WordPress mi c# mı Android mi ?

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Balıkesir bilgisayar programcılıgı üniversite ögrencisiyim bu senemi boşa geçirmek istemiyorum sizce WordPress ' in mi Yoksa c# 'ınmı yoksa android' inmi üzerinde durmalıyım . C# Bilgim var ama kendimi daha cok geliştirebilirim . Sizce Hangisinden anlımın terini alabılırım .

c# üzerinde kendinizi geliştirmenizi öneririm sonuç olarak c# ile dilediğiniz her programı yazabiliceksiniz bir süre sonra bunlara wordpress bot vb de dahil. isteğe göre program yazarak yada kendiniz başkalarının işlerini kolaylaştırıcak programlar yazarak gelir sağlayabilirsiniz

Balıkesir bilgisayar programcılıgı üniversite ögrencisiyim bu senemi boşa geçirmek istemiyorum sizce WordPress ' in mi Yoksa c# 'ınmı yoksa android' inmi üzerinde durmalıyım . C# Bilgim var ama kendimi daha cok geliştirebilirim . Sizce Hangisinden anlımın terini alabılırım .

Wordpressi araştıra araştıra kendinde bulursun.Bence C# ya yönel.

c# hem zevkli hemde sınırı olmayan bir dil . Her konuda kullanabılecek bır dıl . Android ve wordpress sınırı olan dıller olması dezavantajı .

bence android hele aklına manyak bi fikir düşerse piuuuv zengin olursun.
Şaka bi yana android konusu önemli.

android,java google olduğu sürece ölmez :)

google ölür ama microsoft ölmez :)

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

bence android hele aklına manyak bi fikir düşerse piuuuv zengin olursun.
Şaka bi yana android konusu önemli.

Hocam aklına gelen her fıkrı gerceklestırsen ıllakı bır tanesı tutacaktır adroıdde bu sabittir. Ama tutana kadar kafayı yemezsen :)

---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:39 ----------

Şuanda bu diller uzerınde çalışan veya arastırma yapan arkadaslar varmıdır acaba ?

bu aralar para androidde kos kacırma bu akımdan yararlan :D

Googleden sıkılmaya basladım ılk onceler iyi kazandıran sonrasında düşüşler yaratan bir şirket olmaya basladı aynısını adroidde yasamak ıstemıyorum
Androidde bilgin veya geçmişin varmıdır hocam ?

İnternette google'dan daha iyi kazandırın bir firma varmı? Siz olaya spam ile bakarsanız tabiki düşüşler göreceksiniz. Fakat şuanda android ile aylık düzenli olarak çok ciddi rakamlar kazanan kişiler var.

İsterseniz java yazılımcısı veya android developer olarak da normal bir firmada çalışabilirsiniz.

Kısacası her türlü yolunuzu bulursunuz :)

C# diline bu aksam bi giris yapacagım ılgılenmek ısteyen arakdaslara konu acıyorum varsa ilgilenen bir ekip kurmayı dusunuyorum

Son düzenleme:
c# programlama dillerinin anasıdır denebilir. c# varken diğerlerini ne yapacaksın. c# ile android de kodlayabilirsin. Ayrıca wordpress bir dil değil sadece wordpresste kullanabilirsin.Wordpress te php-html kodlama.Onun için c# :D

Java GUİ öğren açkalırsan gel bana :D

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

c# programlama dillerinin anasıdır denebilir. c# varken diğerlerini ne yapacaksın. c# ile android de kodlayabilirsin. Ayrıca wordpress bir dil değil sadece wordpresste kullanabilirsin.Wordpress te php-html kodlama.Onun için c# :D
Babasıda JAVA[gui / android].

Yine dil tartışması başlamış. :)
Başlığı gördüğüm de içeriği bayağı merak ettim birbiriyle alakasız karşılaştırmalar bunlar dedim. :) Bir kere şu Wordpress'i kaldıracaksın. WordPress bir yazılım dili değil sadece CMS'dir. (Content Management System) Bunun yerine WordPress'in altyapısı olan PHP koyulabilir mesela.
Bu söylediğin yazılım dillerini iyi bir şekilde kullanan kişi boşta kalmaz. Çok iş görür. Bunun için hangisinde para var diye düşünmemek lazım. Bunun yerine senin ne yapmak istediğin önemli olmalı. Önceliği para kazanmak olarak düşünme. Sen ne yaparak mutlu olacaksın önce bunu bir düşün. Mobil oyun veya uygulama geliştireceksen HTML 5 veya Java dillerine yönelmen uygun olur. Web projeleri geliştirmek için öncelikli olarak PHP ve ASP üzerine yoğunlaşman gerekir. Masaüstü uygulama veya gelişmiş PC/Konsol oyunları geliştirmek istiyorsun C# gibi programlama dillerinde kendini geliştirmelisin. Bu liste böyle uzar gider. Sen en iyisi öncelikli olarak hangi konuda çalışmaktan zevk aldığını ve hangi konularda yaratıcılığını sonuna kadar kullanabildiğini bir düşün. Daha sonra bu yönde bir adım at kanımca. ;)

Yine dil tartışması başlamış. :)
Başlığı gördüğüm de içeriği bayağı merak ettim birbiriyle alakasız karşılaştırmalar bunlar dedim. :) Bir kere şu Wordpress'i kaldıracaksın. WordPress bir yazılım dili değil sadece CMS'dir. (Content Management System) Bunun yerine WordPress'in altyapısı olan PHP koyulabilir mesela.
Bu söylediğin yazılım dillerini iyi bir şekilde kullanan kişi boşta kalmaz. Çok iş görür. Bunun için hangisinde para var diye düşünmemek lazım. Bunun yerine senin ne yapmak istediğin önemli olmalı. Önceliği para kazanmak olarak düşünme. Sen ne yaparak mutlu olacaksın önce bunu bir düşün. Mobil oyun veya uygulama geliştireceksen HTML 5 veya Java dillerine yönelmen uygun olur. Web projeleri geliştirmek için öncelikli olarak PHP ve ASP üzerine yoğunlaşman gerekir. Masaüstü uygulama veya gelişmiş PC/Konsol oyunları geliştirmek istiyorsun C# gibi programlama dillerinde kendini geliştirmelisin. Bu liste böyle uzar gider. Sen en iyisi öncelikli olarak hangi konuda çalışmaktan zevk aldığını ve hangi konularda yaratıcılığını sonuna kadar kullanabildiğini bir düşün. Daha sonra bu yönde bir adım at kanımca. ;)

iyi hoş yazmışsın teşekkür ederim hocamda java sadece oyun ve uygulama dışında c#daki gibi masaüstü uygulamalrıda yazabiliyorsun java gui ile ayrıca c# nazaran tüm platformlarda'da çalışmakta laf atışması değil, c# dünya ise Java uzay :D ama katılıyorum öncelikle senin ne isteğin önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri