X factor hakkında (neden bizde dünya engeli?)

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
iyi geceler, geç oldu biraz ama aşırı merak ettiğim bir konu.

X factor videolarını ilk paylaşanlardandım gece yükledim sabah 40k falandı. para kazanmasını açamadım gerçi soru işaretindeydi :( diğer yarışmacılarında vardı tabi videoları neyse öğlene doğru bir baktım tüm videolar dünya engeline takılmış. tekrar yüklemeye çalıştım yine hepsi dünya geneline takıldı anlamadım gitti. link vermiyorum tabi ki bir kanal var yüklediği andan beri duruyor videolarının hepsi 4 gün oldu. bizde neden kaldırılıyorda onda hiçbir şey olmuyor? reklamlarıda açık.

Yinede kalkması gerekiyor diye biliyorum bu kadar fark ediyor mu ki partner

Yabancı ülkelerdeki xfactorü yüklüyordum eskiden birkaç işlem yapıp eşleşen geçilebiliyordu.

Eşleşen gelse bir şey demicemde direk dünya genelinde engellendi diyor videom patlamastı ne güzel :( şaka gibi ya

Diğer ülkelerdeki x faxtorde de dünya geneli geliyordu. Gelmezse bile 4-5 güne telif geliyordur.

X factor videolarını ilk paylaşanlardandım gece yükledim sabah 40k falandı. para kazanmasını açamadım gerçi soru işaretindeydi :( diğer yarışmacılarında vardı tabi videoları neyse öğlene doğru bir baktım tüm videolar dünya engeline takılmış. tekrar yüklemeye çalıştım yine hepsi dünya geneline takıldı anlamadım gitti. link vermiyorum tabi ki bir kanal var yüklediği andan beri duruyor videolarının hepsi 4 gün oldu. bizde neden kaldırılıyorda onda hiçbir şey olmuyor? reklamlarıda açık.

ilk şarkıcı olan ilyası ben yükledim camtasia ile ortasına linkimi attım almasınlar die 12 dakikada patlama yaşadım ama $ yakamadım sildim ertesi gün herkesde vardı iyiki yüklemedim çünkü acaip sıkıntı bir yarışma para kazansanda almadan telif veya $ gider.

Dünya geneli bir yarışma
logosu v.s. benzerdir, bu yüzden dünya engeli veriyor olabilir.

videoyu aç :D kendi kameranla çek :) at al sana özgün ne telif ne dünya engeli arada kamerayıda oynat :d

hocam x factor videosunu öyle yaptım gayet iyi izlenim aldı telif engel vs de yok yeniyim ama :) bilin istedim

hocam onu camtasia la zoomlar gene atlatır videonun ses kalitesini düşürür gene atlatır çekip atmasınada gerek kalmaz partner olursa dünya engeli v.s de gelmez ama SONUÇ GENE TELİF OLACAK onu kastedmek istedim özgün ü orada şaka manasında dediğinizi biliyorum ama sonra forumda ki özgün anlayışı başkalarının içeriklerini kopyalamakla sabit kalıyor :D ondan dikkat çekmiştim iyi forumlar.

X factor için yüklediğim bir video 4 günde 700k hit aldı ve biraz önce telif ihtarı geldi..
Nasip yapacak birşey yok :(

X factor için yüklediğim bir video 4 günde 700k hit aldı ve biraz önce telif ihtarı geldi..
Nasip yapacak birşey yok :(

o şanslı kişi sen miydin ya :D 4 gün nasıl kaldı kanalınızda??? ben gece yükledim sabahında dünya engeli geldi gitti 40k izlenme

o şanslı kişi sen miydin ya :D 4 gün nasıl kaldı kanalınızda??? ben gece yükledim sabahında dünya engeli geldi gitti 40k izlenme

Evet bendim :)) Kanal partnerdi, 2. Telif de geldi biraz önce tüm videoları sildim

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Yok doğan deil bu programın patent sahibi firma göndermiş

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri