Xigncode 3 bypass

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar xigncode 3 ü knight online oyunu için geçmek mümkün mü?Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Keşke bu düşünce hiç kimsede olmasaydı. Gelmiş geçmiş en güzel oyunu koxp yapan ve kullanan insanlar mahfetti yazık oldu oyuna

Mevcut, internette çeşitli bypasslar var fakat işe yaramıyor kendine göre bypass yapabilirsin yapman için coder,uzman olman gerekmiyor oyunu iyice tanı nelerin bugu var ney neyle aşılıyor bunları öğren yaparsın. Veya ismini hatırlamıyorum ama anti hileleri bulucu vardı bypass ediyordu internette arayıp bulabilirsin iyi çalışmalar şimdiden.

Buraya değilde Onlinehileye filan yaz bunu :D

Bununla ilgili dolu konu var ama doğru düzgün cevap yazan göremedim.Kousbot diye bişeyden bahsetmişler.Hiç kullanmadım bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Hayır cheat engine i açıp bişeyler denicem.Tbl de deniyorum bir yol katedemedim.Eskiden biri yazmıştı.Npcye item koyuyorum ama çekemiyorum diye.Ben koymayı bulamadım.Bunu yapmak istiyorum aslında ama pekçok yerde sordum bilen çıkmadı.

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

Mevcut, internette çeşitli bypasslar var fakat işe yaramıyor kendine göre bypass yapabilirsin yapman için coder,uzman olman gerekmiyor oyunu iyice tanı nelerin bugu var ney neyle aşılıyor bunları öğren yaparsın. Veya ismini hatırlamıyorum ama anti hileleri bulucu vardı bypass ediyordu internette arayıp bulabilirsin iyi çalışmalar şimdiden.

Hocam heryere bakıyorum googleda bulamadım dediğin gibi bişey.

Ya bypass yapmana gerek yokki programlama bilgin varsa cheat engine sourceleri dolu internette temizle anti hileyi yani tespit edilen kısımları hadi diyelim o olmadı 0 dan memory scanner yani cheat engine tarzı program yapabilirsin bilgin varsa tabii :)

Ya bypass yapmana gerek yokki programlama bilgin varsa cheat engine sourceleri dolu internette temizle anti hileyi yani tespit edilen kısımları hadi diyelim o olmadı 0 dan memory scanner yani cheat engine tarzı program yapabilirsin bilgin varsa tabii :)

Nasıl ben program yapayım hocam bilmiyorum hazır bulmam lazım.

Nasıl ben program yapayım hocam bilmiyorum hazır bulmam lazım.

Böyle olmaz armut piş ağzıma düş istiyorsun madem bilmiyorsun araştır bana araştırdım deme lütfen bak şimdi knight istiyorsun bunun engelleyicisi nedir ? Xigncode 3 değilmi Xigncode 3 bypass araştır, ya illa bulursun aşılmayacak engel yok yeterki istensin Google amca bize hertürlü avantajı sunuyor daha ne :) yeterki araştırmayı bil biraz daha araştır türkçe çıkmıyorsa ingilizce ara oda çıkmıyorsa farklı diller dene oyunun en çok oynan dillerine bak illa birisi paylaşmıştır hadi diyelimki hiçbir şey bulamadın bulursunda onlinehile.org a konu açabilirsin orda sağlam bypass yapanlar ve coderler var hertürlü yardımcı olurlar sana ve sanırsam wolfteamda Xigncode 3 kullanıyordu wolfteamında araştır sonuçta aynı antiyi kullanıyorlar bulursun bi ara vardı adını unuttum bulursam atarım sana ama hadi diyelimki bunlarıda bulamadın memory scanner source yaz arattır c# veya vb.net biraz bilgin vardır o kadarda değil hertürlü editlersin anti falanda istemez yani engelleme olmaz sıkıntısız hedefi aratır hedefi değiştirirsin :)

Cheatengine ile yapılan hiçbir işlem "online oyun"larda işe yaramaz. Çünkü online oyunlarda senin karakterine ait her bilgi (para, item, eşya vs) oyun serverlarında depolanır.
Ha bypass yapıp cehatengine ile atıyorum bir iteme + bastın, kendine para yaptın vs.

Evet yapabilirsin. Ama + bastığın item sadece senin ekranında +9 olarak gözükür. Sadece görüntüden ibarettir.
Oyundan çıkıp tekrar girdiğin zaman oyunun temp dosyalarında saklanan +9 item bilgisi sunucuya gönderilir. Oyun sunucu ile iletişim kurunca sunucuya şöyle sorar "... nikcli şahısın envanterinde +9 shard, +8 bilmem ne var". Sunucu bu bilgileri alıp databasesine bakar ve oyuna şöyle der "bu adamın en son +2 shardı vardı +9 shardı kabul etmiyorum". Ve sonra senin + bastığın item eski haline döner.

Online oynanan oyunlarda iteme + basma, para yapma gibi şeyleri sadece 1 yolla yapabilirsin. Oyunun serverlerine fiziksel erişimin olur, gider serverlere girersin istediğin iteme istediğin kadar + basar, sınırsız paraya sahip olursun. Ama seni serverlerin bulunduğu binaya sokarmılar onu bilmem :D

Bunları neye dayanarak söylüyorum ? Dünyanın en fazla oynanan mobil online oyunu olan clash of clans oyununu bypass yapmayı başardım. Kendime altın ve iksir bastım. Köyü görsen ağzın açık kalır 10 yıl uğraşmak lazımdı öyle köy yapabilmek için. Sonra ne oldu ? Adamlar oyuna belli aralıklarla kendini yenileme sistemi koymuş. 15-20 dk oynadım öyle, sonra oyun sunucuyla olan iletişimini yeniler yenilemez bum ! Ban yemedim ama bütün köy eski haline döndü. Çünkü benim ne kadar param vardı falan hepsi kayıtlı fiziksel sunucularda. Her güvenlik önlemi aşılır, her guard kırılır. Ama boşuna emek harcamış olursun. İster beni dinle vaktini daha yararlı şeyler araştırmakla geçir yada bir gün başarırsan kendin anlayacaksın aslında hiçbirşey başaramadığını zaten.

Son düzenleme:
asperger25 hocam database değiştiricem zaten.Hani tbl editörle yapıyolar nasıl oluyor onu daha sistematik yapıcam anladın?

asperger25 hocam database değiştiricem zaten.Hani tbl editörle yapıyolar nasıl oluyor onu daha sistematik yapıcam anladın?

Ben seni anladım da sen beni anlamadın galiba. Database ve server dediğim uzakta bir bilgisayar. Şöyle:

Servers.jpg

Senin bu databaseye oturduğun yerden kişisel bilgisayarınla ve sağda solda paylaşılan programlarla ulaşman imkansız.

Son düzenleme:
Ben seni anladım da sen beni anlamadın galiba. Database ve server dediğim uzakta bir bilgisayar. Şöyle:

Servers.jpg

Bu bilgisayarlara nasıl erişeceksin ? Bu bilgisayarı ya hackleyip trojan gibi birşeyle içine bağlanman lazım yada bizzat gidip bu odaya girip databaselerle oynaman lazım. Anlatabildim mi ? Başka yolu yok bunun. Senin bu databaseye oturduğun yerden kişisel bilgisayarınla ve sağda solda paylaşılan programlarla ulaşman imkansız.

Hocam onu bende biliyorum ama tbl editör ile neler yapıyolar forumlarda var.Uzak bilgisayar vs... bişey olmuyor.

Hocam onu bende biliyorum ama tbl editör ile neler yapıyolar forumlarda var.Uzak bilgisayar vs... bişey olmuyor.

Hocam yapılamaz demiyorum herşey yapabilirsin. Ama yaptıkların sadece sana görünür.
999.999.999.999.999.999 miktar para yaparsın. Oyundan çıkıp tekrar girdiğin an o para çantanda olmaz. Sahte yani fake. Süs görüntüden ibaret.

bakın hocam asperger hocam haklı, senin o cheat engine, tbl tarzı şeyler ile yapacağın şeyler sadece senin pc nin belleğine kaydolur, ki o da oyundan çıkıp girince eskisine döner. İstersen 100000000000 takla at, istersen 10000000000000 tane tbl değiştir, cheat engine ile oyunun valuelarını değiştir yine de hiç bir şey yapamazsın.

Ancak gidip ana sistemlerini hackleyip veritabanından kendi envanterini editlemen lazım ya da fiziksel olarak sunucuyu kırman lazım ki o da imkansız yani.

En basitinden söyleyim , hiç mi 1299 pvp server açmadınız ? İtem envanterleri var bir sürü hepsi Database ile bağlantı yapıp envantere itemi koyuyor.

Çalışma sistemini söyleyim sana hatta ;

Oyunu açarsın > Login olursun > login olurken sunucuya veri yollar doğru mu değil mi kontrol eder bilgilerini > sonra sunucuyu seçersin > sunucudaki bilgilerini kontrol eder ne var ne yok senin hesbaında diye > hesabında olanı oyun karakter ekranında sıralar > loading olur o sırada veritabanında en son çıkmadan önce üstünde kayıt edilen itemleri db den çeker ve onları gösterir sana sende oynar sürekli kendi özel kısmını db de güncellersin sürekli. Her şey databasede bitiyor.

PVP serverlarda mesela reset çekerlerken 1 dakika önceden uyarırlar save alın çıkın item level gitmesin diye. Ondan böyle diyorlar yoksa ani bir kapanışta gecikme yüzünden o son 1 dakikanız boşa gidebilir.

Bugün bu konuyu idrak ettiricem sana hocam :D

Şu videoya bak.

Recording #1 | Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing.

Özellikle senin yazdığın mesajları tbl editör mantığıyla değiştirdim. Ama bunu sadece ben gördüm. Başka gören olduysa söylesin ? :) Yani kendimi kandırdım.
Oyunda yaptığın hile de böyle olacak işte. Bypasser aramakla vaktini öldürme bence daha yararlı şeyler araştırabilirsin.

Knight ile diğer oyunları karıştırma hocam, knight da serverin içine girmeye gerek olmadan yapılacak okadar şey varki daha yeni yeni düzeltmeye başlamışlar. Onu da xingcode3 sayesinde şuan bypassı zor.

Gönül isterki temiz hilesiz oynayalım ama aşağıdaki videoyu izleyince bu oyunda adil bi şekilde oyun oynamak amelelikten başka birşey değil.
Yaptıkları şey paket editleme gelen paket ile giden paketi uyumlu şekilde editlenirse servere gitmeden istediğinizi yaparsınız oyunda. Clash of clans da da olur aynı olay ama paketleri çözmek ve geri göndermek çok daha zor. Knight da paketleri cocuklar editlemeye başlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=HtkSQpaDT7M

Knight ile diğer oyunları karıştırma hocam, knight da serverin içine girmeye gerek olmadan yapılacak okadar şey varki daha yeni yeni düzeltmeye başlamışlar. Onu da xingcode3 sayesinde şuan bypassı zor.

Gönül isterki temiz hilesiz oynayalım ama aşağıdaki videoyu izleyince bu oyunda adil bi şekilde oyun oynamak amelelikten başka birşey değil.
Yaptıkları şey paket editleme gelen paket ile giden paketi uyumlu şekilde editlenirse servere gitmeden istediğinizi yaparsınız oyunda. Clash of clans da da olur aynı olay ama paketleri çözmek ve geri göndermek çok daha zor. Knight da paketleri cocuklar editlemeye başlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=HtkSQpaDT7M

Vay allahsız kitapsız ya çöpe attığı itemleri gördükçe içim gitti ama tam olarak naptı anlayamadım bus mu satıyo napıyo bu :D

Vay allahsız kitapsız ya çöpe attığı itemleri gördükçe içim gitti ama tam olarak naptı anlayamadım bus mu satıyo napıyo bu :D

Muhtemelen busu 0 coinden alıp tanesini daha yuksekten satıyor. Gelen giden server fiyatlarıyla oynama yapmış. Usko pvp farketmez hepsinde bunları yapanlar var. Adam dupeyle +basamadı okadar trina yetmedi, bide bunlara para veripde + basmaya çalışanlar var.

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

19xx swde kolayca bulunan bir bug zor değil usko değil

Hocam usko değil ama uskoda bunların hiç olmadığı söyleyebilirmisiniz, kaç kere piyasayı altüst ettiler. Ama onlara hiç birşey olmadı hala gold ve item satmakla meşguller yani yeni server gelmedikten sonra temiz oynamanın manası yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri