa da beni, bir yamuğum olmamıştır bu forumda kimseye."

hem böyle yazıyorsun hem ref yok diyorsun yanlış anlama ref falan istemiyorum kesinlikle ama bir işe girişmeden önce referans vermeden kimsenin sana güvenmesini de bekleme .

"Pek tanıyan olmasa da beni, bir yamuğum olmamıştır bu forumda kimseye."

hem böyle yazıyorsun hem ref yok diyorsun yanlış anlama ref falan istemiyorum kesinlikle ama bir işe girişmeden önce referans vermeden kimsenin sana güvenmesini de bekleme .

Hak veriyorum yorumuna hocam fakat, ref vermemek benim tercihim. Daha önce bu forumda ticaretlerim oldu, program sattım. Yeri geldi yazdığım programı ücretsiz paylaştım. Ve bir çok insan gördüm burada inanın verdiği reflere güler yüzlü davranıp iyi yorumlar attıran, sonrasında ise ilgiyi bırakan insanlar falan. Ref bence o kadar önemli değil, hizmeti satın alanlar ile ilgilenmek mesele. Çalışacağımız arkadaşlardan konuya yorum yapmasını isteyeceğim zaten. Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için.

ref için kelimeler gönderilmiştir. XML bekleniyor

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

XML teslim alınmıştır. Hızlı bir çalışma oldu.

Bir defalığına mahsus olarak referans verilmiştir. Hayırlı olsun.

Post başına alınan ücrette 10 kuruş indirime gidilmiştir.

Artık 15 kuruşa post hazırlatabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri