Son haftalarda başa bela olan ünlem yağmalardan sonra kazançlar dibe vurunca hem bir nefes alayım hemde adsensesede fazla zarar vermeyeyim para alana kadar ( Malum ilk kez para alıcaz onuda adsense patlatarak emekler boşa gitmesin ) diye partner çalışayım dedim. Yeni kanallar açarak hepsini aweye soktum ve son çıkan filmleri atmaya başladım. ( Kendi yöntemlerimle eşleşen ve dünya geneli atlattığım filmler bunlar ) Ardından nerdeyse her film bir günde 3-5k izlenince bu işte para olduğunu anladım ama bugün baktığımda 10 tane telif gelmiş. Bütün partner kanallar çöp oldu.
Telif atan yapım şirketleri:
Paramount Picture
Warner bros.
Lionsgate ( Bunlarda çok saçma sapan bir gmail ile atmış ama neyse )
( Başka telif atan şirket varsa lütfen yazın ona göre önlem alalım )
Şimdide kafayı bu teliflerden nasıl korunura yormaya başladım aklıma 2 seçenek geldi
1-) Attığım filmler hep ingilizce attım artık farklı dillerde atıp denemek
2-) Sonuçta telif atan insanlarda parayla tutulmuş ve belli çalışma saatleri olan insanlar olması lazım( Tahminidir) Yani onların çalışma saati keşfedip o saatlerde videoyu gizlesem ne kadar etkili olur.
Bu iki seçeneği deneyen veya teliften korunmak için başka yöntemler deneyen varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Telif atan yapım şirketleri:
Paramount Picture
Warner bros.
Lionsgate ( Bunlarda çok saçma sapan bir gmail ile atmış ama neyse )
( Başka telif atan şirket varsa lütfen yazın ona göre önlem alalım )
Şimdide kafayı bu teliflerden nasıl korunura yormaya başladım aklıma 2 seçenek geldi
1-) Attığım filmler hep ingilizce attım artık farklı dillerde atıp denemek
2-) Sonuçta telif atan insanlarda parayla tutulmuş ve belli çalışma saatleri olan insanlar olması lazım( Tahminidir) Yani onların çalışma saati keşfedip o saatlerde videoyu gizlesem ne kadar etkili olur.
Bu iki seçeneği deneyen veya teliften korunmak için başka yöntemler deneyen varsa cevaplarınızı bekliyorum.