Öncelikle merhabalar, iyi forumlar. Bir süredir web işleri ile meşgul durumdayım. Artık sizler için db hazırlamak istiyorum. Yaklaşık 3 sene oldu foruma kayıtlıyım. Pek tanıyan olmasa da beni, bir yamuğum olmamıştır bu forumda kimseye. Güven sorunu çıkmayacaktır, emin olabilirsiniz.
Eğer DB Hazırlatmak istiyorsanız skype adresimden bana ulaşınız (skype: aditiky)
Ufak bir S.S.S. yapalım öyleyse
Tamam güzel de hocam dbleri nasıl hazırlıyorsun?
- Öncelikle bana bir kelime listesi vermeniz gerekiyor. Daha sonra ise, bilindik mantığa göre hazırlıyorum, google da kelime aratıyor ve çıkan resimlerden 10 tane (veya kaç tane istiyorsanız) seçip başlıkları ile beraber post içine gömüyorum.
Bir post içine maksimum kaç resim gömüyorsun? Sınırı var mı?
- Evet bir sınır belirledim bu sayı da 20. Daha fazlası sitenin yüklenmesini çok zorlayacağından bu sayı bence gayet makul.
Kelime listesi yok elimde ne yapacağım?
- Hazır db lerimden satın alabilirsin tabiki de
Ücret olarak, post başına 15 kuruş alıyorum.
Ödeme yöntemleri:
- Paypal
- Vakıfbank (Diğer bankalardan eft geçebilirsiniz)
Ufak bir S.S.S. yapalım öyleyse
Tamam güzel de hocam dbleri nasıl hazırlıyorsun?
- Öncelikle bana bir kelime listesi vermeniz gerekiyor. Daha sonra ise, bilindik mantığa göre hazırlıyorum, google da kelime aratıyor ve çıkan resimlerden 10 tane (veya kaç tane istiyorsanız) seçip başlıkları ile beraber post içine gömüyorum.
Bir post içine maksimum kaç resim gömüyorsun? Sınırı var mı?
- Evet bir sınır belirledim bu sayı da 20. Daha fazlası sitenin yüklenmesini çok zorlayacağından bu sayı bence gayet makul.
Kelime listesi yok elimde ne yapacağım?
- Hazır db lerimden satın alabilirsin tabiki de
Üstelik dilerseniz wordpress deki zamanlama olayını kullanarak istediğiniz zaman aralığına ayarlayabilirim postlarınızı.
Ücret olarak, post başına 15 kuruş alıyorum.
Ödeme yöntemleri:
- Paypal
- Vakıfbank (Diğer bankalardan eft geçebilirsiniz)
Son düzenleme: