Wordpress Youtube Adsense Seo

organikmakale

Kayıtlı Üye
Wordpress sitesi olan ve Youtube videoları geliri ile aynı Adsense hesabı kullananlar,seo uygulamaları, diğer reklam veren siteler hakkında konu yardımcı olurum beklerim. Beraber paylaşalım.

---------- Mesaj saat 10:43:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:58 civarında gönderildi. ----------

Sitenizin sağına soluna reklam koyma kodları http://www.organikmakale.com/internet/saga-sola-yanlara-kayan-reklam/

Güzel bilgiler teşekkürler. Sitendeki videolarda adsense reklamı var, normalde sağda solda yazılarda görünen sanırım adsense reklamları değil, ne zamandır kullanıyorsun? Videolardaki adsense ile sıkıntı yaratır mı?

sitemdeki Reklamlar suan reklamstore reklamları 28 tl 30 tl yaptıktan sonra adsenseye devam edeceğim.

2. Siteme 3 adsense reklamı koyuyorum 2 adette bağlantı reklamı aynı zamanda youtube videolarını konuların içine koyuyorum 3-4 ay oldu sıkıntı olmadı yani.

3 reklam birde youtube reklamı 4 oluyor ama kurallarda youtube videolarındaki reklamlar sayılıyormu sayılmıyor mu bilmiyorum.

sitemdeki Reklamlar suan reklamstore reklamları 28 tl 30 tl yaptıktan sonra adsenseye devam edeceğim.

2. Siteme 3 adsense reklamı koyuyorum 2 adette bağlantı reklamı aynı zamanda youtube videolarını konuların içine koyuyorum 3-4 ay oldu sıkıntı olmadı yani.

3 reklam birde youtube reklamı 4 oluyor ama kurallarda youtube videolarındaki reklamlar sayılıyormu sayılmıyor mu bilmiyorum.

Bende adtriplexi deniyorum şu an ama memnun değilim. 42.898 gösterim 10.020
tıklama kazanç 0. Seçtiğim reklamlardan mı yoksa networkten mi kaynaklanıyor bilemedim. Bir kaç gün daha deneyim kaldıracam. Zanoxa da şöyle bir baktım sadece. Reklamstoreyi önerir misin? Ödeme yapıyor mu?

ödeme yapıyor 30 tl üzeri

Kazanç tarihi Hakediş Biriken Vergilendirme Gönderim tutarı Ödeme tarihi Ödeme durumu
Eylül 2013 11,33 TL 26,58 TL
-
-
-
Aktif kazanç.
Ağustos 2013 4,09 TL 15,25 TL
-
-
-
Ödeme alt limitine ulaşılamadı.
Temmuz 2013 1,09 TL 11,16 TL
-
-
-
Haziran 2013 4,19 TL 10,07 TL
-
-
-
Mayıs 2013 3,04 TL 5,88 TL
-
-
-
Nisan 2013 2,84 TL 2,84 TL
-
-
-
Mart 2013 115,63 TL 115,63 TL Bireysel 92,51 TL 15/04/2013 Ödendi
Şubat 2013 43,97 TL 43,97 TL Bireysel 35,18 TL 15/03/2013 Ödendi
Ocak 2013 16,98 TL 40,49 TL Bireysel 32,39 TL 15/02/2013 Ödendi

---------- Mesaj saat 12:13:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:02 civarında gönderildi. ----------

2 k site 4 reklam koyarsan günlük 3 - 3,5 tl alırsın

Hocam, sağ kayan reklamlarda değişen reklamları yani her sayfa yenileme yada değişmede değişen reklamları nasıl bulabilir yada yapabiliriz?

Ayrıca reklamstore tık başı mı ? yoksa izlenim başı mı ödeme yapıyor? tecrüben olduğu için danışayım dedim.

Hocam bir de benden tavsiye; sanırım organik özgün yazıyorsun. Yazılarına yazdığın yazı için yada önceki yazılardan link verirsen yazını kopyaladıklarında en azından backlink açısından kazancın olur. Kopyalanmaması için eklenti,DMCA vb. var araştırmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Hocam, sağ kayan reklamlarda değişen reklamları yani her sayfa yenileme yada değişmede değişen reklamları nasıl bulabilir yada yapabiliriz?

Ayrıca reklamstore tık başı mı ? yoksa izlenim başı mı ödeme yapıyor? tecrüben olduğu için danışayım dedim.

Hocam bir de benden tavsiye; sanırım organik özgün yazıyorsun. Yazılarına yazdığın yazı için yada önceki yazılardan link verirsen yazını kopyaladıklarında en azından backlink açısından kazancın olur. Kopyalanmaması için eklenti,DMCA vb. var araştırmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

izlenim ve tıklama ortak alınıyor. Örnek 28.09.2013 G 7337 T 59 2,33 TL

Wordpresste olabilir ama tam anlayamadın ne istediğiniz?

zor iş değil çalışmak gerekli.,

Bir sorum olacak Sitesinde Adsense kullananlara TL geçtik TBM yerlerde benim Sizin nasıl ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri