Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buraya değilde Onlinehileye filan yaz bunu![]()
koxp mu yapacan
Mevcut, internette çeşitli bypasslar var fakat işe yaramıyor kendine göre bypass yapabilirsin yapman için coder,uzman olman gerekmiyor oyunu iyice tanı nelerin bugu var ney neyle aşılıyor bunları öğren yaparsın. Veya ismini hatırlamıyorum ama anti hileleri bulucu vardı bypass ediyordu internette arayıp bulabilirsin iyi çalışmalar şimdiden.
Ya bypass yapmana gerek yokki programlama bilgin varsa cheat engine sourceleri dolu internette temizle anti hileyi yani tespit edilen kısımları hadi diyelim o olmadı 0 dan memory scanner yani cheat engine tarzı program yapabilirsin bilgin varsa tabii![]()
Nasıl ben program yapayım hocam bilmiyorum hazır bulmam lazım.
asperger25 hocam database değiştiricem zaten.Hani tbl editörle yapıyolar nasıl oluyor onu daha sistematik yapıcam anladın?
Ben seni anladım da sen beni anlamadın galiba. Database ve server dediğim uzakta bir bilgisayar. Şöyle:
![]()
Bu bilgisayarlara nasıl erişeceksin ? Bu bilgisayarı ya hackleyip trojan gibi birşeyle içine bağlanman lazım yada bizzat gidip bu odaya girip databaselerle oynaman lazım. Anlatabildim mi ? Başka yolu yok bunun. Senin bu databaseye oturduğun yerden kişisel bilgisayarınla ve sağda solda paylaşılan programlarla ulaşman imkansız.
Hocam onu bende biliyorum ama tbl editör ile neler yapıyolar forumlarda var.Uzak bilgisayar vs... bişey olmuyor.
Hocam onu bende biliyorum ama tbl editör ile neler yapıyolar forumlarda var.Uzak bilgisayar vs... bişey olmuyor.
Bugün bu konuyu idrak ettiricem sana hocam
Şu videoya bak.
Recording #1 | Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing.
Özellikle senin yazdığın mesajları tbl editör mantığıyla değiştirdim. Ama bunu sadece ben gördüm. Başka gören olduysa söylesin ?Yani kendimi kandırdım.
Oyunda yaptığın hile de böyle olacak işte. Bypasser aramakla vaktini öldürme bence daha yararlı şeyler araştırabilirsin.
Knight ile diğer oyunları karıştırma hocam, knight da serverin içine girmeye gerek olmadan yapılacak okadar şey varki daha yeni yeni düzeltmeye başlamışlar. Onu da xingcode3 sayesinde şuan bypassı zor.
Gönül isterki temiz hilesiz oynayalım ama aşağıdaki videoyu izleyince bu oyunda adil bi şekilde oyun oynamak amelelikten başka birşey değil.
Yaptıkları şey paket editleme gelen paket ile giden paketi uyumlu şekilde editlenirse servere gitmeden istediğinizi yaparsınız oyunda. Clash of clans da da olur aynı olay ama paketleri çözmek ve geri göndermek çok daha zor. Knight da paketleri cocuklar editlemeye başlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=HtkSQpaDT7M
Vay allahsız kitapsız ya çöpe attığı itemleri gördükçe içim gitti ama tam olarak naptı anlayamadım bus mu satıyo napıyo bu![]()
Vay allahsız kitapsız ya çöpe attığı itemleri gördükçe içim gitti ama tam olarak naptı anlayamadım bus mu satıyo napıyo bu![]()
19xx swde kolayca bulunan bir bug zor değil usko değil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.