Yabancı Aburcuburlar Nereden Bulabilirim ?

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Acaba İstanbul'da Nerede Japon , Kore , Çin vs Gibi Yabancı Ülkelerin Aburcuburlarını Bulabılırım ?

senı gıdı ozguncu senıııı :) hakketen ızlettırıyo onlar ama saglam eglencelı bı tavır takınman lazım superde abone gelır hee :) ayh bende yapam mı acabaaa :) ama para vermem cok cımrıyım bugun cekılısın kargolarına 41.25 tl verdım ıcım acıyor halaaa cok fecı coook :)

Real ve migroslarda çoğunlukla alman ürünleri bulunuyor hocam, bi kaç ülkenin ürünlerini daha gördüm özellikle real de.

Metro ya falan bak belki vardır, genelde yurtdışından getiriyor bildiğim kadrıyla.

senı gıdı ozguncu senıııı :) hakketen ızlettırıyo onlar ama saglam eglencelı bı tavır takınman lazım superde abone gelır hee :) ayh bende yapam mı acabaaa :) ama para vermem cok cımrıyım bugun cekılısın kargolarına 41.25 tl verdım ıcım acıyor halaaa cok fecı coook :)

:D ekmeğimizin peşindeyiz napalım :D

Real ve migroslarda çoğunlukla alman ürünleri bulunuyor hocam, bi kaç ülkenin ürünlerini daha gördüm özellikle real de.

alman'da olur eyvallah hocam tavsiye için

Metro ya falan bak belki vardır, genelde yurtdışından getiriyor bildiğim kadrıyla.

teşekkürler hocam tavsiye için .

Satın almadan önce son kullanma tarihine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bizim burada amerikan pazarı diye bir pasaj var Adanalıların çoğu ya bilir yada duymuştur, içeride ufak dükkanlarda amerikadan ithal türlü türlü aburcuburlar, alet edevat vs.. var (tahmin edebileceğiniz gibide hepsi çok pahalı) ve ne yazık ki %80'i son kullanma tarihi geçmiş ürünler. Cırcır olmak kaçınılmaz, paranıza ve kendinize yazık etmeyin :D Bizzat denendi.

5m migroslarda bir çok yabancı ülkenin malzemeleri var hocam bakmanı öneririm

Satın almadan önce son kullanma tarihine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bizim burada amerikan pazarı diye bir pasaj var Adanalıların çoğu ya bilir yada duymuştur, içeride ufak dükkanlarda amerikadan ithal türlü türlü aburcuburlar, alet edevat vs.. var (tahmin edebileceğiniz gibide hepsi çok pahalı) ve ne yazık ki %80'i son kullanma tarihi geçmiş ürünler. Cırcır olmak kaçınılmaz, paranıza ve kendinize yazık etmeyin :D Bizzat denendi.

eyvallah hocam alırken dikkat ederim teşekkürler :)

5m migroslarda bir çok yabancı ülkenin malzemeleri var hocam bakmanı öneririm

5m derken hocam . migroslara bakıcam yarın hocam eyvalllah tavsiye için .

Neey çekiliş mi bizim neden haberimiz yok :p

Şu oha diyorum kanalında çok garip şeyler yiyorlar bende merak ediyorum bu tarz şeyler nerelerden alınır acaba?

S.a Arkadaşlar Acaba İstanbul'da Nerede Japon , Kore , Çin vs Gibi Yabancı Ülkelerin Aburcuburlarını Bulabılırım ?
Macro Center, aradığın yer burası. İnternetten şubelerine bakabilirsin.. Alışverişten öte gezmeye gittiğim yer :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macro Center, aradığın yer burası. İnternetten şubelerine bakabilirsin.. Alışverişten öte gezmeye gittiğim yer :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah hocam şişlide varmış oraya bakarım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri