Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası İncelemem :)

• Kullanıcı aemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
güneş arkadan vuruyo hiç bişey anlamadım kalitesinden :)

kardeşim süpersiniz. tamamını izledim videonun gelecek görüyorum sizde. :)

Güzel video olmuş, go pro alternatifi olarak bi kaç kişiden duymuştum. SJ4000 deki led ekran ve ekipman desteği bunda olsa çok daha iyi olurmuş :)

uzatmışken 6 saniye daha uzatsaydın keşke...
Render sırasında geldi aklıma boş verdim çok zamanımı aldı montaj :)

güneş arkadan vuruyo hiç bişey anlamadım kalitesinden :)
Gün batımıydı mecburen öyle oldi diyelim :)

kardeşim süpersiniz. tamamını izledim videonun gelecek görüyorum sizde. :)
Teşekkürler :) İnşallah gördüğünüz olur :D

Güzel video olmuş, go pro alternatifi olarak bi kaç kişiden duymuştum. SJ4000 deki led ekran ve ekipman desteği bunda olsa çok daha iyi olurmuş :)
Teşekkürler, xiaomi yi de de ekran vs çıktı ama 20 $ gibi fiyatları var bu nedenle pahalı bir kamera haline geliyor... Bazılarınıda mecburen almak zorunda kalıyoruz :)

İzleyeyim, bunu almayı planlıyorum yada bu gibi bundan kaliteli bir aksiyon kamerası.

Bu kamerayı kullanıyorum gayet guzel banggooddan aldım ben focus sorunu yoktu temiz geldi tavsiye eerim ışıklandırma ekipmanlarıyla cok harika bir görüntü sağlıyor

Bu kamerayı kullanıyorum gayet guzel banggooddan aldım ben focus sorunu yoktu temiz geldi tavsiye eerim ışıklandırma ekipmanlarıyla cok harika bir görüntü sağlıyor

hocam ışıklandırma olarak nasıl bir sistem kullanıyorsunuz masa üstü çekimlerinde 90 derece 45-45 softbox ve beyaz sonsuz fonda dalgalanma yaparmı acaba ? Yada siz nasıl bişey çekiyosunuz biraz bahsedermisiniz şu sıralar 4k bir kamerada bile focuslama problemi yaşıyorum ben

montajların güzel baya eski videolarını da biliyoruz genelde ben değilim diyodun video önündeki ama şimdi kamera önüne de geçmişsin kamera arkasını görmüş oyuncular gibi :D:D devamını bekliyoruz :)

montajların güzel baya eski videolarını da biliyoruz genelde ben değilim diyodun video önündeki ama şimdi kamera önüne de geçmişsin kamera arkasını görmüş oyuncular gibi :D:D devamını bekliyoruz :)

Yavaş yavaş öğreniyorum, film riot'un kullandığı teknikler filan yakında baya iyi şeyler olacak :D

İşte bu benim:) :D Devamı gelir inşallah ne hakkında video çekeceğimi tam olarak bilmiyorum, artık patlatma kırma vs yok :)
(Ürün gönderin inceleyeyim filan dedim ama hala cevap vermediler.... )

Bu arada yorumunuz için teşekkürler :)

hocam ışıklandırma olarak nasıl bir sistem kullanıyorsunuz masa üstü çekimlerinde 90 derece 45-45 softbox ve beyaz sonsuz fonda dalgalanma yaparmı acaba ? Yada siz nasıl bişey çekiyosunuz biraz bahsedermisiniz şu sıralar 4k bir kamerada bile focuslama problemi yaşıyorum ben

Yapmaz hocam sorunsuz cekim yapabılirsiniz bu kamerayla yalnız 155 derece ile cekiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri