SATIŞ: Yabancı içerikli kanal!
Yaklasik 2-3 hafta once actigim, haftada 5 dakikalik ugrasmaniza gunluk 9-10 tl getirten, eger biraz daha ugrasirsaniz kesinlike gunluk geliri artacak olan dizi kanal satiliktir!
Hicbir telif hakki sorunu yoktur. Abone sayisi her gun artmaktadir.
Kanal Adi : Eger kanal adini verirsem size telifsiz dizi listesini vermemin bir anlami kalmaz. Umarim anlarsiniz.
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : Yeni oldugu halde 50
izlenim Sayisi : 8.309
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 9,5 tl
Kanal Satis Fiyatiniz : Hizmetimle beraber 500 tl (Kanal + telifsiz dizi listesi + siz öğrenene kadar eğitim!)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Eger kanali alirsaniz size telif hakki sorunu olmayan baska yabanci dizilerin de isimlerini guncel olarak verecegim.
Screenshot by Lightshot (abone ve goruntulemeler her gun hizla artmaktadir.) (Analytics'e biraz gec yansir.)
Screenshot by Lightshot (sorunsuz)
Screenshot by Lightshot (BU kazanc benim bu teknigi kullandigim tek kanalimdan gelmektedir.)
Yaklasik 2-3 hafta once actigim, haftada 5 dakikalik ugrasmaniza gunluk 9-10 tl getirten, eger biraz daha ugrasirsaniz kesinlike gunluk geliri artacak olan dizi kanal satiliktir!
Hicbir telif hakki sorunu yoktur. Abone sayisi her gun artmaktadir.
Kanal Adi : Eger kanal adini verirsem size telifsiz dizi listesini vermemin bir anlami kalmaz. Umarim anlarsiniz.
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : Yeni oldugu halde 50
izlenim Sayisi : 8.309
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 9,5 tl
Kanal Satis Fiyatiniz : Hizmetimle beraber 500 tl (Kanal + telifsiz dizi listesi + siz öğrenene kadar eğitim!)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Eger kanali alirsaniz size telif hakki sorunu olmayan baska yabanci dizilerin de isimlerini guncel olarak verecegim.
Screenshot by Lightshot (abone ve goruntulemeler her gun hizla artmaktadir.) (Analytics'e biraz gec yansir.)
Screenshot by Lightshot (sorunsuz)
Screenshot by Lightshot (BU kazanc benim bu teknigi kullandigim tek kanalimdan gelmektedir.)
gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz, kanal için fiyatta çok iyi hocam, hayırlı satışlar.
Satın alanın pişman olmayacağı bir kanal dostlar.Hepinize bol kazançlar..