XİAOMİ Mİ MAX 2 kullanan var mı?

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,4 yıl filan oldu sanırım zenfone 6 kullanıyorum.bu ara degiştirsem mi diye düşünmeye başladım,sıkıldım biraz zenfone dan sanırım.biraz araştırdım ve 1k-1,5k bandında telefon bakarken XİAOMİ Mİ MAX 2 telefonu gördüm.kullananlar oldukca memnun sanırım,ama instagramda sorun çıkarabiliyor filan diye okudum 1-2 yerde.benim telefonu kullanma amacım bi instagram,bide birisi ararsa alo demek :) yani pek telefon kullanan birisi degilim,instagramda gezmeyi seviyorum sadece.zenfone 6 gibi büyük ekranlı (6") başka bi model önerisi olan varsa onada bakabilirim yinede tabi.

zenfone 6 yerine almayı düşündügüm telefon şuan şu yani : https://urun.n11.com/cep-telefonu/x...gb-rom-644-inc-cift-hatli-5300-mah-P234445756

Lenovo ve Xiaomi Oneririm hocam zamaninda kullanmistim

Beno telefonlardan hefiye almıstım. Rakiplerine göre hızlı. Ustun özellikli. Sorun olmadı hic. Kendım s8plas var. Yani arıza işi sans işi.nazo seriler x yada z model farketmez sorun olabiliyo. Ben sıfır sorun yasadım .2 yada 3 yıl arıza etmesınzaten yenılenıyo...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam onu kullanmıyorum ama Xiaomi MI6 kullanıyorum yaklaşık 6 aydır falan...

Acayip hasta kaldım cihaza :)

Eğer Mi Max değil de Mi 6 almayı düşünürseniz cihazımda Nokta hata yok ... İlk günkü gibi ... Yurtdışı kaçak Göcek değil Yurtiçi Delta Garantili ve 6gb ram / 128gb Hafıza / Orijinal Seramik kaplama modeli saticam değerlendirebilirsin :)

Neden satıyorsun dersen de mi 8 alicam :D Xiaomi Number Öne cihaz ;)

Xiaomi telefon alma fikri var bi süredir kafamda ama modele karar veremiyordum.çevremde ve nette araştırdım uzun uzun ve Xiaomi çok güzel bi marka,max 2 de onun en kaliteli modeli diyor herkes.sadece instagramla alakalı sorunlar gözüme çarptı,bu yüzden kullanan varsa almadan önce emin olayım dedim :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam onu kullanmıyorum ama Xiaomi MI6 kullanıyorum yaklaşık 6 aydır falan...

Eğer Mi Max değil de Mi 6 almayı düşünürseniz cihazımda Nokta hata yok ... İlk günkü gibi ... Yurtdışı kaçak Göcek değil Yurtiçi Delta Garantili ve 6gb ram / 128gb Hafıza / Orijinal Seramik kaplama modeli saticam değerlendirebilirsin :)

Mi 8 nerden alacaksın hocam. Ben almayı düşünüyorum ama full yurtdışı garantli

Fiyat nedir hocam

Fazla yüksek kaliteli oyunlar oynamıyorsanız işlemcisi biraz kötü olan günlük kullanım batarya kamera üzerine tasarlanmış asus zenfone 4 max modelini önerebilirim 5000 mah bataryası sayesinde bana günü çıkarmaya yetiyor kullanıma göre 2. Günü bile çıkartabilir..

Fazla yüksek kaliteli oyunlar oynamıyorsanız işlemcisi biraz kötü olan günlük kullanım batarya kamera üzerine tasarlanmış asus zenfone 4 max modelini önerebilirim 5000 mah bataryası sayesinde bana günü çıkarmaya yetiyor kullanıma göre 2. Günü bile çıkartabilir..

dedigim gibi zaten yıllardır zenfone 6 kullanıyorum hocam,zenfone düşünmüyorum tekrar yani.zenfone 6 dan sıkılıp zenfone 4 almak saçma olur bence :)

dedigim gibi zaten yıllardır zenfone 6 kullanıyorum hocam,zenfone düşünmüyorum tekrar yani.zenfone 6 dan sıkılıp zenfone 4 almak saçma olur bence :)

zenfone 6 baya eski bir cihaz hocam yeni asus cihazları ile karşılaştırmayın bence :) herhangi bir mağazaya gidip yeni asus ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim asusun son serilerinden zenfone 5 max plus güzel cihaza benziyor işlemcisi ve kamerasi daha yüksek batarya olarak biraz kısmışlar ama değer. İllede farklı markalara bakcam diyorsaniz xiaomi ninde güzel modelleri var ama sanırım tr de servisi olmadığından garantisi sıkıntı oluyormuş almadan araştırmanızı öneririm.

zenfone 6 baya eski bir cihaz hocam yeni asus cihazları ile karşılaştırmayın bence :) herhangi bir mağazaya gidip yeni asus ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim asusun son serilerinden zenfone 5 max plus güzel cihaza benziyor işlemcisi ve kamerasi daha yüksek batarya olarak biraz kısmışlar ama değer. İllede farklı markalara bakcam diyorsaniz xiaomi ninde güzel modelleri var ama sanırım tr de servisi olmadığından garantisi sıkıntı oluyormuş almadan araştırmanızı öneririm.

eyv hocam,bakayım asuslara ama garanti hiç sorun degil.digerinin garantisine gelirsek o sorun degil hocam çünkü garantiye gidip gelince memnun kaldım dedigim bi ürün olmadı şu yaşıma kadar.saglam gitse bozuk geliyor garantiden,bu yüzden garantisi olsada bi ürünü garantiye göndermiyorum ben.

eyv hocam,bakayım asuslara ama garanti hiç sorun degil.digerinin garantisine gelirsek o sorun degil hocam çünkü garantiye gidip gelince memnun kaldım dedigim bi ürün olmadı şu yaşıma kadar.saglam gitse bozuk geliyor garantiden,bu yüzden garantisi olsada bi ürünü garantiye göndermiyorum ben.

asus beni garanti konusunda şaşırttı hocam 2 defa telefonu garantiye yolladım sorunu bulamayınca para iadesi verdiler bende gidip bir üst modelini satın aldım asusu kullanan kolay kolay vazgeçmez :D:rolleyes:

xiaomi redmi 4 prime kullanıyorum. Gerçekten güzel.
mi max 2'nin de özellikleri çok güzel. ama biraz boyut olarak büyük.
6.44 inç telefon için birde çanta taşımak lazım galiba :D :)

ayrıca bu hafta a101'de xiaomi redmi note 5a prime var. (899 TL)
bu telefonda fena değil inceleyin derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri