Worldpress İçin Sizce Hangi Tema Daha İyi?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zack

Platin Üye
hepsi birbirine benziyor en iyisi 3 gibi geldi bana.Ama bütçen varsa r10 da 0 dan tema yaptırmanı öneririm daha basit ve göze hoş gelicek bir tema ayarlıyabilirsin

Magazin sitesi (moda, müzik felan herşey olacak) için arkadaşlar sizce aşağıdaki temalardan hangisi iyi (görsellik ve reklam yerleşimi felan bakımından)

1. Newgen - Responsive News/Magazine WordPress Theme Preview - ThemeForest

2. Spraymag - eCommerce, Magazine, Responsive Blog design Preview - ThemeForest

3. WeeklyNews - Premium Wordpress News/Magazine Theme Preview - ThemeForest (bu biraz geç açılıyor gibi)

Hangisi sizce?

Hocam bence 1. İyi olur reklam magazin vs. için

hepsi birbirine benziyor en iyisi 3 gibi geldi bana.Ama bütçen varsa r10 da 0 dan tema yaptırmanı öneririm daha basit ve göze hoş gelicek bir tema ayarlıyabilirsin

3'ü bende sevdim :D r10'da hesabım yok ayrıca uğraşmak istemiyorum hocam ya direk böyle yapılmışı daha iyi. Ben anlatamam çünkü çok takıntılıyımdır bu tema işlerinde yaparlar yaparlar beğenmem :D

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

Hocam bence 1. İyi olur reklam magazin vs. için

1. aralarında favorim şu an. Ama manşetteki resmi kocaman yapmışlar oradan birazcık gelgitliyim onda.

ben en cok birincisini sevdim ama fotolarin ustune gelip yakinlastirip donmesi biraz rahatsiz etti acikcasi. onun cozumu varsa, birinciyle yoluna devam et derim.

ben en cok birincisini sevdim ama fotolarin ustune gelip yakinlastirip donmesi biraz rahatsiz etti acikcasi. onun cozumu varsa, birinciyle yoluna devam et derim.

Bende onu sevmedim. Birde kocaman fotoğraflar yapmışlar gözüne gözüne giriyor fotolar insanın. Onun haricinde diğer şeyler felan çok hosuma gitti benimde.

Hocam ilki gayet iyi.2.de fena değil fakat resmin üstüne gelince o çıkan 2 buton olmasa olurdu.İlkini alın derim :D

Türkçe'mi olacak site bilmiyorum ama Türkçe olacaksa bunların hiçbiri uygun değil daha basitçe olmalı. Enternasyonal bişeyse bende 1 i seçerdim.

Türkçe'mi olacak site bilmiyorum ama Türkçe olacaksa bunların hiçbiri uygun değil daha basitçe olmalı. Enternasyonal bişeyse bende 1 i seçerdim.

Türkçe olacak hocam ama basit birşeyde olursa basit olacak o yüzden istemiyorum basit tema yani magazin derken çok geniş bir magazin alanı olacak. O yüzden böyle karışık kalabalık bir tema arıyorum :)

Türkler sevmiyoruz böyle klas şeyleri. Bir ara radikal ne güzel olmuştu. Onu bile değiştirdiler. Memurlar.net onca hiti farken fi tarihinden kalma siteyle gidiyordu yenileyelim güne uygulayalım dediler, eh işte denilecek seviyeye geldiler ama millet isyan etti yorumlarda eskiye dönün diye:)

Bu temalar amerikalılara göre anlıcan. Hadi diyelim bu temalardan kullanacaksın. O zamanda resimler çok iyi olmalı aksi durumda daha rezil oluyor site.

Türkler sevmiyoruz böyle klas şeyleri. Bir ara radikal ne güzel olmuştu. Onu bile değiştirdiler. Memurlar.net onca hiti farken fi tarihinden kalma siteyle gidiyordu yenileyelim güne uygulayalım dediler, eh işte denilecek seviyeye geldiler ama millet isyan etti yorumlarda eskiye dönün diye:)

Bu temalar amerikalılara göre anlıcan. Hadi diyelim bu temalardan kullanacaksın. O zamanda resimler çok iyi olmalı aksi durumda daha rezil oluyor site.

Bu konudada haklısın malesef.

3'ü bende sevdim :D r10'da hesabım yok ayrıca uğraşmak istemiyorum hocam ya direk böyle yapılmışı daha iyi. Ben anlatamam çünkü çok takıntılıyımdır bu tema işlerinde yaparlar yaparlar beğenmem :D

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

1. aralarında favorim şu an. Ama manşetteki resmi kocaman yapmışlar oradan birazcık gelgitliyim onda.

Hocam yukarıda home yazıyor anasayfayı çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz yani demodaki gibi kullanmak zorunda dğeilsiniz.

1 ile 3 arasında kaldım ama 1 i seçerdim büyük olasılıkla..

soru: neden ?
el-cevap: zevk meselesi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri