WowApp Kazanç

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

maho17

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar ve bol kazançlar dilerim .

Sizlere Bugün Yepyeni Bir Kazanç Platformu Ayrıca Skype , Whatsapp ve Msn Gibi Dünya Devlerine Kafa Tutan Hem Telefonlarınıza Hemde Bilgisayarınızda Masaüstü Programı Olarak Kurabileceğiniz Kazandıran Uygulamayı Tanıtıcam Ve Alta Çekimi Bana Ait Olmayan Bir Video Yayınlıcam .

Yazılımın ana fikri reklam gelirlerini kullanıcılarıyla paylaşmak .

Refli Linkim : https://www.wowapp.com/w/mahmutebru/Mahmut-SATAN

Refsiz Link : https://www.wowapp.com

Uyarı : Sadece refli linklerle kayıt olabiliyorsunuz bende başka birinin refiyim .

refsiz linkle kayıt olmanız imkansız . kayıt olabiliyorsunuz ancak size kişiler çıkartıyor ve o kişilerden birini seçip onun refli üyesi oluyorsunuz.
yani refli linkimle kayıt olup en azından size bu bilgileri ve kazancı tanıtan birisine yardımcı ve destek olmuş olursunuz şimdiden teşekkür ederim ve forumdaki herkesi davet ediyorum :)
https://www.youtube.com/watch?v=BjCFntsIgvk

Son düzenleme:
whatsap msn ve skype gibi sohbet uygulaması ayrıca parada kazandırıyor sohbet ederek para kazanıyorsunuz kısacası bu :)

---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------

arkadaşlar bende yeniyim uygulamayı indirdim ve kurdum tecrübelerimi sizlerle paylaşıcam yakın arkadaşım kullanmakta ve günlük güzel miktarlarda para almakta youtubeyi aratmayacak kadar güzel paralar kazanmanız mümkün

whatsap msn ve skype gibi sohbet uygulaması ayrıca parada kazandırıyor sohbet ederek para kazanıyorsunuz kısacası bu :)

---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------

arkadaşlar bende yeniyim uygulamayı indirdim ve kurdum tecrübelerimi sizlerle paylaşıcam yakın arkadaşım kullanmakta ve günlük güzel miktarlarda para almakta youtubeyi aratmayacak kadar güzel paralar kazanmanız mümkün

hocam ne yapacaz onu detaylı anlatır mısın? sohbet mi edecez?

aynen hem sohbet edicez hemde davet ederek üye toplaman gerekiyor en önemlisi üye toplamak

arkadaşın verdiği reften kayıt olmanızı öneririm gördüğüm kadarıyla birisinden ref almanız gerekiyor

Yanlış anlamayın ama youtube olduktan sonra bana bu tarz işler hep boş geliyor. Reklamlar yakıyor bir şey getirmez kapat en iyisi :)

arkadaşın verdiği reften kayıt olmanızı öneririm gördüğüm kadarıyla birisinden ref almanız gerekiyor

evet benim linkimden üye olmassanız sistem size otomatik hiç tanımadıgınız birisini ref yapıyor oyüzden arkadaşın yorumu için teşekkür ederim :)

ciddi bir kazanç kapısı arkadaşlar facebook ve youtube paylaşarak referans elde edip ciddi bir kazanç elde edebilirsiniz.

Hocam nasil bi paradan bahsediyosunuz arkadaslarinizin gunluk kazanci ne kadar mesala tam olarak

Mobilim yazim hatasi olabilir.

ilk ayda ve eğer alt üyeleriniz çok az veya yoksa günlük 2 dolara kadar çıkıyor sonra kat kat artıyor ve üyelerinizde arttıkça daha çok kazanıyorsunuz. videoyu sonuna kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum bende yeniyim ve o videoyu izledim facebook'ta da gördüm ve yakın arkadaşımda kullanıyor . yakın arkadaşlım şuan günlük 5 dolar alıyor

Arkadaşlar , arkadaşa nasıl ekliyeceğiz ?

Beni eklesenize

kullanıcı adım : kertenkele

Futbol topu var profil resminde !

Son düzenleme:
Burada tek kazanan site sahibi Yükledim Çok saçma bişey

Paylaştığın için teşekkür ederim şahsen böyle olaylara girmem. Sırf videoda 10:00' da ki "Tülimbır" için yazdım. :D :D Fark etmeyenler mahrum kalmasın. :D :D

:) whatsap ve diğer sohbetlerden hiçbir farkı yok tek reklam var sohbet kutusunda .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri