X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

CyberTR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocamın anlatmış olduğu 3cx sisteminin yeni güncellemesinden dolayı bazı arkadaşlarda sorun çıkarıyor alternatif olması açısından başka bir program anlatacağım.

İlk aşama sisteme kayıt.

Burada 3cx'de kullandığımız yerden bildiğimiz şekilde üyelik alıyoruz:
3cx sistemine kayıt ol

İsim Soyisim ve Mail adresi yazdık onayladık. Mailinize şifre gelecek mail adresini doğru yazın bu nedenle.

Şifreyi aldıktan sonra: https://www.3c.co.uk/ui adresinden giriş yapıyoruz.

GİRİŞ EKRANINA MAİL ADRESİ YAZIYORUZ USERNAME DENEN YERE

Giriş yaptıktan sonra

sj33.png

Buradan yer seçiyoruz ve quantity kısmına 10 yazıyoruz.

Daha sonra List'e tıklayoruz numaralarımız burada beliriyor edite tıklıyoruz ve route kısmına register yazıyoruz ( Bunu tüm numaralar için yapacağız )

Buradan X-Lite indiriyoruz

İndirme başlamazsa click here yazan yere tıklıyoruz ve indirme başlatılıyor.

Kurulumu tamamladıktan sonra programı açıyoruz Softphone sekmesinden Account Settings'i seçiyoruz

5bzt.png

Daha sonra gerekli alanları 3cx sitesindeki registration kısmındaki bilgileri programımıza giriyoruz.

j8t2.png

OK. Butonuna basıp çıkıyoruz program bilgileri doğruluyor. En son programın durumu şu şekilde "Available" olmalıdır.

45uf.png

Eğer her şeyi yapıyorsunuz ancak ses gelmiyorsa [MENTION=5168]r1primo[/MENTION] hocamın taktiğini deneyin arkadaşlar.

Ses gelmiyor diyenler aşağıdaki ayarları uygulasınlar düzelir.
Softphone tıklayın
Preferences tıklayın
Devices tıklayın
Headset Mode bölümünden Speaker yazan yere kendi ses kartınızın ismini ekleyin.

xlite-4-config6.jpg

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

3cx sistemden hepimizin haberdar olmasını sağlayan [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 'a özellikle teşekkür ediyorum.

anlatım için teşekkürler.konuda göremedim buda diğeri gibi sesli aramayla mı çalışıyor yoksa mesaj sistemiyle mi [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]

denicem hocam. teşekkür ederim.

denedim ama bende ses gelmedi. yani çağrı geliyor açıyorum ama konuşulan şey hoparlorden gelmiyor.

Tesekkurler

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] ve [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkür ederim anlınızdan öpmek gerekir. çok işe yaradı çalıştı ve oldu.
yanlız yöntem [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşın dediği gibi ama telefon işini [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi yani x-lite üzerinden yapın diğer telefon programı şimdilik çalışmıyor ama x-lite çalışıyor.
tebriği beğeniyi hak etti.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] ve [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkür ederim anlınızdan öpmek gerekir. çok işe yaradı çalıştı ve oldu.
yanlız yöntem [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşın dediği gibi ama telefon işini [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi yani x-lite üzerinden yapın diğer telefon programı şimdilik çalışmıyor ama x-lite çalışıyor.
tebriği beğeniyi hak etti.

Diğer program çatır çatır çalışıyor hocam :)

konu için çok tşk ederim, incubusun konusundaki herşeyi yapmıştım incubus konuyu ilk açtığı zamanlarda
bence sorun xp
yani işletim sisteminiz xp ise arama falan gelmiyor

Diğer program bende de çalışıyor hocam, ancak bazı arkadaşlarda çalışmama sorunu var. Bu yüzden böyle bir konu açma gereksinimi hissettim. Umarım faydalı olmuştur.

Evet hocam bu konudan ötürü teşekkür ederim size :)

Diğer program bende de çalışıyor hocam, ancak bazı arkadaşlarda çalışmama sorunu var. Bu yüzden böyle bir konu açma gereksinimi hissettim. Umarım faydalı olmuştur.

Evet hocam bu konudan ötürü teşekkür ederim size :)

çok güzel çalışıyor ancak bende yine bir sorun çıktı
açtığım gmaillerle giriş yaptığımda tekrar telefon onayı istiyor
ne iş ya
2 kere onaylatıyorum ancak şimdi gmaillere girebiliyorum
bunun için bir çözüm yolu var mı acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri