wordpress to blogger

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bundan 5-6 yıl önce arkadaş için bir site yapmıştım wp de zamanında epey içerik girdi arkadaş sonra hevesi geçti site şimdilerde boşta duruyor ve günlük hiti 500-1000 arası neyse hit önemli değil ama arkadaş siteyle artık ilgilenmez oldu açıkçası alanadını vs de yenilemek istemiyorum artık ama doğrusu sitenin içindeki yazılardan faydalanan bir kitlede var bundan dolayı siteyi komple kapatmaya da gönlüm el vermiyor.

Siteden maddi hiçbir beklentim yok sadece içerikten faydalananlar için içerikleri silmek istemiyorum bunun için de siteyi blogger ya da başka yerde olabilir ama ücretsiz ve de öyle içeriklerin silinmeyeceği bir yer varsa site dursun istiyorum bu konuda işin içinden çıkmadım fikri olan varsa bi yardımcı olursa en azından içerikler korunmuş olur.

*wordpress2blogger1.appspot.com var ordan dönüştüreyim dedim ama çalışmıyor sistem.
* düz html ye çevirip bir yere drive flan vs de atabiliriz ama veri kaybı olmaz ise güzel olur bu konuda da fikirlere açığım

Hocam alan adı ücretini en kötü reklam firması ile bile 30 günde çıkarabilirsiniz. Hosting içinde sponsor bulabilirsiniz ya da yıllık 20 liraya sizin ihtiyacınızı karşılayacak bir host bulabilirsiniz. Yani sitedeki hiti biraz maddiyata çevirip onu sitenin giderlerine harcamanızı öneririm.

Hocam alan adı ücretini en kötü reklam firması ile bile 30 günde çıkarabilirsiniz. Hosting içinde sponsor bulabilirsiniz ya da yıllık 20 liraya sizin ihtiyacınızı karşılayacak bir host bulabilirsiniz. Yani sitedeki hiti biraz maddiyata çevirip onu sitenin giderlerine harcamanızı öneririm.

fikirlerin için teşekkürler hocam sorun alanadı ücreti host ücreti vs değil reklama gerek yok ben kendim de zaten rahatça karşılayabilirim bunu. Ama ben artık siteyi blogger gibi bi yere taşıyıp kendi haline bırakmak istiyorum. Siteyi de kapatabilirim ama sırf faydalanan bir kitlenin kaynağını silmek istemiyorum site de bence değerli bi site zaten bir4 çok akademik makale de atıfı olan bir site.

fikirlerin için teşekkürler hocam sorun alanadı ücreti host ücreti vs değil reklama gerek yok ben kendim de zaten rahatça karşılayabilirim bunu. Ama ben artık siteyi blogger gibi bi yere taşıyıp kendi haline bırakmak istiyorum. Siteyi de kapatabilirim ama sırf faydalanan bir kitlenin kaynağını silmek istemiyorum site de bence değerli bi site zaten bir4 çok akademik makale de atıfı olan bir site.
Hocam şimdi taşıma işlemi sonrası 301 yapacaksınız mecbur sıralama kaybı yaşayabilir site. Hizmet kalitesi düşebilir yazılım değişince bunları da göz önüne almak lazım. Var olan düzeni bozmamanızı onerıyorum. Ancak sizin fikrinizde size göre daha mantıklı olabilir bilemeyiz. Ücretsiz sistem olarak blogger kullanabilirsiniz. Rss adresiniz varsa daha kolay olabilir. Reklam kullanmayacaksınız madem wordpress.com`a subdomain olarak blog açılıyordu onuda kullanabilirsiniz. İyi forumlar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri