Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş anlatımın güzel. Bu iş seni sardı sanırım.![]()
evet hocam hosuma gitti devamıda gelecek![]()
Elinde sağlık hocam tema nasıl eklenir nasıl ayarlanır vs vs anlatırsan çok güzel olur![]()
Olcak olcak. Bu adama dikkat edin bu adam youtube'u sallıcak benden söylemesi
Video wordpress i kurmak isteyen herkes için yol gösterici ve öğretici olmuş. Tebrik ederim çok iyi bir başlangıç. Ancak her zaman söylediğimiz gibi kanalları tek bir kategori üzerine kurun. Yani web eğitimi üzerine dersler verilecekse, kanalın isminden cismine kadar herşeyin buna uygun oluşturulması abone kazanmada çok fazla yarar gösterir. Video her ne kadar ses olarak kısık olsa da içerik olarak çok güzel olmuş. Bunun dışında videolar için kendine bir yol taslağı oluştur ve her çekimlerini buna göre ilerlet.
Şimdi hemen bir yeni kanal açıp, "wordpress dersleri" "web dersleri" "web tutorials" tarzında bir url bul. Kanalına logo ve One Channel resmini oluştur. Bu şekilde ilerle.
Benimde buna benzer bir düşüncem vardı ancak bir türlü hayata geçiremedim. ( Alışmışız SPAM yapmaya, zor geliyor açıkçası spamdan vazgeçmek
Eminim hem kendini geliştirmede, hemde özgün içeriğe girişte sana çok şey katacaktır. Forumda ki diğer üyelerin de bu konuyu takip edip, kendi videoları için kendi imleme sitelerini oluşturabilirler.
Ben takipçinim
Wordpress öğrenmeye çalışıyorum.
Mesela çok güzel temalar buldum. Nasıl tema kurulur ayarları yapılır bunları da anlatırsan sevinirim.
Allah yolunu açık etsin. Başarılar
Video'da hatam varsa affola..
Kurduğumuz blog ; YTPara.com - DENEME BLOG | Bir başka WordPress sitesi
Wordpress Kurulum ve İlk Ayarlar - YouTube
720p yada 1024p izlemenizi tavsiye ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.