Xiaomi Red Mi Note 10 Pro

• Kullanıcı cuve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cep Telefonu & Tablet

cuve

Kayıtlı Üye
Cihazın fotoğraflarını yükleyemedim buraya. WP verirseniz atabilirim.

Cihaz 2021 Haziran ayında alınmıştır.
2023 Hazirana kadar Garantisi devam etmektedir.
TR cihazıdır.
Kutu ve orijinal şarj aleti mevcuttur faturayı bulamadım.
Cihazın herhangi bir yerinde ezilme bükülme vs.yoktur
Kasa,kozmetik,ekran 10/10 dur.
Cihazın 5000 mAh kapasitesi vardır.Telefonla işi çok olanlar için birebir. Günde 1 kez şarj etmeniz yetiyor. Hızlı şarj özelliği var. 30-40 dkda %100 şarj imkanı sağlamaktadır.
Cihaz alındığından beri ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır.

Fiyat sondur. Merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

Fiyat 5400 TL

Son düzenleme:
sıfırı zaten garantili faturalı 6500 tl (+ 3 taksit). 1 yıllık + faturası olmayan telefonu senden neden 5900 'e alalım ki.

sıfırı zaten garantili faturalı 6500 tl (+ 3 taksit). 1 yıllık + faturası olmayan telefonu senden neden 5900 'e alalım ki.

Amazon'da 6416 tl. İndirim yakalanırsa 6000-6200tl ye alınır.
5900tl 2. el ve 1 yıl kullanılmış makine... Enteresan. Kargo parası da vardır bunun:D

bu fiyatın mâkul olduğunu düşünüyordum. Sizce ne yapmalıyım fiyatını ?

bu fiyatın mâkul olduğunu düşünüyordum. Sizce ne yapmalıyım fiyatını ?

Sıfır 6400 ve indirimle 6000-6200 tl gibi bir fiyata alınacakken 1 yıllık bir cihaz için 5900 fiyat nasıl makul olabilir?
1 gün sonra satsanız bile 300-500 tl fiyat oynar. Dünyanın her yerinde bu böyledir.
11 ay kullanılmış bir cihaz sonuçta. Pupg mi oynandı günlerce? bilinmiyor.
Mesela marka mısınız? yani güvenilir?
Tabii herkes güvenilirim der o başka... Sonuç olarak kim neden 5900 e bu cihazı alsın.
Mantığı yok, makul hali yok...
Makul diye ısrar etmeniz de enteresan olmuş:D

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

Sıfır 6400 ve indirimle 6000-6200 tl gibi bir fiyata alınacakken 1 yıllık bir cihaz için 5900 fiyat nasıl makul olabilir?
1 gün sonra satsanız bile 300-500 tl fiyat oynar. Dünyanın her yerinde bu böyledir.
Tabii herkes güvenilirim der o başka... Sonuç olarak kim neden 5900 e bu cihazı alsın.
Fiyat da son :rolleyes:

Hocam siz akşam akşam ekstazi falan mı içtiniz ? neden telefonu 10k fiyata koymuşum gibi laflar kullanıyosunuz ? orda adam akıllı mâkul olduğunu düşünüyorum, fiyatı ne yapmalıyım demişim. Çok bilmişlik yapacağınıza adam akıllı konuşup tavsiye versenize ? ne bu ego gereksiz ego patlaması ?

Serbest piyasa tabi ki istediğiniz tutarı yazabilirsiniz. Ama biraz da olsa yorumlara ihtiyaç duyulur, sonuçta satmak istediğin yer burası ve burada herkes potansiyel müşterin:) Ticaretin anahtarı sabırdan geçer, ama kurallara aykırı bir durum olduğunu düşünürsen moderatöre bildirme butonunu kullanabilirsin, inceler çözümleriz

Serbest piyasa tabi ki istediğiniz tutarı yazabilirsiniz. Ama biraz da olsa yorumlara ihtiyaç duyulur, sonuçta satmak istediğin yer burası ve burada herkes potansiyel müşterin:) Ticaretin anahtarı sabırdan geçer, ama kurallara aykırı bir durum olduğunu düşünürsen moderatöre bildirme butonunu kullanabilirsin, inceler çözümleriz

ilginiz alakanız için teşekkür ederim. Yorumlara ihtiyaç duymasam zaten konu açmazdım. ama bu son mesajı atan arkadaş sanki 1klık telefonu 10kya koymuşum gibi tarife uyguluyor.Fiyattan sizene istediğim fiyatı koyabilirim de derdim ama bu forumda ki insanları fikirlerini önemsediğim için sizce ne fiyat koymalıyım dedim orda. Arkadaşlar biraz gergin :D

hocam bir kaç telefoncuya sorun alıcı gibi. çünkü satmak için gitseniz baya ölü fiyat çekerler . ona göre bir fiyat biçersiniz. Ama satıcı siz olduğunuz için karar sizin ne isterseniz onu yazarsınız.

hocam bir kaç telefoncuya sorun alıcı gibi. çünkü satmak için gitseniz baya ölü fiyat çekerler . ona göre bir fiyat biçersiniz. Ama satıcı siz olduğunuz için karar sizin ne isterseniz onu yazarsınız.

mantıklı olur. Teşekkür ederim

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-10-pro-8-gb-ram-plus-128-gb-1022466691/detay
Hocam siz akşam akşam ekstazi falan mı içtiniz ? neden telefonu 10k fiyata koymuşum gibi laflar kullanıyosunuz ? orda adam akıllı mâkul olduğunu düşünüyorum, fiyatı ne yapmalıyım demişim. Çok bilmişlik yapacağınıza adam akıllı konuşup tavsiye versenize ? ne bu ego gereksiz ego patlaması ?

5k fiyat biçmiş ve güvenli alışveriş.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-10-pro-8-gb-ram-plus-128-gb-1022466691/detay

5200tl
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...28-gb-hafiza-17-ay-garantili-1022117448/detay
17 ay garantisi var
Ekstazi içmedim. Sadece fiyatın makul olmadığını ifade etmeye çalışıyorum.
Sonuçta sana yardımcı olmaya çalışıyorum...
5900 makul bir fiyat değil. Tabii ki istediğin fiyata satmak isteyebilirsin. İstersen 10k yaz ancak bu şekilde aylarca durur telefon ve değer kaybeder.
Sana bir büyük tavsiyesi:cool:

Telefoncular 1500-2000 tl fiyat teklif edeceklerdir. Düşünürseniz ben 3bin tl'ye alırım herzaman. Satamadığınız zaman pm atmanız yeterli.

Konu günceldir telefon hala satılmadı.

5400 yazmışsın son fiyat bumu ona göre wpden iltibata geçicem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri